Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Chára sa tešil z výhry, Price bol opäť úspešný

Jozef Struhár  
30.11.2017

Len jeden Slovák sa predstavil v štyroch stredajších zápasoch NHL – Zdeno Chára nebodoval, ale tešil sa z výhry Bostonu. Formu po návrate zo zranenia potvrdil Carey Price a úspešný štart po chorobe zažil aj Semion Varlamov.

Boston zdolal Tampu, Chára nebodoval

Jediný Slovák sa predstavil v zápase Bostonu proti Tampe Bay. Zdeno Chára si pripísal plusový bod a štyri strely, pričom odohral takmer 24 minút. Bol druhým najvyťažovanejším hrčím po Charliem McAvoyovi, ktorý sa stal prvou hviezdou zápasu. Svoj kvalitný výkon obohatil o gól a asistenciu, ktorými pomohol k výhre 3:2. Bruins viedli 3:0, keď sa presadili aj Riley Nash a Torey Krug. Brad Marchand pri návrate do akcie zaznamenal dve asistencie a Tuukka Rask, ktorý prehral predošlé štyri zápasy, odpovedal kritikom 19 zákrokmi. V bráne Lightning nedostal šancu Peter Budaj, hoci išlo o druhý zápas v priebehu dvoch dní. Andrej Vasilevskij sa prezentoval 33 zákrokmi. Z jeho spoluhráčov sa podarilo duel zdramatizovať Andrejovi Šustrovi a Stevenovi Stamkosovi, ktorý ukončil päťzápasové suchoty. Hostia prehrali tretí zápas z posledných štyroch. Do akcie sa z domácich hráčov vrátil aj David Backes.

Stamkos ukončil gólové mlčanie:

Hviezdy duelu: 1. C. McAvoy, 2. B. Marchand, 3. T. Rask (všetci BOS)

Článok pokračuje pod reklamou

Price opäť úspešný, Canadiens zdolali Senators

Carey Price po návrate zo zranenia vynahrádza svoje slabé výkony z úvodu sezóny. V stredu predviedol 27 zákrokov, aby pretavil na víťazstvo svoj tretí štart po sebe, pričom v nich inkasoval len dva góly zo 102 striel. Montreal tentokrát vďaka nemu zdolal Ottawu 2:1. „Je naším najlepším hráčom. Je pokojný a robí veľké zákroky,“ povedal Andrew Shaw, ktorý prihrával na víťazný gól Phillipa Danaulta. Ten nadviazal na Jonathana Drouina, ktorý krátko predtým premenil svoje prvé trestné strieľanie v kariére. Jediný gól Senators vsietil Mark Stone, ktorý počas oslabenia v úvode prvej tretiny otvoril skóre. Mike Condon opustil duel s 29 zákrokmi. Tím z hlavného mesta Kanady si pripísal siedmu prehru po sebe a aktuálne ťahá najdlhšiu sériu prehier od februára 2012. „Sens“ nevyhrali od ich návratu zo Švédska. Odvtedy Erik Karlsson nebodoval ani raz.

Drouin premiérovo premenil trestné strieľanie:

Hviezdy duelu: 1. J. Drouin (MTL), 2. M. Stone (OTT), 3. K. Alzner (MTL)

Vermette doviedol Ducks k cennej výhre nad Blues

Antoine Vermette, ktorý neskóroval v predošlých 11 zápasoch, strelil dva góly a John Gibson zastavil 37 striel, aby doviedli Anaheim k víťazstvu 3:2 na horúcom ľade v St. Louis. Kevin Roy tiež skóroval a Ducks ukončili štvorzápasovú sériu prehier, pričom v zápase viedli už 3:0. O oba góly Blues sa postaral v tretej tretine Kyle Brodziak. Kontaktný však strelil len 16,7 sekundy pred koncom. Jake Allen urobil 27 zákrokov a do akcie sa vrátil Patrik Berglund, ktorý po zranení ramena odohral prvý zápas v sezóne. St. Louis prišlo o štvorzápasovú víťaznú sériu v domácich dueloch proti Anaheimu.

Hviezdy duelu: 1. J. Gibson (ANA), 2. A. Vermette (ANA), 3. K. Brodziak (STL)

MacKinnon gólom v predĺžení rozhodol o výhre nad Jets

Colorado dvakrát doťahovalo jednogólovú stratu, ale nakoniec porazilo vo forme hrajúci Winnipeg pomerom 3:2, keď sa v úvodnej minúte predĺženia trafil do čierneho Nathan MacKinnon. Jets to mrzelo najmä preto, že hrali oslabení pre technický priestupok zo záveru tretej tretiny – hrali v príliš veľkom počte hráčov. Do vedenia ich posielali Josh Morrissey a Bryan Little, no Avalanche sa podarilo reagovať gólmi dvojbodového Alexa Kerfoota a Nikitu Zadorova. MacKinnon zaznamenal aj jednu asistenciu. Do brány denverského tímu sa vrátil Semion Varlamov, ktorý urobil 31 zákrokov. Jeho náprotivok, Connor Hellebuyck, ich urobil 23.

MacKinnonov gól v predĺžení:

Hviezdy duelu: 1. A. Kerfoot, 2. N. MacKinnon, 3. N. Zadorov (všetci COL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 23:52 0 0 0 +1 0 4 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies