Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Tatar hviezdou zápasu, Halák vyhral, Pánik dvojbodový

Tri piatkové zápasy boli zo slovenského pohľadu vydarené. Jaroslav Halák vychytal víťazstvo, Tomáš Tatar sa stal prvou hviezdou zápasu a Richard Pánik zaznamenal dva body. Len on sa však netešil z výhry.

Tatar bol prvou hviezdou pri tretej výhre Detroitu po sebe

Detroit sa rozbehol a zaznamenal svoju tretiu výhru po sebe, keď na domácom ľade porazil Nashville 5:3. Víťazný gól a asistenciu zaznamenal Gustav Nyquist (1), no konečne sa presadil aj Tomáš Tatar (1), ktorý sa stal prvou hviezdou zápasu. Tou druhou bol brankár Petr Mrázek, ktorý sa prezentoval 30 zákrokmi. Z gólov mali radosť aj Justin Abdelkader (1), Drew Miller (2) a Darren Helm (4). „Myslím si, že sme dnes urobili krok k zlepšeniu,“ povedal pre AP tréner Jeff Blashill. P.K. Subban (2), Mike Ribeiro (1) a Mike Fisher (3) strelili góly Predators, ktorí prehrali tretí zápas po sebe. Pekka Rinne síce inkasoval štyri góly, ale ďalších 38 striel zlikvidoval.

Tatarov 1. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. T. Tatar, 2. P. Mrázek, 3. R. Sproul (všetci DET)

Článok pokračuje pod reklamou

Halák doviedol Islanders k výhre nad Coyotes

Z víťazstva mal radosť aj Jaroslav Halák, ktorý doviedol Islanders k triumfu 3:2 nad Arizonou s 23 zákrokmi. Dva góly inkasoval od Brada Richardsona (2) a Radima Vrbatu (1) v rozmedzí iba 13 sekúnd v 15. minúte. Coyotes vďaka tomu vyrovnali stav z 0:2 na 2:2. Viac pukov však za Haláka nedostali a Johnny Boychuk (1) počas oslabenia v úvode tretej tretiny strelil víťazný gól (prvý gól v oslabení v kariére). Nadviazal ním na presné zásahy Dennisa Seidenberga (1) a Ryana Stromea (2), ktorému na gól prihrával. New York vyhral druhý zápas z ostatných troch, Arizona prehrala tretí zápas po sebe. Louis Domingue urobil 28 zákrokov. Duel priniesol aj jednu zaujímavosť – prvýkrát proti sebe v NHL nastúpili bratia Stromeovci. Na strane hostí to bol Dylan. „Bolo to divné. Je to ťažké, pretože tiež sledujete, či váš brat robí všetko správne,“ poznamenal Ryan. Islanders v zápase chýbal obranca Nick Leddy, ktorého nahradil Ryan Pulock.

Dva rýchle góly Coyotes:

Hviezdy duelu: 1. J. Boychuk, 2. R. Strome, 3. D. Seidenberg (všetci NYI)

Dva body Pánika nepomohli. Columbus zaznamenal prvú výhru

Columbus sa snažil, aby nebol na ceste za podobným štartom, aký zaznamenal vlani. Po dvoch prehrách a šesťdňovej prestávke ho však čakal ťažký zápas proti Chicagu. Ten nakoniec vyhral 3:2 vďaka gólom Zacha Werenskiho (2), Nicka Foligna (1) a Williama Karlssona (1), ako aj 32 zákrokom Sergeja Bobrovskiho. Devätnásťročný Werenski ako prvý hráč v histórii tímu bodoval v každom zo svojich prvých troch zápasov v NHL. Ryan Murray utrpel v prvej tretine zranenie hornej časti tela. Blackhawks v zápase ani raz neviedli. V oboch góloch mal prsty slovenský útočník Richard Pánik, ktorý najskôr asistoval pri prvom góle Tylera Mottu v NHL. Potom dal v tretej tretine nádej na zvrat kontaktným gólom, ktorý bol už jeho piatym v sezóne. V zápase odohral 19 a pol minúty, pričom si pripísal aj dva plusové body, dve trestné minúty a jednu strelu. Jeho tím prehral druhý zápas po sebe a nezabránilo tomu ani 25 zákrokov Coreyho Crawforda.

Pánikov 5. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. S. Bobrovskij, 2. Z. Werenski, 3. N. Foligno (všetci CBJ)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYI) 23/25 (92,0%) - - - - - - -
R. Pánik (CHI) 19:26 1 1 2 +2 2 1 1
T. Tatar (DET) 16:31 1 0 1 +1 2 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies