Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Halák opäť víťazne, Chára zhodil rukavice

V ôsmich pondelkových zápasoch NHL sa predstavila dvojica Slovákov. Jaroslav Halák doviedol NY Islanders k ďalšej výhre, kým Zdeno Chára sa pobil pri prehre Bostonu.

Halák doviedol Islanders k výhre nad Golden Knights

John Tavares strelil ďalšie dva góly, Jaroslav Halák urobil 31 zákrokov a Islanders porazili Golden Knights 6:3, aby vyhrali piaty zápas z ostatných šiestich. „Chlapci urobili skvelú prácu vo vytváraní šancí, hrali sme tvrdo, vyhrávali súboje a hrali s vysokým nasadením,“ povedal Tavares, ktorý v ostatných štyroch dueloch strelil osem gólov. Z gólov sa tešili aj Andrew Ladd, Mathew Barzal, Cal Clutterbuck a Nikolaj Kuľomin. Vegas prehralo druhý zápas v sezóne a prišlo o päťzápasovú víťaznú sériu. V pondelok im život sťažilo zranenie Oscara Danska, ktorý v prvých 35 minútach zastavil 17 z 19 striel. Maxime Lagace následne dostal štyri góly z 11 striel. Haláka prekonali William Karlsson v oslabení, Alex Tuch a Colin Miller v presilovke. Nováčik NHL v zápase dvakrát viedol.


Halákova séria zákrokov:

Hviezdy duelu: 1. J. Tavares, 2. J. Bailey, 3. N. Kuľomin (všetci NYI)

Článok pokračuje pod reklamou

Boston zmazal trojgólovú stratu, no i tak vyhral Columbus

Columbus viedol po góloch Davida Savarda, Boonea Jennera a Tylera Motteho na konci druhej tretiny už 3:0. Bostonu sa však podarilo skóre vyrovnať, keď sa presadili Patrice Bergeron v druhej, Torey Krug a Brad Marchand v tretej tretine. Pre Marchanda išlo o 200. gól v kariére. Nakoniec sa však z výhry 4:3 tešili Blue Jackets. Rozhodol o nej Artemij Panarin, ktorý v deň svojich 26. narodenín premenil rozhodujúci samostatný nájazd. Sergej Bobrovskij urobil pri tretej výhre z ostatných štyroch zápasov 27 zákrokov, Tuukka Rask o dva viac. Bruins prehrali tri zápasy zo štyroch. V zápase nechýbal ani Zdeno Chára, ktorý odohral 24 minút so ziskom mínusového bodu, jednej strely a bodyčeku. V druhej tretine sa pobil s Joshom Andersonom. David Pastrňák nazbieral tri asistencie.


Panarinov rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. A. Panarin (CBJ), 2. D. Pastrňák (BOS), 3. T. Motte (CBJ)

Arizona vyhrala prvý zápas v sezóne!

Svoj prvý štart v drese Arizony zažil Scott Wedgewood. Urobil 28 zákrokov a doviedol Coyotes k prvej výhre v tejto sezóne! „Kojoti“ uspeli vo Philadelphii 4:3 po predĺžení a vyhli sa vytvoreniu nového rekordu NHL s 12. prehrou po sebe od začiatku sezóny. Rozhodujúci gól strelil Alex Goligoski 15 sekúnd pred koncom nadstaveného času. Arizona viedla 3:0 po góloch Jordana Martinooka, Christiana Dvoraka a Brendana Perliniho ešte v úvode tretej tretiny. Sean Couturier znížil, ale Flyers sa predĺženie podarilo vynútiť až v poslednej minúte tretej tretiny, keď skórovali Jordan Weal a opäť Couturier. Ivan Provorov asistoval pri všetkých troch góloch, Brian Elliott opustil duel s 30 zákrokmi.

Goligoského víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. A. Goligoski (ARI), 2. S. Couturier (PHI), 3. O. Ekman-Larsson (ARI)

Canadiens vyhrali druhý zápas po sebe. Uspeli v Ottawe

Charles Hudon strelil prvé dva góly v kariére a pridal asistenciu, Artturi Lehkonen tiež skóroval dvakrát a Montreal vyhral nad Ottawou presvedčivo 8:3. Shea Weber nazbieral tri asistencie a Al Montoya zastavil 25 striel. Max Pacioretty, Alex Galchenyuk, Brendan Gallagher a Tomáš Plekanec tiež skórovali, aby Canadiens po prvýkrát v sezóne vyhrali dva zápasy po sebe. O góly Senators sa postarali Tom Pyatt, Ryan Dzingel a Chris DiDomenico. Craig Anderson zastavil iba deväť z 15 striel a následne ho v bráne nahradil Mike Condon, ktorý kapituloval zo 14 striel dvakrát. Ottawa má doma bilanciu 2-2-5.


Hviezdy duelu: 1. Ch. Hudon, 2. A. Lehkonen, 3. T. Plekanec (všetci MTL)

Marleauovi nevyšiel návrat do San Jose

Patrick Marleau pricestoval do San Jose prvýkrát ako súper a dočkal sa ovácií v stoji od miestnych fanúšikov. Jeho nový tím, Toronto, však prehral tretí zápas po sebe, keď podľahol Sharks 2:3. Kalifornský klub ho zdolal už v desiatom dueli po sebe od 23. februára 2012. Maple Leafs síce poslal do vedenia Auston Matthews, ale domáci troma gólmi otočili stav. Na 1:1 ho vyrovnal Joe Pavelski, víťazný gól strelil dvojbodový Tim Heed v presilovej hre a tretí pridal Joel Ward do prázdnej brány. Joe Thornton asistoval a s 1399 bodmi sa osamostatnil na 20. mieste historického poradia. Martin Jones čelil len 18 strelám, z ktorých ho prekonal ešte Nazem Kadri v závere zápasu. Frederik Andersen prispel k tretej výhre Sharks v posledných štyroch dueloch 36 zákrokmi.

Privítanie Marleaua v San Jose:

Hviezdy duelu: 1. T. Heed (SJS), 2. F: Andersen (TOR), 3. J. Pavelski (SJS)

Tampa vyhrala prestrelku so štátnym rivalom

Tampa Bay sa vrátila na víťaznú koľaj, keď uspela v divokej gólovej prestrelke na ľade štátneho rivala z Floridy 8:5. S desiatimi výhrami v októbri vyrovnala ligový rekord. Dva góly a asistenciu zaznamenal Steven Stamkos, gól a asistenciu Yanni Gourde, Nikita Kučerov, Brayden Point, Ondřej Palát i Vladislav Namestnikov. Anton Stralman trafil prázdnu bránu, Victor Hedman dvakrát asistoval a Andrej Vasilevskij predviedol 18 zákrokov. Ako prvý brankár v klubovej histórii vychytal deväť výhier po sebe. Prekonali ho Aleksander Barkov, Jevgenij Dadonov, Jonathan Huberdeau, Jamie McGinn a Aaron Ekblad. Barkov pridal ku gólu tri asistencie, Dadonov a Huberdeau po dve. Jamres Reimer inkasoval päťkrát z 19 striel, striedajúci Antti Niemi ešte dvakrát zo 16. Panthers prehrali tretí zápas z ostatných štyroch a dve z troch floridských derby v sezóne.

Hviezdy duelu: 1. S. Stamkos (TBL), 2. A. Barkov (FLA), 3. A. Vasilevskij (TBL)

Blues zdolali doma aj Los Angeles

St. Louis sa vezie na víťaznej vlne a nezastavilo ho ani Los Angeles. Triumf 4:2 bol pre Blues štvrtým v sérii a bodovali už v siedmom zápase po sebe. Vyhrali aj piaty domáci duel v sezóne, čo sa im naposledy podarilo pred siedmimi rokmi. Vladimir Tarasenko s Jadenom Schwartzom zaznamenali po góle a asistencii, víťazný gól strelil Carl Gunnarsson a Vladimir Sobotka upravil výsledok strelou do odkrytej brány. Jake Allen urobil 26 zákrokov, rovnako ako jeho náprotivok Jonathan Quick. O góly Kings, ktorí prišli o trojzápasovú víťaznú sériu, sa postarali Tanner Pearson a Dustin Brown v presilovej hre. Drew Doughty odohral svoj 700. duel v NHL, domáci Dmitrij Jaškin dvestý. Blues vyhrali 10 z úvodných 13 zápasov prvýkrát od ročníka 2002/03.

Hviezdy duelu: 1. V. Tarasenko, 2. J. Schwartz (obaja STL), 3. T. Pearson (LAK)

Dallas ukončil víťaznú sériu Vancouveru

Alexander Radulov skóroval v strede predĺženia a rozhodol o víťazstve Dallasu 2:1 vo Vancouveri. Bolo preň druhým po sebe na aktuálnom päťzápasovom výjazde (2-2-0) a znamenalo koniec štvorzápasovej série výhier kanadského tímu. Radulov si pripísal aj asistenciu pri otváracom góle Tylera Seguina v úvode druhej tretiny. Presilovú hru využil aj Sam Gagner, ktorý v tretej tretine vyrovnal stav na 1:1. Ben Bishop pomohol k výhre s 38 zákrokmi, kým domáci Jacob Markström ich urobil o 11 menej. Stars zdolali Canucks v 13 z posledných 14 vzájomných súbojov (13-0-1).

Radulovov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. B. Bishop (DAL), 2. J. Markström (VAN), 3. A. Radulov (DAL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYI) 31/34 (91,2 %) - - - - - - -
Z. Chára (BOS) 24:08 0 0 0 -1 5 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies