Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Čo si myslí Pánik, upevnil si miesto v prvom útoku?

Slovenský útočník Richard Pánik strelil svoj prvý hetrik v kariére a má za sebou najlepší vstup do sezóny v NHL. Darí sa mu. Znamená to však, že si upevnil miesto v prvom útoku Chicaga Blackhawks?

„Nepovedal by som, že je moje. Zatiaľ,“ odvetil Pánik pre CSN.

Váhanie martinského rodáka je pochopiteľné. Okrem niekoľkých veteránov v mužstve Blackhawks je vaše miesto natoľko dobré ako váš posledný zápas. Vzhľadom na to, ako štrnástka v ostatnej dobe hrá, je však možné, že po boku Jonathana Toewsa ešte nejaký čas zotrvá.

„Je v tej pozícii najmä preto, že je pripravený na každý zápas, hrá vyrovnane a robí tie správne veci,“ povedal tréner Joel Quenneville. „Má v sebe všetko, čo hľadáme. Získava stratené puky, chodí pred bránu, chodí do ťažkých oblastí, hrá do tela a tiež strieľa góly. Pre nás i pre neho je to určite veľmi príjemný štart do sezóny.“

Článok pokračuje pod reklamou

Blackhawks dlho hľadali hráča, ktorí by odvádzal dobrú prácu pred bránkoviskom súpera. Pánik to tímu poskytuje. Väčšina jeho gólov padla z tejto náročnej oblasti. Nešlo možno o pekné góly, ale každý gól je dôležitý.

Pánik sa z presného zásahu tešil už šesťkrát. Pomáha mu, že do každého zápasu vstupuje s tým, že by to mohol byť jeho posledný duel v prvej formácii. Zatiaľ to vyzerá tak, že práve to je recept na jeho známu nevyrovnanosť výkonov.

„Vyrovnanosť bola mojou najväčšou slabinou. Ja sa na ňu zameriavam a snažím sa v každom zápase hrať naplno. Myslím si, že viem, čoho som schopný. Viem, že dokážem hrať na tejto úrovni. Teraz mám príležitosť. Musím ju len využiť a naďalej hrať takýmto spôsobom,“ dodal Pánik.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies