Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Marinčin bodoval pri výhre Toronta, Marleau strelil štyri góly

Marián Gáborík neuspel so svojimi spoluhráčmi na známom ľade, no Martin Marinčin sa nie len že tešil z víťazstva, ale k nemu prispel aj bodom.

Andersen vynuloval Flames, Marinčin asistoval

Frederik Andersen zneškodnil všetkých 26 striel pri svojom druhom čistom konte v tejto sezóne, Nazem Kadri (20) si vďaka dvom gólom vyrovnal osobné maximum a Toronto ukončilo krátku dvojzápasovú sériu prehier víťazstvom 4:0 nad Calgary. Kadri tiež strelil svoj 100. gól v NHL. Briana Elliotta z 28 striel prekonali aj Mitch Marner (11) a Zach Hyman (7), pričom druhý menovaný skóroval v oslabení po šťastnej prihrávke Martina Marinčina. Slovenský obranca odohral v druhom zápase po zranení bezmála 21 minút a okrem asistencie si pripísal aj dva bodyčeky a dva plusové body. Flames prehrali tretí zápas po sebe, pričom Elliott, ktorý je medzi brankármi s minimálnym počtom 20 štartov štatisticky najhorší, nedokázal vychytať výhru už vo štvrtom stretnutí v sérii.

Kadriho 100. gól v NHL:

Hviezdy duelu: 1. F. Andersen, 2. N. Kadri, 3. M. Marner (všetci TOR)

Článok pokračuje pod reklamou

Kráľ Henrik pomohol zdolať Kings

Los Angeles zavítalo do New Yorku a v Madison Square Garden dostal šancu chytať Jeff Zatkoff. Čelil len 17 strelám, z ktorých ho prekonali Brandon Pirri (8), Matt Puempel (6) a Mats Zuccarello (8). Posledný menovaný rozhodol o výhre Rangers 3:2, ktorá bola treťou v sérii. Veľký podiel na nej mal aj brankár Henrik Lundqvist, ktorý zneškodnil 36 striel, 22 v prvých dvoch tretinách a 16 v tretej. Dvakrát ho ohrozil aj niekdajší spoluhráč Marián Gáborík, ktorý však počas 17 minút a 33 sekúnd strávených v akcii nebodoval. Pripísal si mínusový bod. Z jeho spoluhráčov sa o góly postarali Jordan Nolan (3) na konci druhej a Kyle Clifford (4) na konci tretej tretiny. Kings prehrali štvrtý duel po sebe. „Mali sme veľa príležitosti. Musíte ich však aj zakončiť. Potrebujeme tiež lepší výkon brankára. Musí nám raz za čas ukradnúť zápas,“ poznamenal tréner Darryl Sutter pre AP.

Zuccarellov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. H. Lundqvist, 2. M. Zuccarello, 3. M. Puempel (všetci NYR)

Orlov prispel dvoma gólmi k výhre Caps nad Canes

Dmitrij Orlov (4) naznačil strelu, ale nakoniec puk prihral, aby premárnil šancu na hetrik. S dvoma bodmi však nakoniec pomohol k výhre Washingtonu 6:1 nad Carolinou, čo bolo najdôležitejšie. „Povedali sme mu, aby v tretej tretine išiel po hetriku, ale on chcel hrať tým správnym spôsobom. Mal pár striel, ale hral pokojne a robil dobré akcie. Keď je sebavedomý, je radosť ho sledovať,“ poznamenal spoluhráč Karl Alzner pre AP. Capitals bodovali v 14. zápase po sebe aj vďaka gólom Justina Williamsa (17), Jevgenija Kuznecova (7), T. J. Oshieho (18) a Larsa Ellera (7), trom asistenciám Andreho Burakovskyho, ako aj 25 zákrokom Bradena Holtbyho. Na neho našiel recept len Jordan Staal (10), ktorý v piatej minúte zápasu otváral skóre.

Hviezdy duelu: 1. D. Orlov, 2. A. Burakovsky, 3. K. Alzner (všetci WSH)

Getzlaf rozhodol o výhre Ducks nad Jets

Anaheim porazil v tvrdom zápase Winnipeg 3:2 vďaka 31 zákrokom Jonathana Berniera a trom gólom z troch rôznych herných situácií. Ryan Getzlaf (7) strelil rozhodujúci gól počas presilovky a prihrával aj na gól Rickarda Rakella (20), ktorý padol pri hre v plnom počte hráčov. Zhruba minútu a pol pred ním sa počas oslabenia presadil Logan Shaw (2). Berniera prekonali Andrew Copp (6) a Nikolaj Ehlers (17), ktorí otvárali i uzatvárali skóre stretnutia. V treťom zápase po sebe sa v bráne Jets ukázal Ondřej Pavelec, ktorý urobil 24 zákrokov pri svojej prehre od povolania z AHL. Mathieu Perreault zápas nedohral pre zranenie hornej časti a v utorok proti Sharks hrať nebude.

Hviezdy duelu: 1. R. Getzlaf (ANA), 2. R. Rakell (ANA), 3. N. Ehlers (WPG)

Rieder zariadil gólom v predĺžení o výhre Coyotes

Tobias Rieder (10) skóroval 48 sekúnd po odštartovaní predĺženia, aby rozhodol o víťazstve Arizony 3:2 nad Floridou. Rieder skóroval po prihrávke Alexa Burmistrova, ktorý má po piatich zápasoch v drese Coyotes na konte päť asistencií. Christian Fischer (2) a Ryan White (3) skórovali v rozmedzí 12 sekúnd, aby otočili stav z 0:1 na 2:1. Fischer sa stal prvým hráčom histórie Coyotes, ktorý strelil gól v každom zo svojich prvých dvoch duelov v NHL. Jakob Chychrun, ktorý pochádza z Južnej Floridy, zaznamenal dve asistencie. Mike Smith urobil 23 zákrokov, kým Roberto Luongo až 39. Z jeho spoluhráčov sa do čierneho trafili Michael Sgarbossa (2) a Vincent Trocheck (18). Panthers prehrali štvrtý zápas po sebe.

Dva góly v rozmedzí 12 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. T. Rieder, 2. R. White, 3. J. Chychrun (všetci ARI)

Marleau gólovo explodoval a rozhodol o triumfe v Denveri

Patrick Marleau (16) ukončil sedemzápasové gólové suchoty a strelil štyri góly v tretej tretine, aby doviedol San Jose k výhre 5:2 nad Coloradom, ktoré hralo bez chorého Matta Duchenea. K piatej výhre po sebe, vďaka ktorej sa Sharks udržali o bod za Anaheimom, prispel gólom a dvoma asistenciami Brent Burns (20) a 26 zákrokmi Martin Jones. Po dve asistencie zaknihovali Marc-Edouard Vlasic a Logan Couture. Jonesa prekonali Jarome Iginla (6) a Andreas Martinsen (2). Avalanche dali v bráne priestor v druhom zápase po sebe Spencerovi Martinovi, ktorý ho opustil s 21 zákrokmi. Aj v sobotu, pri svojom debute v NHL, podľahol Sharks. Denverský tím prehral šiesty zápas v sérii. Duel nedohral hosťujúci útočník Joonas Donskoi, ktorý odohral len štyri striedania.


Hviezdy duelu: 1. P. Marleau, 2. B. Burns, 3. L. Couture (všetci SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Gáborík (LAK) 17:33 0 0 0 -1 0 2 0
M. Marinčin (TOR) 20:41 0 1 1 +2 0 0 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies