Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Hossa bol hviezdou zápasu, Pánik asistoval

V šiestich piatkových zápasoch NHL vychytali až traja brankári čisté kontá. Všetci traja Slováci v akcii zvíťazili, bodovali dvaja v jednom tíme. Marián Hossa skóroval a stal sa hviezdou zápasu, Richard Pánik asistoval.

Hossa s Pánikom bodovali pri výhre Chicaga v New Jersey

Obaja slovenskí útočníci prispeli k výhre Chicaga 3:2 na ľade New Jersey jedným bodom. Spoločne sa postarali o vyrovnávajúci gól na 2:2 v 58. minúte v presilovej hre. Richard Pánik si pripísal tretiu asistenciu v sezóne pri góle Mariána Hossu (2), ktorý dotlačil puk do brány pri hre šiestich proti štyrom. Bol to jeho 501. gól kariéry a jubilejný 20. proti Devils. Tí dvakrát v zápase viedli po góloch PA Parenteaua (3) v presilovke a Johna Moorea (1). Na 1:1 vyrovnával rovnako v početnej prevahe dvojbodový Artemij Panarin. O víťazstve rozhodol po 75 sekundách predĺženia Artem Anisimov (5), ktorý si predĺžil bodovú sériu na šesť zápasov. Novozložený druhý útok sa tak postaral o všetky góly. Corey Crawford prispel k triumfu 30 zákrokmi, Keith Kinkaid ich urobil o jeden menej. Hossa ho ohrozil štyrmi strelami a počas takmer 17 minút na ľade si pripísal aj mínusový bod, bodyček a dokonca jedno vyhrané vhadzovanie. Vyhlásili ho za druhú hviezdu duelu. Pánik odohral v prvom útoku o 16 sekúnd viac s bilanciou mínusový bod a tri bodyčeky. Blackhawks vyhrali štvrtý zápas v sezóne, Devils štvrtý raz prehrali.

Hossov druhý gól v sezóne po prihrávke Pánika:

Hviezdy duelu: 1. A. Anisimov (CHI), 2. M. Hossa (CHI), 3. J. Moore (NJD)

Článok pokračuje pod reklamou

Talbot vychytal nulu proti Canucks, ktorí si predĺžili sériu bez výhry

Cam Talbot neinkasoval ani raz z 26 striel Vancouveru, ktorý podľahol doma Edmontonu 0:2 a zaznamenal štvrtú prehru po sebe. Pre brankára Oilers to bolo druhé čisté konto v sezóne a 13. v kariére. Prvý a zároveň víťazný gól strelil Connor McDavid v 32. minúte zápasu. Prihrával mu naň Milan Lucic, ktorý v závere upravil výsledok strelou do prázdnej brány. Ryan Miller čelil 26 strelám Oilers, ktorí vyhrali už siedmy duel z ôsmich v tomto ročníku a piaty v sérii. Rovnaký štart do sezóny mali naposledy pred 30 rokmi (1985/86), keď vyhrali osem z prvých deviatich zápasov. Slovenský obranca Andrej Sekera odohral 21 a pol minúty s jednou strelou a dvoma blokmi. Canucks začali sezónu štyrmi výhrami, teraz však majú bilanciu 4-3-1.

McDavidov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. C. Talbot (EDM), 2. R. Miller (VAN), 3. C. McDavid (EDM)

Hutchinson vynuloval Colorado pri prvej výhre Jets vonku

Michael Hutchinson zastavil všetkých 37 striel hráčov Colorada, vrátane 20 v tretej tretine a doviedol Winnipeg k výhre 1:0 nad Coloradom. Bola preň prvou na ľade súpera v sezóne. Gólom ju zariadil Shawn Matthias (2) v 29. minúte duelu. Hutcihnson zaznamenal tretie čisté konto v kariére a zaslúžene sa stal prvou hviezdou zápasu. Jeho náprotivok Semion Varlamov čelil iba 20 strelám. Jets vyhrali druhý súboj po sebe a vyrovnali si sezónnu bilanciu na 4-4-0. Avalanche zase druhýkrát prehrali a zhoršili si ju na 3-3-0. Tréner Paul Maurice si pripísal 100. víťazstvo na lavičke Winnipegu. V jeho drese ešte nehral Marko Daňo, ktorý bol v piatok povolaný do prvého tímu.

Matthiasov rozhodujúci gól:

Hviezdy duelu: 1. M. Hutchinson, 2. S. Matthias, 3. J. Armia (všetci WPG)

Carolina ukončila víťaznú sériu Rangers

Jeff Skinner (4) strelil dva góly a pridal asistenciu, Cam Ward predviedol 28 zákrokov a Carolina zdolala na domácom ľade New York Rangers 3:2. Skinner sám otočil skóre duelu z 0:1 na 2:1 a jeho strelu premenil tečou na víťazný gól Bryan Bickell (1) v poslednej sekunde druhej tretiny v presilovej hre. Bol to jeho prvý presný zásah v drese Hurricanes. Victor Rask nazbieral dve asistencie. O oba góly Rangers sa postaral Mats Zuccarello (4), prvý strelil v presilovke. Henrik Lundqvist sa pri tretej prehre v sezóne (5-3-0) prezentoval 18 zákrokmi a asistenciou pri druhom góle Zuccarella na 2:2. Rangers ukončili sériu troch výhier, Carolina vyhrala iba druhý zápas zo siedmich v tomto ročníku. Ward vychytal prvý triumf v sezóne po predošlých troch prehrách (0-2-1).

Bickellov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Skinner, 2. C. Ward, 3. V. Rask (všetci CAR)

Calgary si predĺžilo víťaznú sériu, Ottawe sa zranil Hammond

Dougie Hamilton (2) si vyrovnal osobné maximum s troma bodmi v zápase, keď strelil dva góly a na jeden prihral. Druhým gólom rozhodol v polovici zápase o domácom víťazstve Calgary 5:2 nad Ottawou. Hamilton predtým otváral skóre duelu a asistoval pri vyrovnávajúcom góle Sama Bennetta (3) na 2:2. O obrat Senators z 0:1 na 2:1 sa postarali Erik Karlsson (3) a Kyle Turris (4) v presilových hrách v rozmedzí troch minút a 20 sekúnd. Sean Monahan (4) a Michael Frolík (4) upravili výsledok v tretej tretine. Johnny Gaudreau s Alexom Chiassonom dvakrát asistovali a Brian Elliott prispel k tretej výhre Flames po sebe 31 zákrokmi. Andrew Hammond striedal už po prvej tetine a troch zákrokoch pre zranenie dolnej časti tela. Náhradník Chris Driedger potom chytil 11 zo zvyšných 15 striel vo svojom treťom zápase v NHL. Ottawa má po dvoch dueloch na trojzápasovom tripe bilanciu 1-1-0.

Hamiltonov rozdielový gól:

Hviezdy duelu: 1. D. Hamilton, 2. B. Elliott, 3. A. Chiasson (všetci CGY)

Bobrovskij vychytal shutout proti Anaheimu

Tretie čisté konto piatkového večera zaznamenal Sergej Bobrovskij, ktorý chytil všetkých 35 striel domáceho Anaheimu pri výhre Columbusu 4:0. Všetky góly padli v prvej tretine v rozmedzí necelých štyroch minút a postarali sa o ne dvaja hráči. Sam Gagner (2) a Brandon Saad (3) po dvakrát skórovali, Alex Wennberg nazbieral dve prihrávky, Nick Foligno tri. Posledný gól vsietil Gagner v presilovej hre. Medzi prvým a druhým ubehlo iba 21 sekúnd, medzi tretím a štvrtým rovných 20. Všetky inkasoval John Gibson z 32 striel. Na posledných desať minút ho v bráne vystriedal Dustin Tokarski, ktorý čelil piatim strelám. Blue Jackets ukončili štvorzápasový trip s bilanciou 2-1-1. Ducks prehrali už šiesty z deviatich duelov sezóny.

Štyri góly Columbusu v prvej tretine:

Hviezdy duelu: 1. B. Saad, 2. S. Gagner, 3. N. Foligno (všetci CBJ)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Hossa (CHI) 16:51 1 0 1 -1 0 4 1
R. Pánik (CHI) 17:07 0 1 1 -1 0 0 3
A. Sekera (EDM) 21:36 0 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies