Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Pánik skóroval pri víťazstve Chicaga + video (príprava)

V deviatich štvrtkových zápasoch prípravy na novú sezónu NHL sa predstavila trojica Slovákov. Dvaja sa tešili z výhry Chicaga, ku ktorej Richard Pánik prispel gólom. Peter Budaj odchytal celý duel Tampy Bay.

Detroit – Chicago 2:4 (0:0, 2:1, 0:3)

Detroit bez Tomáša Tatara v zostave viedol v domácom zápase nad Chicagom po dvoch tretinách 2:1, ale hostia troma gólmi otočili stav a zvíťazili 4:2. Boli pri tom aj dvaja slovenskí útočníci, pričom Richard Pánik pomohol k výhre gólom na 1:1. z 34. minúty po ideálnej prihrávke od Jonathana Toewsa. Alex DeBricant strelil víťazný gól v presilovke a pridal dve asistencie, skórovali aj Laurent Dauphin a Tommy Wingels. Antona Forsberga prekonali z 34 striel iba Michael Rasmussen v presilovej hre a Libor Šulák. Petr Mrázek čelil 40 strelám. Tri boli z hokejky Pánika, ktorý odohral 15 minút, kým Tomáš Jurčo o dve minúty menej. Ďalšie dve však presedel na trestnej lavici. Obaja si pripísali po plusovom bode a bodyčeku.

Florida – Tampa Bay 5:2 (2:1, 1:0, 2:1)

Peter Budaj zastavil 28 z 32 striel, ale jeho Tampa Bay podľahla v štátnom derby Floride 2:5. Zaslúžil sa o to najmä Jared McCann, ktorý strelil hetrik. Budaja prekonal aj dvojbodový Radim Vrbata, kým Colton Sceviour spečatil výhru gólom do prázdnej brány. James Reimer kryl 34 striel, pričom za jeho chrbát prešli iba tie z hokejok Alexa Killorna a Vladislava Namestnikova. Nikita Kučerov prihral na oba góly Lightning.

Článok pokračuje pod reklamou

Philadelphia – Boston 5:1 (2:0, 2:0, 1:1)

Boston bez kapitána Zdena Cháru prehral na ľade Philaadelphie hladko 1:5. Jeho čestný úspech zaznamenal až v úvode tretej tretiny za stavu 0:4 David Krejčí. Alex Lyon chytil zvyšných 31 striel hostí. V prvej tretine skórovali z jeho spoluhráčov Travis Konecny v presilovke a Jakub Voráček, v druhej Brandon Manning a Wayne Simmonds v oslabení. Bodku za zápasom dal Sean Couturier, ktorý už prekonal Malcolma Subbana (6/7). Predošlé góly inkasoval Tuukka Rask (14/18). Voráček, Couturier i Konecny pridali po asistencii, Claude Giroux ich získal dve.

Nashville – Columbus 3:4 SN (1:1, 0:2, 2:0, 0:0, 0:1)

Arťomij Panarin premenil v druhej sérii rozhodujúci samostatný nájazd a Columbus uspel v Nashville pomerom 4:3. V normálnom hracom čase prihral na góly Nickovi Folignovi i Zachovi Werenskimu, ktorí posielali hostí do vedenia 3:1. Otvárací gól strelil Oliver Bjorkstrand, Alex Wennberg tiež dvakrát asistoval a Sergej Bobovrskij predviedol 21 zákrokov. V nájazdoch aj v tretej tretine ho prekonal Kevin Fiala, ktorého na listine strelcov doplnili Scott Hartnell a Matt Irwin. Pekka Rinne čelil 30 strelám.

St. Louis – Minnesota 2:3 (1:1, 1:0, 0:2)

Charlie Coyle skóroval päť sekúnd pred koncom zápasu vo vlastnom oslabení, čím rozhodol o triumfe Minnesoty 3:2 nad St. Louis na neutrálnej pôde. Obrat z 1:2 odštartoval v strede tretej tretiny Kyle Quincey. Prvý gól Wild strelil Luke Kunin, ktorému naň prihral Coyle. Devana Dubnyka prekonali Vladimir Tarasenko v presilovke a Oskar Sundqvist. V bráne Blues sa vystriedali Jake Allen s Carterom Huttonom.

Vancouver – Calgary 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

Vancouver porazil Calgary 3:1 vďaka 30 zákrokom Andersa Nilssona a gólom Jakea Virtanena, Michaea Del Zotta a Darrena Archibalda. Čisté konto Nilssonovi zničil Sean Monahan, ktorý uzavrel skóre zápasu v 54. minúte. Mike Smith opustil duel s 27 zásahmi.

Vegas – Colorado 2:4 (0:2, 1:0, 1:2)

Vegas ani v druhom domácom zápase nepotešilo svojich fanúšikov. Vo štvrtok podľahlo Coloradu 2:4. Víťazný gól Avalanche strelil Mikko Rantanen, ktorého na listine strelcov doplnili Nail Jakupov, Sven Andrighetto a Tyson Jost. Semion Varlamov čelil 36 strelám, z ktorých ho prekonali Colin Miller a Shea Theodore. Marc-Andre Fleury urobil 18 zákrokov.

Anaheim – San Jose 3:0 (0:0, 0:0, 3:0)

Ducks oplatili Sharks prehru z úvodu prípravy. Reto Berra (9/9) a John Gibson (15/15) nekapitulovali ani raz, aby doviedli Anaheim k domácej výhre 3:0 nad rivalom zo San Jose. Martina Jonesa, ktorý čelil 23 strelám, pokorili v tretej tretine Chris Wagner a Antoine Vermette predtým, ako Kalle Kossila skóroval do prázdnej brány.

Los Angeles – Arizona 4:1 (1:0, 1:0, 2:1)

Mike Cammalleri strelil dva góly, Jonathan Quick predviedol 37 zákrokov a Los Angeles porazilo v Staples Center Arizonu pomerom 4:1. Z gólov sa tešili aj Drew Doughty a Jeff Carter. V bráne Coyotes stál Louis Domingue, ktorý zastavil 34 striel. O čestný úspech jeho tímu sa postaral Clayton Keller, ktorý uzatváral stav duelu.

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
P. Budaj (TBL) 28/32 (87,5%) - - - - - - -
T. Jurčo (CHI) 13:00 0 0 0 +1 2 0 1
R. Pánik (CHI) 15:02 1 0 1 +1 0 3 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies