Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Pánika potešilo, že mu dal Quenneville šancu stať sa hrdinom

Jozef Struhár  
30.11.2016

Nebol medzi troma hviezdami zápasu, ale nebyť jeho, možno by Chicago teraz neoslavovalo triumf 2:1 nad Floridou. Richard Pánik sa stal hrdinom Blackhawks.

Slovenský útočník svojím siedmym gólom v sezóne ukončil dlhé 17-zápasové suchoty a neskôr spečatil výhru svojho tímu v samostatných nájazdoch. Nečudo, že sa po zápase cítil o čosi lepšie.

„Tie góly, ktoré som strelil na začiatku sezóny, padli z blízkosti brány. Preto som sa koncentroval na to, aby som tam chodil, no napriek tomu mi to tam nepadalo. Neboli to dobré pocity, ale teraz už je tomu koniec,“ povedal Pánik po zápase.

Dvadsaťpäťročný martinský rodák sa v zámorí stal známy tým, že po neproduktívnych sériách prišli obdobia, keď sa mu darilo bodovo i strelecky. Ponúka sa tak teraz otázka, či opäť nezačína niečo dobré.

Článok pokračuje pod reklamou

„No, ja sa len budem naďalej koncentrovať na jednoduché veci. Budem hrať rovnako ako na začiatku sezóny. Budem chodiť pred bránu a bojovať v tej oblasti,“ poznamenal Pánik.

Pánik priznal, že po strelení gólov vzrástlo jeho sebavedomie. Tiež ho potešilo, že mu tréner Joel Quenneville veril natoľko, že ho poslal na ľad v tretej sérii samostatných nájazdov, keď mal za stavu 1:0 šancu spečatiť výhru. To sa mu aj podarilo a Blackhawks sa vrátili na víťaznú koľaj.

„Mali sme za sebou dlhý trip a myslím si, že na jeho konci sme hrali celkom dobre. Prehrali sme v L.A., ale myslím si, že sme odohrali decentný zápas. Teraz sme späť doma a vyhrali sme. Je to dobrý pocit,“ priznal Pánik, ktorý premenil vôbec svoj prvý nájazd v NHL na štvrtý pokus.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies