Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Chára i Pánik hviezdami víťazných zápasov

V ôsmich štvrtkových zápasoch NHL hrali aj štyria Slováci, z ktorých dvaja pomohli bodmi k výhram. Zdeno Chára dvakrát asistoval a pobil sa, kým Richard Pánik strelil prvý gól v drese Arizony. Obaja sa stali tretími hviezdami duelov. David Krejčí zaznamenal hetrik, generálny manažér Predators sa stal ligovým rekordérom.

Pánik ukončil suchoty prvým gólom v drese Coyotes

Richard Pánik ukončil 15-zápasové strelecké suchoty a svojím prvým gólom v drese Arizony jej pomohol k domácej výhre 5:3 nad Minnesotou. Na siedmy presný zásah v sezóne, prvý od 9. januára, potreboval jedinú strelu na bránu počas necelých 15 minút v akcii. Vyhlásili ho za tretiu hviezdu duelu, ktorý rozhodli štyri góly v tretej tretine. Okrem Pánika sa o ne postarali dvojbodový Christian Dvorak, Kevin Connauton a Jordan Martinook, ktorý trafil prázdnu bránu. Skóroval aj Jakob Chychrun, ktorý v presilovej hre odpovedal na vedúci gól Zacha Pariseho. Anttiho Raantu prekonali z 34 striel ešte Mikko Koivu v presilovke a Matt Cullen. Christian Fischer prispel k triumfu Coyotes dvomi asistenciami, Max Domi ich nazbieral tri. Alex Stalock kryl 21 striel, ale nezabránil koncu päťzápasovej víťaznej série Wild celkovo a štvorzápasovej na súperových klziskách.

Pánikov 7. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. M. Domi, 2. Ch. Dvorak, 3. R. Pánik (všetci ARI)

Článok pokračuje pod reklamou

Česi doviedli Bruins k veľkej výhre nad Penguins, Chára treťou hviezdou

David Krejčí vsietil hetrik a David Pastrňák zaznamenal dva góly a jednu asistenciu, aby doviedli Boston k výhre 8:4 nad Pittsburghom. Dvoma asistenciami k nej prispel aj Zdeno Chára, ktorý sa stal treťou hviezdou duelu práve po českých spoluhráčoch. Rick Nash zaregistroval gól a asistenciu, Torey Krug skončil s rovnakou bilanciou a z gólu sa tešil aj David Backes. Tuukku Raska z 26 striel prekonali Phil Kessel, Riley Sheahan a dvakrát Olli Määttä. Casey DeSmith striedal už v šiestej minúte, keď inkasoval tri góly z piatich striel. Tristan Jarry predviedol následne 28 zákrokov. Chára sa okrem dvoch asistencií prezentoval aj bitkou s Jamiem Oleksiakom. Z duelu si odniesol nakoniec sedem trestných minút, ale aj mínusový bod a dva bodyčeky. Odohral zhruba 19 a štvrť minúty. Jeho Boston v tejto sezóne ešte nestrelil toľko gólov.


Chárova pekná prihrávka Pastrňákovi:

Hviezdy duelu: 1. D. Krejči , 2. D. Pastrňák, 3. Z. Chára (všetci BOS)

Nashville si predĺžil v Edmontone víťaznú sériu, Poile sa stal legendou

Nashville zmazal náskok súpera 2:0 z prvej tretiny a štyrmi gólmi po sebe otočil zápas, v ktorom zdolal Edmonton 4:2. Predĺžil si víťazné série na šesť duelov celkovo a štyri vonku. Dva góly, vrátane víťazného, strelil Viktor Arvidsson, skórovali aj Scott Hartnell a Austin Watson. Filip Forsberg dvakrát asistoval a Pekka Rinne predviedol 34 zákrokov. Recept na neho našli iba dvojbodový Connor McDavid a Leon Draisaitl v presilovej hre. Andrej Sekera ho strelecky neohrozil. Počas 16 minút na ľade si pripísal len dva mínusové body a bodyček. Cam Talbot zastavil 37 striel, vrátane všetkých 17 v prvej tretine, ale Oilers prehrali aj druhý zápas po predošlých troch výhrach. Predators ich zdolali v 12. vzájomnom súboji po sebe od konca októbra 2014. Hranicu 40 výhier dosiahli už v 63. zápase sezóny a dostali sa na čelo Západnej konferencie. Ich generálny manažér David Poile vytvoril ligový rekord v počte výhier (1 320).

Hviezdy duelu: 1. V. Arvidsson (NSH), 2. C. McDavid (EDM), 3. P. Rinne (NSH)

San Jose nadelilo Chicagu sedmičku, Jurčo s pluskou

Arťom Anisimov síce poslal Chicago do vedenia 1:0, ale hráči San Jose potom strelili sedem gólov po sebe a dokráčali k víťazstvu 7:2, štvrtému domácemu v sérii. Joe Pavelski skóroval dvakrát, Logan Couture, Kevin Labanc, Timo Meier, Marc-Edouard Vlasic a Barclay Goodrow raz. Joonas Donskoi si pripísal dve asistencie, Dylan DeMelo tri a Martin Jones sa prezentoval 32 zákrokmi. Dva musel urobiť po strelách Tomáša Jurča, ktorý odohral vyše 15 a štvrť minúty aj s plusovým bodom a dvomi bodyčekmi. Prehral však všetky štyri vhadzovania. Z jeho spoluhráčov sa strelecky presadil ešte Nick Schmaltz, ktorý upravil výsledok pol minúty pred koncom zápasu. J-F Berube inkasoval šesťkrát z 28 striel a po dvoch tretinách ho vystriedal Anton Forsberg, ktorý chytil päť zo zvyšných šiestich striel. Blackhawks prehrali siedmy duel na ľade súpera v sérii. Oba tímy hrali len po jednej presilovke.

Hviezdy duelu: 1. D. DeMelo, 2. J. Pavelski, 3. B. Dillon (všetci SJS)

Hurricanes zdolali Flyers, aby si ukončili sériu prehier

Jordan Staal sa vrátil do akcie a bol pri tom, keď Carolina dokázala ukončiť sériu šiestich prehier. Justin William strelil dva góly, Cam Ward zastavil 21 striel a Hurricanes vyhrali na ľade Philadelphie pomerom 4:1. Do čierneho sa trafili aj Teuvo Teräväinen a Sebastian Aho. Staal zaznamenal asistenciu. Nekončila sa len séria Caroliny. Flyers totiž do duelu vstupovali po šiestich výhrach po sebe. Tentokrát však strelili len jeden gól – jeho autorom bol v úvode tretej tretiny Travis Konecny. Petr Mrázek predviedol 31 zákrokov. Philadelphia mala v predošlých piatich domácich dueloch proti Hurricanes bilanciu 4-0-1.

Hviezdy duelu: 1. J. Williams, 2. S. Aho , 3. J. Staal (všetci CAR)

Barkov rozhodol o výhre Panthers nad Devils

Aleksander Barkov strelil dva góly, vrátane víťazného, ktorým rozhodol o výhre Floridy 3:2 nad New Jersey. Do čierneho sa trafil aj Maxim Mamin a dve asistencie si pripísal Jevgenij Dadonov. Ku štvrtej výhre v sérii viedlo aj 29 zákrokov Roberta Luonga. „Porazili sme štyri dobré tímy po sebe. Boli to tesné zápasy a našli sme cestu k výhram v tretích tretinách,“ poznamenal tréner Bob Boughner, ktorého mužstvo predtým zdolalo Washington, Pittsburgh i Toronto. Do brány Devils sa vrátil Cory Schneider, ktorý predviedol 26 zákrokov. Góly strelili Taylor Hall a Jesper Bratt. Patrick Maroon na oba prihrával. Hall ťahá 16-zápasovú bodovú sériu, ktorá je najdlhšia v tejto sezóne NHL i v histórii Devils. Ak si odmyslíme zranenie, bodoval v 23 zápasoch po sebe.

Hviezdy duelu: 1. A. Barkov (FLA), 2. R. Luongo (FLA), 3. C. Schneider (NJD)

Conacher rozhodol v predĺžení o výhre nad Stars

Cory Conacher skóroval v poslednej minúte predĺženia, aby Tampa Bay porazila Dallas 5:4. Anthony Cirelli zaznamenal gól a asistenciu pri svojom debute v NHL a do čierneho sa trafili aj Brayden Point, Alex Killorn a Steven Stamkos. J.T. Miller pridal dve asistencie a Louis Domingue urobil 31 zákrokov. Bývalý brankár „Bleskov“ Ben Bishop inkasoval päť gólov z 25 striel. Z jeho spoluhráčov sa najviac darilo Tylerovi Seguinovi – strelil dva góly a na ďalší prihrával. Z gólov mali radosť aj Brett Ritchie a Mattias Janmark.


Conacherov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Miller (TBL), 2. T. Seguin (DAL), 3. A. Cirelli (TBL)

Los Angeles otočilo zápas s Columbusom

Columbus viedol v Los Angeles po prvej tretine 2:0, ale domáci tím piatimi gólmi zvrátil stav a zvíťazil 5:2. Alex Iafallo strelil dva góly, po jednom pridali Nate Thompson, Tanner Pearson v presilovej hre a Jeff Carter vo vlastnom oslabení. Christian Folin zaznamenal tri asistencie a Jonathan Quick prispel ku tretej výhre v sérii 30 zákrokmi. Prekonali ho Cam Atkinson a Seth Jones, kým Joonas Korpisalo opustil duel s 29 zákrokmi. Blues Jackets prišli o krátku sériu dvoch výhier.

Hviezdy duelu: 1. Ch. Folin, 2. N. Thompson, 3. A. Iafallo (všetci LAK)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Jurčo (CHI) 15:19 0 0 0 +1 0 2 2
R. Pánik (ARI) 14:52 1 0 1 0 0 1 0
Z. Chára (BOS) 19:18 0 2 2 -1 7 0 2
A. Sekera (EDM) 16:08 0 0 0 -2 0 0 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies