Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Chára si polepšil v plus/mínus, Boston i Anaheim uspeli doma

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali len dva zápasy. Boston vyhral súboj dvoch rivalov a Zdeno Chára si vylepšil štatistiku plus/mínus. Anaheim potom zdolal Pittsburgh.

Julien sa netešil z výhry nad Bruins ani v Bostone

David Pastrňák a Ryan Spooner sa gólmi postarali o obrat, Tuukka Rask zneškodnil 21 striel a Boston porazil Montreal 4:1 pri prvom návrate bývalého trénera Claudea Juliena do TD Garden. Brad Marchand pridal gól v presilovke, David Krejčí gól do prázdnej brány a Patrice Bergeron zaznamenal dve asistencie. Bruins porazili „Habs“ po druhýkrát za päť dní a natiahli svoju bodovú sériu už na 14 zápasov (10-0-4). Do ich zostavy sa vrátil obranca Adam McQuaid, ktorý po zlomenine nohy vynechal 36 duelov. Návrat mu však umožnila až choroba Kevana Millera. Slovenský obranca Zdeno Chára odohral zhruba 22 minút a prišiel o trojzápasovú bodovú sériu. Svoje konto si však vylepšil o plusový bod. V tabuľke plus/mínus je tak už tretí s 22 plusovými bodmi. Svoj prvý gól v NHL strelil český obranca Jakub Jeřábek, ktorý otvoril skóre už po 31 sekundách hry. Carey Price predviedol 28 zákrokov a Canadiens nevyužili v druhej tretine 69 sekúnd trvajúcu presilovku o dvoch hráčov. „Opäť sme nehrali dostatočne dobre. Táto prehra je sklamaním, najmä pre situáciu, v ktorej sme,“ skonštatoval Julien pre AP. Oba tímy sa znova stretnú v sobotu v Bell Centre.


Hviezdy duelu: 1. P. Bergeron, 2. B. Marchand, 3. T. Rask (všetci BOS)

Ducks si vyhrali zápas proti Pittsburghu v druhej tretine

Anaheim strelil štyri góly v druhej tretine, ktorá bola pre Ducks gólovo najpotentnejšia v celej sezóne. Kalifornský tím vďaka nej porazil Pittsburgh 5:3. Ondřej Kaše zaznamenal gól a asistenciu, Rickard Rakell, Adam Henrique a Chris Wagner skórovali tiež v druhej dvadsaťminútovke. Hampus Lindholm potom ešte pridal poistku do prázdnej brány. Cam Fowler zaznamenal dve asistencie a John Gibson 30 zákrokov. Prekonali ho Jevgenij Malkin, ktorý v prvej tretine otvoril skóre, ako aj Phil Kessel s Jakeom Guentzelom. Sidney Crosby si pripísal dve asistencie, ale stále sa nedočkal svojho 400. gólu v NHL. Tristan Jarry opustil duel s 28 zákrokmi a Penguins prišli o štvorzápasovú sériu výhier.

Hviezdy duelu: 1. C. Fowler (ANA), 2. O. Kaše (ANA), 3. P. Kessel (PIT)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 21:52 0 0 0 +1 0 0 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies