Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Tatar s Daňom vyhrali, Pánik prvýkrát nebodoval

V siedmich štvrtkových zápasoch NHL sa predstavila aj trojica slovenských útočníkov. Tomáš Tatar a Marko Daňo sa tešili z rovnakých výhier Detroitu a Winnipegu, kým Richard Pánik ukončil bodovú sériu od začiatku sezóny pri prehre Chicaga.

Detroit opäť vyhral, Tatar však opäť bez bodu

Clayton Keller v druhej tretine dvakrát posielal Arizonu do jednogólového vedenia po prihrávkach Maxa Domiho, ale Martin Frk v presilovke a Henrik Zetterberg odpovedali na jeho góly. Luke Glendening potom v 57. minúte rozhodol o výhre Detroitu 4:2 na ľade Arizony, celkovo tretej vo štvrtom zápase sezóny. Frans Nielsen ju spečatil gólom do prázdnej brány, Dylan Larkin a Mike Green dvakrát asistovali. Pri víťaznom góle si pripísal asistenciu aj brankár Jimmy Howard, ktorý chytil 33 striel. Louis Domingue inkasoval všetky tri góly z 24 striel po tom, čo po prvej tretine vystriedal zraneného Anttiho Raantu (9/9). Slovenský útočník Tomáš Tatar ich spolu ohrozil trikrát, no opäť nebodoval. Počas 18 minút a 27 sekúnd v akcii zaznamenal aj bodyček, blok a jedno prehrané vhadzovanie. Coyotes prehrali aj štvrtý duel v sezóne, kým Red Wings si vylepšili bilanciu na aktuálnom štvorzápasovom výjazde na 2-1-0.

Hviezdy duelu: 1. L. Glendning (DET), 2. C. Keller (ARI), 3. H. Zetterberg (DET)

Jets uspeli vo Vancouveri, Daňo hral len krátko

Daniel Sedin otvoril v presilovej hre skóre domáceho zápasu Vancouveru proti Winnipegu, ale hostia predviedli troma gólmi po sebe víťazný obrat. Rozdielový pri triumfe Jets 4:2 strelil v závere druhej tretiny Tyler Myers, pre ktorého to bol vôbec prvý presný zásah vo vlastnom oslabení v kariére. Z jeho spoluhráčov skórovali Josh Morrissey, Patrik Laine a Nikolaj Ehlers, ktorý upravil výsledok strelou do prázdnej brány. Bryan Little dvakrát asistoval a Connor Hellebuyck prispel k výhre 30 zákrokmi. Prekonal ho aj Chris Tanev, ktorý znižoval stav na 2:3. Slovenský mladík Marko Daňo odohral iba päť a trištvrte minúty s jedným menším trestom za nedovolené bránenie v hre. Práve ten premenil Sedin na vedúci gól. Jacob Markström čelil spolu 19 strelám. Jeho spoluhráč Alex Edler nedohral zápas pre zranenie.

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. T. Myers (WPG), 2. Ch. Tanev (VAN), 3. C. Hellebuyck (WPG)

Wild zvíťazili v Chicagu prvýkrát v sezóne, Pánik nebodoval

Minnesota prišla v úvode tretej tretiny o troch zranených útočníkov, ale strelila v nej štyri góly a po výsledku 5:2 zaznamenala svoju prvú výhru v sezóne. Jason Zucker, dvojgólový Chris Stewart a Mikko Koivu skórovali po sebe v rozmedzí siedmich minút. Eric Staal otvoril skóre v závere druhej tretiny, Zucker pridal ku gólu asistenciu a Devan Dubnyk predviedol 36 zákrokov pri svojom 100. triumfe v bráne Wild. Prekonali ho iba dvojbodový Ryan Hartman, ktorý vyrovnával stav na 1:1 a Jonathan Toews, ktorý dal bodku za zápasom v presilovke. Corey Crawford inkasovl päťkrát z 32 striel. Slovenský útočník Richard Pánik nebodoval prvýkrát v ročníku. Odohral 15 minút a 22 sekúnd s bilanciou mínusový bod, strela, tri bodyčeky a šesť trestných minút, najviac zo všetkých hráčov. V drese Wild nedohrali duel pre zranenia Nino Niederreiter, Charlie Coyle a Marcus Foligno.

Hviezdy duelu: 1. J. Zucker, 2. D. Dubnyk, 3. Ch. Stewart (všetci MIN)

Tampa Bay vyhrala domácu prestrelku s obhajcom

Slater Koekkoek strelil svoje prvé dva góly v 43. zápase NHL, pričom tým druhým rozhodol o domácom triumfe Tampy Bay 5:4 nad Pittsburghom. Steven Stamkos strelil svoj prvý gól od 15. novembra 2016, Victor Hedman využil presilovú hru len desatinu sekundy pred koncom prvej tretiny a skóroval aj dvojbodový Nikita Kučerov. Alex Killorn nazbieral štyri asistencie ako prvý hráč Lightning od 28. októbra 2014 (Tyler Johnson) a Andrej Vasilevskij zastavil 36 striel. Recept na neho našli dvojbodoví Jake Guentzel s Bryanom Rustom, ako aj Conor Sheary a Mattt Hunwick. Antti Niemi sa prezentoval 29 zákrokmi. Stamkos má na konte už 112 presilovkových gólov, čím vyrovnal klubový rekord Vincenta Lecavaliera. Kris Letang získal svoju 300. asistenciu v NHL.


Hviezdy duelu: 1. S. Koekkoek, 2. A. Killorn, 3. N. Kučerov (všetci TBL)

Florida uštedrila St. Louis prvú prehru, Luongo prepisoval históriu

Paul Stastny síce poslal St. Louis v úvode druhej tretiny v presilovej hre do vedenia 1:0 na ľade Floridy, ale domáci potom piati gólmi otočili stav a rozhodli o svojom víťazstve 5:2. Ian McCoshen strelil už 12 sekúnd po Stastnym svoj prvý gól v NHL, Vincent Trocheck skóroval v oslabení, Jared McCann v presilovke a zvyšné góly pridali Aaron Ekblad s Nickom Bjugstadom. Poslední traja menovaní zaznanenali aj asistenciu, Connor Brickley dve a Roberto Luongo kryl 37 striel. So 454. výhrou v kariére sa vyrovnal Curtisovi Josephovi na štvrtom mieste historického poradia NHL. Na tretieho Eda Belfoura ich potrebuje ešte 30. Prekonal ho aj ďalší premiérový strelec v lige Vince Dunn, ktorý uzavrel skóre. Alex Pietrangelo dvakrát asistoval a Jake Allen opustil duel s 33 zákrokmi. Blues ešte nikdy nevyhrali úvodných päť zápasov ročníka. Panthers strelili v prvých troch dueloch sezóny 13 gólov, čo je najviac v klubovej histórii.


Hviezdy duelu: 1. I. McCoshen, 2. R. Luongo, 3. A. Ekblad (všetci FLA)

Girard doviedol Nashville k ďalšej domácej výhre

Nováčik Samuel Girardi strelil vo svojom druhom zápase v NHL premiérový gól a pridal asistenciu, čím ako prvá hviezda duelu pomohol k domácemu triumfu Nashville 4:1 nad Dallasom. Najskôr odpovedal na úvodný presilovkový zásah Jamieho Benna a potom prihral rovnako dvojbodovému Filipovi Forbergovi na víťazný gól v tiež v početnej prevahe. Na listine strelcov ich doplnili Viktor Arvidsson a P. K. Subban. Pekka Rinne urobil 30 zákrokov a Predators vyhrali aj druhý domáci duel v sezóne. Ben Bishop inkasoval z 30 striel iba trikrát, pretože Subban upravil výsledok strelou do prázdnej brány. Nashville hral s uzdraveným Coltonom Sissonsom, no zranil sa mu Yannick Weber. Stars prehrali aj druhý zápas na súperovom ľade v sezóne.

Hviezdy duelu: 1. S. Girardi, 2. F. Forsberg, 3. P. Rine (všetci NSH)

Sharks s prvou výhrou, Sabres opäť porazení

Timo Meier prelomil v 35. nerozhodný stav a zariadil domáce víťazstvo San Jose 3:2 nad Buffalom, prvé pre kalifonrský tím v ročníku. Gólmi k nemu pomohli aj Tomáš Hertl v presilovej hre a Chris Tierney, ktorí dvakrát posielali Sharks do vedenia. V oboch prípadoch ho zmazal dvojgólový Jason Pominville po prihrávkach Jacka Eichela a Zemgusa Girgensonsa. Meier s Tierneyom si pripísali na konto aj asistenciu, Joonas Donskoi ich nazbieral dve. Martin Jones predviedol 23 úspešných zákrokov, rovnako ako jeho náprotivok Robin Lehner.

Hviezdy duelu: 1. T. Hertl, 2. Ch. Tierney (obaja SJS), 3. J. Pominville (BUF)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (CHI) 15:22 0 0 0 -1 6 1 3
T. Tatar (DET) 18:27 0 0 0 0 0 3 1
M. Daňo (WPG) 5:46 0 0 0 0 2 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies