Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Sekerov tím pokazil Pánikovi debut v drese Coyotes

V piatok bolo v NHL na programe päť zápasov aj s trojicou Slovákov. Ani jeden z nich nebodoval a z výhry sa tešil iba Andrej Sekera. Ten sa stretol v súboji s Richardom Pánikom, ktorý debutoval v drese nového tímu. John Carlson a Jordan Staal dosiahli míľniky.

Nurse rozhodol o výhre Oilers nad Coyotes s debutantom Pánikom

Darnell Nurse strelil dva góly, vrátane víťazného, Edmonton zmazal stratu 0:2 a zvíťazil na ľade Arizony 4:2. Brad Richardson a Josh Archibald poslali púštny tím do vedenia 2:0 z prvých troch striel v zápase, po ktorých Cam Talbot opustil bránu a prenechal miesto v nej Alovi Montoyovi. Ten už chytil všetkých 19 striel a pripísal si prvú výhru v drese Oilers, ktorým pomohol ukončiť sériu troch prehier. Patrick Maroon vyrovnával stav na 2:2, Ryan Nugent-Hopkins upravil výsledok strelou do prázdnej brány. Connor McDavid dvakrát asistoval a dosiahol métu 100 bodov v jeho 85. zápase na súperovom klzisku. Rýchlejšie to pred ním dokázalo deväť hráčov v lige, no v klubovej histórii iba Wayne Gretzky (62). Antti Raanta čelil 26 strelám. Jeho nový spoluhráč Richard Pánik odohral pri debute v drese Coyotes 16 a pol minúty s jednou strelou, dvomi bodyčekmi a menším trestom za sekanie. Bol jediným vylúčeným hráčom tímu a len jedným z dvoch v zápase. Súboj Slovákov vyhral Andrej Sekera, ktorý zaznamenal strelu a bodyček počas necelých 19 minút v akcii. Oilers ukončili sériu štyroch prehier vonku a zdolali Arizonu piatykrát po sebe.

Hviezdy duelu: 1. D. Nurse, 2. C. McDavid (obaja EDM), 3. J. Achibald (ARI)

Dvaja Česi zariadili triumf Chicaga nad rozbehnutým Winnipegom

David Kämpf strelil v deň svojich 23. narodenín prvý gól v NHL a neskôr asistoval pri víťaznom góle krajan Jana Ruttu, ktorý rozhodol o domácom víťazstve Chicaga 2:1 nad Winnipegom. Ruttovi na gól prihral aj Anthony Duclair, ktorý debutoval v drese Blackhawks krátko po výmene z Arizony za Pánika. Jeff Glass predviedol 31 zákrokov pri tretej výhre v posledných štyroch zápasoch. Ako jediný ho prekonal Patrik Laine, ktorý mu pokazil čisté konto v 57. minúte gólom na 1:2. Slovenský útočník Marko Daňo na neho vyslal dve strely počas šiestich minút na ľade. Pripísal si na konto aj mínusový bod a bodyček. Connor Hellebuyck kryl 25 striel, ale zaznamenal prvú prehru v normálnom hracom čase od 14. decembra. Jets prišli o sériu troch triumfov a podľahli Chicagu tretíkrát po sebe.

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. J. Glass, 2. J. Rutta, 3. D. Kämpf (všetci CHI)

Beagle zarmútil Raleigh gólom v posledných sekundách zápasu

Jay Beagle skóroval dve sekundy pred koncom tretej tretiny, čím stanovil nový klubový rekord s najneskorším víťazným gólom. Rozhodol o víťazstve Washingtonu 4:3 na ľade Caroliny, šiestom v posledných siedmich zápasoch. Vrátil jej tak piatkovú domácu prehru 1:3, ktorá mu ukončila sériu piatich výhier. Brett Connolly naštartoval obrat Capitals z 2:3 vyrovnávajúcim gólom v 57. minúte, Lars Eller a dvojbodový Alex Ovečkin otáčali stav z 0:1 na 2:1. Philipp Grubauer chytil 36 striel, o 13 viac ako domáci Cam Ward. Jordan Staal a Sebastian Aho pridali ku presilovkovým gólom asistenciu, do vedenia 3:2 posielal Hurricanes Jeff Skinner. Staal strelil svoj 200. gól v NHL, kým John Carlson zaznamenal 300. bod v podobe asistencie pri góle Ovečkina. Tím z Raleigh prehral piaty zápas z ostatných siedmich.

Beaglov rekordný víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Beagle (WSH), 2. S. Aho (CAR), 3. A. Ovečkin (WSH)

Vancouver ukončil nepriaznivú sériu v Columbuse

Štyria hráči odpovedali v druhej tretine na vedúci gól Setha Jonesa a doviedli Vancouver k výhre 5:2 v Columbuse, ktorá znamenala koniec päťzápasovej série prehier. Sven Bärtschi, Erik Gudbranson, Brendan Gaunce a Alex Edler otočili stav z 0:1 na 4:1, Jake Virtanen trafil deväť sekúnd pred koncom zápasu prázdnu bránu a Jacob Markström urobil 27 zákrokov. Henrik Sedin a Thomas Vanek prispeli k ukončeniu série šiestich prehier na súperových klziskách dvomi asistenciami. Scott Harrington strelil zvyšný gól Blue Jackets, Nick Foligno asistoval pri oboch a Sergej Bobrovskij opustil duel s 24 zákrokmi. Sam Gagner si pripísal asistenciu pri prvom návrate do Columbusu. Canucks mali späť v zostave obrancu Chrisa Taneva.

Gaunce strelil víťazný gól so zlomenou hokejkou:

Hviezdy duelu: 1. H. Sedin, 2. T. Vanek (obaja VAN), 3. S. Jones (CBJ)

Rittich doviedol Calgary k šiestej výhre v sérii

Matt Tkachuk a Sean Monahan zaznamenali po góle a asistencii, Johnny Gaudreau strelil víťazný gól v presilovke a Mikael Backlund pridal ku gólu do prázdnej brány dve asistencie. Calgary zdolalo Floridu 4:2 a predĺžilo si víťaznú sériu na šesť zápasov aj zásluhou Davida Ritticha, ktorý zastavil 41 striel. Prekonal ho iba dvojgólový Jevgenij Dadonov, ktorý najskôr otvoril skóre zápasu v presilovej hre a potom znižoval stav na 2:3. James Reimer sa prezentoval 25 zákrokmi pri štvrtej prehre Panthers v posledných piatich zápasoch. Prišli o sériu štyroch domácich triumfov a prehrali s Flames vo štvrtom vzájomnom súboji po sebe.

Hviezdy duelu: 1. M. Tkachuk (CGY), 2. J. Dadonov (FLA), 3. D. Rittich (CGY)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (ARI) 16:39 0 0 0 0 2 1 0
M. Daňo (WPG) 6:02 0 0 0 -1 0 2 1
A. Sekera (EDM) 18:47 0 0 0 0 0 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies