Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Tatar asistoval pri víťaznom góle, Sekera zbieral mínusky

V šiestich nedeľných zápasoch NHL hrala trojica Slovákov. Najviac sa darilo Tomášovi Tatarovi, ktorý bodoval pri výhre Detroitu. Zvíťazil aj Andrej Sekera, ktorý však nazbieral tri mínusky. Rickard Rakell zaznamenal hetrik, Jared Spurgeon dosiahol míľnik.

Tatar prihrával na víťazný gól Detroitu v závere predĺženia

Tomáš Tatar bol na začiatku akcie, po ktorej Trevor Daley skóroval šesť sekúnd pred uplynutím nadstaveného času a rozhodol o výhre Detroitu 3:2 v Madison Square Garden nad New Yorkom Rangers. Pripísal si 12. asistenciu v sezóne, ku ktorej pridal plusový bod, tri strely, jeden blok i vyhrané vhadzovanie. Odohral necelých 16 minút pri druhom triumfe Red Wings po sebe po predošlých troch prehrách. Viedli k nemu aj góly Andreasa Athanasioua a Darrena Helma, ktorí vybudovali náskok 2:0. Zmazali ho J. T. Miller v presilovej hre a Jesper Fast, kým Ryan Spooner pri debute v drese Rangers dvakrát asistoval. Jimmy Howard predviedol 36 zákrokov, o päť viac ako Henrik Lundqvist. Tím z Manhattanu prehral siedmy zápas v sérii od 11. februára. Pred ním vyradil dres Jeana Ratelleho.

Daleyho víťazný gól:


Hviezdy duelu: 1. J. Howard, 2. T. Daley (obaja DET), 3. R. Spooner (NYR)

Článok pokračuje pod reklamou

Rakell zažiaril, ale McDavid rozhodol o výhre Oilers nad Ducks

Connor McDavid nazbieral tri asistencie a v tretej sérii premenil svoj samostatný nájazd, čím rozhodol o víťazstve Edmontonu 6:5 v Anaheime. Ešte v poslednej minúte tretej tretiny viedol 5:3, ale Rickard Rakell zavŕšil hetrik dvoma gólmi za 14 sekúnd a vynútil predĺženie. Ryan Getzlaf zaznamenal gól a tri asistencie, Adam Henrique využil presilovku a Corey Perry trikrát asistoval. Ryan Miller síce chytil 37 striel, ale v nájazdoch ho prekonal aj Leon Draisaitl a Ducks prehrali aj druhý zápas po štyroch výhrach. Okrem dvojbodového Draisaitla, ktorý otvoril skóre už v 13. sekunde duelu, prispeli k triumfu Oilers aj dvojgólový Ryan Strome, Anton Slepyšev a Iiro Pakarinen. Mike Cammalleri získal dve prihrávky a Cam Talbot urobil 41 zákrokov. V nájazdoch ho pokoril iba Rakell. Slovenský obranca Andrej Sekera odohral vyše 21 minút s bilanciou tri strely, blok a až tri mínusové body. Tešil sa však z tretej výhry Oilers v sérii.


McDavidov rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. R. Rakell, 2. R. Getzlaf (obaja ANA), 3. C. McDavid (EDM)

Buffalo pokazilo Nashovi debut v drese Bostonu

Kyle Okposo využil v závere prvej tretiny presilovú hru po vylúčení Zdena Cháru. Bol z toho napokon víťazný gól Buffala, ktoré doma zdolalo Boston 4:1. Skórovali aj dvojbodoví Evan Rodrigues, Benoit Pouliot a Marco Scandella. Victor Antipin dvakrát asistoval a Chad Johnson pomohol k druhej výhre v posledných troch dueloch s 34 zákrokmi. Recept na neho našiel iba Charlie McAvoy, ktorý znižoval stav na 1:2. Chára na neho vyslal jedinú strelu počas takmer 24 minút v akcii. Bol druhým najvyťaženejším hráčom tímu po McAvoyovi. Okrem menšieho trestu za hákovanie si pripísal aj tri bodyčeky a dva bloky. Anton Chudobin kryl 20 striel, no Bruins prehrali dva zápasy v normálnom hracom čase po sebe prvýkrát od 15. novembra. Ukončili tiež päťzápasový výjazd s bilanciou 2-3-0. V ich drese debutoval Rick Nash, ktorý v deň výmeny z NY Rangers nebodoval.

Hviezdy duelu: 1. S. Reinhart, 2. K. Okposo, 3. V. Antipin (všetci BUF)

Rinne vynuloval Blues, Nashville si predĺžil víťaznú sériu

Pekka Rinne zastavil všetkých 27 striel a štyria jeho spoluhráči skórovali pri jasnom domácom víťazstve Nashville 4:0 nad trápiacim sa St. Louis. Pre fínskeho brankára išlo o šieste čisté konto v sezóne a 49. v kariére. Otvárací a zároveň rozhodujúci gól strelil v piatej minúte Colton Sissons v presilovej hre. Na listine strelcov ho doplnili Kevin Fiala, Scott Hartnell a Austin Watson, ktorý skóroval vo vlastnom oslabení. Všetci prekonali Jakea Allena z 39 striel. Predators si predĺžili víťaznú sériu na štyri zápasy celkovo, tri doma a päť vo vzájomných súbojoch proti Blues. Vrátili sa na čelo Centrálnej divízie. Ich generálneho manažéra Davida Poilea delí jediná výhra od ligového rekordu v tejto pozícii, ktorý drží Glen Sather (1 319). Tím z Missouri prehral šiesty zápas po sebe, vrátane ostatných dvoch za dva dni na nulu. Gól nestrelil už 140 minút a 24 sekúnd.

Fialov pozoruhodný 20. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. P. Rinne, 2. C. Sissons, 3. A. Watson (všetci NSH)

Spurgeon zavŕšil víťazný obrat Minnesoty v predĺžení

Minnesota prehrávala v domácom zápase proti San Jose 0:2, ale stratu dohnala a dvojbodový Jared Spurgeon rozhodol 12 sekúnd pred koncom predĺženia o jej výhre 3:2. Víťazný gól bol jeho 200. bodom v NHL. Matt Cullen a Eric Staal zmazali náskok súpera, Jason Zucker dvakrát asistoval Devan Dubnyk prispel ku štvrtému triumfu WIld v sérii 26 zákrokmi. Kapituloval po strelách Joakima Ryana a Chrisa Tierneya. Martin Jones sa prezentoval 38 zákrokmi, ale nezabránil tretej prehre Sharks po sebe na aktuálnom výjazde. V zostave im chýbal chorý Justin Braun.

Spurgeonov 200. bod v NHL:

Hviezdy duelu: 1. J. Spurgeon (MIN), 2. M. Jones (SJS), 3. D. Dubnyk (MIN)

Sedin s Markströmom doviedli Canucks k výhre v Arizone

Daniel Sedin strelil dva góly, vrátane víťazného a Jacob Markström predviedol 41 zákrokov pri výhre Vancouveru 3:1 na ľade Arizony. Sedin otvoril skóre už v tretej minúte v presilovke, uzavrel ho Darren Archibald vo vlastnom oslabení. Jediný gól Coyotes zaznamenal Alex Goligoski, ktorý vyrovnával stav na 1:1 v početnej výhode. Darcy Kuemper urobil pri debute v drese púštneho tímu 24 zákrokov. Kým Canucks ukončili krátku sériu dvoch prehier, Arizona prehrala druhý zápas z posledných troch.

Hviezdy duelu: 1. D. Sedin, 2. J. Markström (obaja VAN), 3. C. Keller (ARI)

Dnes od 16:00 hod. vám prinesieme live tracker k uzávierke prestupového obdobia.

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (DET) 15:55 0 1 1 +1 0 3 0
Z. Chára (BOS) 23:59 0 0 0 0 2 1 3
A. Sekera (EDM) 21:12 0 0 0 -3 0 3 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies