Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Sekera je medzi hráčmi, ktorí by mohli mať v druhej štvrtine sezóny veľký vplyv

Prvá štvrtina sezóny sa stala minulý týždeň minulosťou a teraz nás čaká štvrtina, v ktorej sa pred zápasom hviezd začne vyjasňovať, kto bude skutočne bojovať o play-off. Rory Boylen z televízie Sportsnet sa pozrel na hráčov, ktorí by v nej mohli mať veľký vplyv na úspechy svojho tímu.

Boylen vybral päticu hráčov, ktorí v prvej štvrtine zaostali za očakávaniami alebo nehrali pre zranenia. Dostali sa do nej Sidney Crosby z Pittsburghu, Marc-Andre Fleury z Vegas, Joe Pavelski zo San Jose, Carey Price z Montrealu a Slovák Andrej Sekera z Edmontonu.

„Tridsaťjedenročný obranca v tejto sezóne ešte za Oilers nehral, pretože sa zotavuje z natrhnutého vonkajšieho krížneho väziva v kolene, ktoré utrpel v play-off. A Edmontonu skutočne jeho prítomnosť chýbala, najmä keď Oscar Klefbom zatiaľ nedokázal napodobniť štandard, ktorý si stanovil v minulej sezóne,“ píše Boylen.

„Sekera už cestuje s tímom, aby mohol trénovať, ale neočakáva sa, že sa vráti skôr ako niekedy v decembri. No už sme takmer v decembri.“

„V minulej sezóne bol druhým najvyťažovanejším a najproduktívnejším obrancom po Klefbomovi a viedol obranu Oilers s bodmi pri hre v plnom počte hráčov. Teraz, keď sa Edmonton trápi so sekundárnou produktivitou a Kris Russell je bodovým lídrom obrany, bude Sekera obrovskou posilou, keď sa vráti. A ak jeho prítomnosť pomôže aj Klefbomovi, tým lepšie. “

Verme, že bude mať odborník pravdu a bojnický rodák po návrate preukáže to, aký je pre Edmonton dôležitý. Oilers sú momentálne predposlední v Západnej konferencii, keď v 25 zápasoch získali len 22 bodov. A slovenský fanúšik tiež privíta hráča, ktorý dokáže v nevýraznej sezóne Slovákov rozdávať radosť.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies