Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Chárovci siahali na víťazstvo, napokon ich zdolali Capitals

V štyroch stredajších zápasoch sa tešili z výhier Washington, Minnesota, Ottawa a Anaheim. Zdeno Chára nebodoval, Martin Marinčin nehral.

Bäckström odvrátil v predĺžení katastrofu

Nicklas Bäckström (8) v druhej minúte predĺženia priviedol radosť, keď rozhodol o výhre Washingtonu 4:3 nad Bostonom. Netrvala však dlho, pretože si hráči po zápase za zatvorenými dverami sadli, aby sa otvorene porozprávali o tom, ako si zbytočne skomplikovali život. „S dvoma bodmi sme boli spokojní, ale s našou hrou vôbec,“ poznamenal Bäckström pre AP. V zápase totiž po dvoch góloch Justina Williamsa (4) a presnom zásahu Daniela Winnika (4) viedli už 3:0 a mali zápas pod kontrolou. Potom však zvoľnili, 26 minút nezaznamenali strelecký pokus a Bruins sa vďaka gólom Dominica Moorea (7), Davida Pastrňáka (16) a Colina Millera (2) podarilo vyrovnať. Braden Holtby musel urobiť 31 zákrokov, 23 od druhej tretiny. Od nej čelil Tuukka Rask len šiestim strelám, dokopy 20. V drese Bostonu nechýbal ani Zdeno Chára, ktorý odohral takmer 22 minút s dvoma streleckými pokusmi. Nebodoval. Kapitán Capitals, Alex Ovečkin, zaznamenal prvý bod od 26. novembra. Jeho spoluhráč Matt Niskanen opustil duel so zranením hornej časti tela.

Bäckströmov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. N. Bäckström, 2. J. Williams, 3. K. Alzner (všetci WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

Staal rozhodol o výhre Wild na ľade Maple Leafs

Eric Staal (6) potvrdil, že sa mu v zápasoch proti Torontu darí a strelil gól, ktorým rozhodol o tesnej výhre Minnesoty 3:2. Bol to jeho 47. bod v 43. zápase proti Maple Leafs. Z gólov sa tešili aj Jason Zucker (4) a Chris Stewart (4), kým Devan Dubnyk pri svojom 300. štarte v NHL zneškodnil 35 striel. Wild napokon ukončili svoj trip s bilanciou 2-1-2. Toronto, ktoré hralo bez slovenského obrancu Martina Maričina, si zhoršilo domácu bilanciu na 8-4-0. Na triumf nestačili góly Bena Smitha (2) a Tylera Bozaka (6). Frederik Andersen urobil 17 zákrokov. Duel dokončili len traja arbitri po tom, čo čiarového rozhodcu Steva Millera zasiahol v tretej tretine do kolena puk.

Hviezdy duelu: 1.E. Staal (MIN), 2. T. Bozak (TOR), 3. D. Dubnyk (MIN)

Condon, Karlsson doviedli Senators k výhre nad Sharks

Erik Karlsson (7) strelil gól a pridal dve asistencie, aby sa stal najproduktívnejším obrancom klubovej histórie a doviedol Ottawu k víťazstvu 4:2 nad San Jose. Chris Kelly (2) strelil víťazný gól, do čierneho sa trafil aj Mark Stone (9) a poistku do prázdnej brány pridal Jean-Gabriel Pageau (4). K druhej výhre z ostatných troch zápasov pomohol 35 zákrokmi aj Mike Condon. Sharks prišli o trojzápasovú víťaznú sériu napriek tomu, že mali v zápase prevahu. Martin Jones urobil len 13 zákrokov a strelecky sa presadili Logan Couture (10) a Brent Burns (11). Pri jeho góle asistoval Paul Martin, pre ktorého išlo o 300. bod v NHL. Senators porazili Sharks v piatom vzájomnom zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. Ch. Kelly, 2. J-G Pageau, 3. E. Karlsson (všetci OTT)

Kaše rozhodol o výhre Anaheimu nad Carolinou

Anaheim ukončil krátku dvojzápasovú sériu prehier, keď pri návrate domov porazil Carolinu 6:5. Rozuzlenie zápasu, v ktorom Ducks prehrávali 1:3, 2:4 a 3:5, priniesol samostatný nájazd v podaní českého nováčika Ondřeja Kaše. Predĺženie vynútili Nick Ritchie (6) a Corey Perry (5), ktorí zmazali dvojgólovú stratu v poslednej štvorminútovke tretej tretiny. Z gólov sa tešili aj Andrew Cogliano (7), debutový strelec Stefan Noesen (1) a Ryan Kesler (12). John Gibson urobil 29 zákrokov, o štyri menej ako jeho náprotivok Cam Ward. O dva góly Hurricanes sa postaral Teuvo Teräväinen (7), ktorého na listine strelcov doplnili Jay McClement (1), Sebastian Aho (4) a Brett Pesce (1). Carolina si pripísala šiestu prehru z ostatných ôsmich zápasov.

Kašeho rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. R. Kesler (ANA), 2. A. Cogliano (ANA), 3. T. Teräväinen (CAR)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 21:51 0 0 0 0 0 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies