Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Sekera sa cítil dobre. Oilers ho plánujú využívať vo všetkých situáciách

Slovenský obranca Andrej Sekera si po dlhom čase vo štvrtok obliekol dres tímu Edmonton Oilers. Jeho tím porazil St. Louis Blues 3:2 a on na ľade strávil viac ako šestnásť minút.

Bojnický rodák, ktorý zaznamenal mínusový bod, dva bodyčeky a jeden blok, odohral pri hre v plnom počte hráčov 13 minút po boku Matta Benninga. Zvyšok odohral v presilovkách. V oslabeniach nehral, Oilers však hrali len jedno.

Sekera Edmontonu citeľne chýbal vo všetkých ohľadoch a už čoskoro by mal dostávať šancu aj v oslabeniach. Hlavný tréner Todd McLellan sa netají tým, že od neho očakáva veľa.

„Plán je využívať ho v presilovkách aj v oslabeniach,“ poznamenal McLellan. „Koľko priestoru dostane, však bude záležať od toho, ako bude hrať, ako bude čítať hru a reagovať na ňu, ako na tom bude po fyzickej stránke. Chceme, aby sa rozbehol čo najrýchlejšie, aby získal skúsenosti potrebné pre presilovky a oslabenia.“

Sekera po zápase povedal, že sa na ľade cítil veľmi dobre a výhru na stupnici od 1 do 10 ohodnotil číslom 11. Jeho tím teraz totiž potrebuje každé body. Momentálne je až na 14. mieste Západnej konferencie, päť bodov za poslednou postupovou pozíciou.

„Teraz naháňame body. Tieto dva sú pre nás veľmi dôležité. Myslím si, že sme odohrali skvelý zápas. Cam nás v prvej tretine podržal a potom sme s nimi odohrali vyrovnanú partiu. Pre nás sú dôležité všetky body, ale výhra proti takémuto dobrému tímu pomôže aj našej sebadôvere, “ uviedol Sekera.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies