Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Halák si predĺžil sériu prehier, Tatar zbieral mínusky

V deviatich piatkových zápasoch NHL hrali len dvaja Slováci a obaja prehrali. Jaroslav Halák natiahol sériu prehier, kým Tomáš Tatar nebodoval ani v druhom súboji v drese Vegas. Alex Galchenyuk strelil hetrik Nathan MacKinnon zažiaril piatimi bodmi. Henrik Lundqvist sa zapísal do histórie.

Halák inkasoval päť gólov pri ďalšej prehre s Montrealom

Jaroslav Halák a jeho Islanders zažili ďalší neúspešný zápas proti Montrealu. Po stredajšej prehre 1:3 v Kanade prišla v piatok domáca prehra 3:6. Bratislavský rodák pri nej inkasoval päť gólov z 24 striel. New Yorku sa trikrát podarilo dohnať jednogólovú stratu, no na góly Tannera Fritza, Josha Baileyho a Brock Nelsona v tretej tretine nikto nenadviazal. A práve v nej sa lámal chlieb. Víťazný gól strelil Paul Byron, svoj prvý gól kariéry následne Noah Juulsen a strelou do prázdnej brány spečatil hetrik Alex Galchenyuk. Do čierneho sa trafil ešte aj Brendan Gallagher, zatiaľ čo Charlie Lindgren predviedol 32 zákrokov. Kým Canadiens nepotešili zranenia Maxa Paciorettyho a Victora Meteho, Islanders piata prehra v sérii. Stále totiž nevzdali boj o play-off a takáto séria im ho značne komplikuje. „Naša bilancia je v posledných pár týždňoch škaredá. Musíme vyhrávať. Je tu ten čas roka. Musíme vyhrávať, musíme nájsť cestu za výhrami. Je to jednoduché,“ poznamenal Thomas Hickey.


Halákov skvelý zákrok proti Drouinovi:

Hviezdy duelu: 1. A. Galchenyuk (MTL), 2. B. Gallagher (MTL), 3. B. Nelson (NYI)

Ottawa ukončila v Las Vegas sériu prehier

Alexandre Burrows prelomil nerozhodný stav v strede tretej tretiny, Ottawa dvakrát dohnala jednogólovú stratu a zvíťazila v Las Vegas 5:4. K ukončeniu päťzápasovej série prehier celkovo a šesťzápasovej vonku viedli aj góly trojbodového Bobbyho Ryana, dvojbodového Marka Stonea, Matta Duchenena v presilovej hre a Jean-Gabriela Pageaua. Erik Karlsson nazbieral tri asistencie a Craig Anderson chytil 25 striel. Recept na neho našli Reilly Smith, Colin Miller v presilovke, William Karlsson a Ryan Carpenter vo vlastnom oslabení. Prví traja pridali ku gólu asistenciu, Jonathan Marchessault ich získal dve. Marc-Andre Fleury urobil 33 zákrokov, ale nezabránil tretej prehre Vegas v sérii. Slovenský útočník Tomáš Tatar ho ohrozil dvomi strelami, no nebodoval ani v druhom zápase v drese nováčika NHL. Odohral 15 a pol minúty aj s jedným bodyčekom a tromi „mínuskami“. Senators prišli o náskok 4:2, ale napokon vrátili Vegas rovnakú domácu prehru zo 4. novembra.

Hviezdy duelu: 1. M. Stone, 2. E. Karlsson (obaja OTT), 3. W. Karlsson (VGk)

Reimer zažil víťazný návrat do brány Panthers

Aleksander Barkov strelil svoj 24. gól v sezóne a James Reimer urobil 24 zákrokov pri svojom prvom štarte za posledných šesť týždňov, aby Florida porazila Buffalo 4:1 a predĺžila si víťaznú sériu na päť zápasov. Colton Sceviour, Aaron Ekblad a Mike Matheson sa tiež zapísali do listiny strelcov, Jevgenij Dadonov zaznamenal dve asistencie. Panthers ukazujú, ako sa má bojovať o play-off – vyhrali 12 z posledných 15 zápasov. Sabres už sú dávno z hry vonku. Ich čestný úspech v piatok zaknihoval Sam Reinhart a Robin Lehner opustil stretnutie s 26 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. A. Ekblad, 2. N. Bjugstad, 3. A. Barkov (všetci FLA)

Teräväinen rozhodol o dôležitej výhre Hurricanes

Teuvo Teräväinen prelomil nerozhodný stav v strede tretej tretiny a Carolina vyhrala dôležitý zápas proti New Jersey 3:1, aby sa priblížila k postupovým pozíciám. Do streleckej listiny sa zapísali aj Derek Ryan a Justin Williams, ktorý spečatil výhru strelou do prázdnej brány. Cam Ward zneškodnil 25 striel a Hurricanes sa bodovo dotiahli na Columbus, ktorý figuruje na pozícii druhej divokej karty. Pre tím to bola druhá výhra po sebe po šesťzápasovej sérii prehier. „Je tu kľúčový čas. Máme do konca 17 zápasov a sme v tom spolu. Budeme spolu bojovať,“ povedal Ward, ktorého ako jediný prekonal Taylor Hall. Ten tak bodoval už v posledných 24 zápasoch, v ktorých hral. Keith Kinkaid opustil duel s 27 zákrokmi a Devils prehrali druhý zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. T. Teräväinen, 2. C. Ward, 3. D. Ryan (všetci CAR)

Laine doviedol Jets k výhre nad Red Wings

Patrik Laine strelil dva góly, vrátane víťazného, aby Winnipeg porazil Detroit 4:3. Mladý Fín má po zápase na konte 33 gólov a ťahá sedemzápasovú bodovú sériu, počas ktorej získal osem gólov a päť asistencií. Okrem neho sa presadili aj Dustin Byfuglien a Ben Chiarot, zatiaľ čo Connor Hellebuyck urobil 30 zákrokov pri šiestej výhre Jets z posledných ôsmich duelov. Niklas Kronwall, Anthony Mantha a Trevor Daley sa postarali o góly Red Wings, kým Jimmy Howard kryl 38 striel.

Hviezdy duelu: 1. P. Laine, 2. J. Morrissey, 3. D. Byfuglien (všetci WPG)

MacKinnon doviedol Colorado k výhre nad Minnesotou

Nathan MacKinnon strelil dva góly, vrátane víťazného v presilovej hre a pridal tri asistencie. Jeho druhý päťbodový výkon v sezóne nasmeroval Colorado k vysokej výhre 7:1 nad Minnesotou, tretej v sérii. Mikko Rantanen zaznamenal gól a tri prihrávky, skórovali aj dvojbodový Tyson Barrie, Gabriel Landeskog, Carl Söderberg a Matt Nieto. Patrik Nemeth a Samuel Girard dvakrát asistovali, Semion Varlamov prispel ku 13. triumfu v posledných 14 domácich zápasoch 31 zákrokmi. Ako jediný ho prekonal Mikko Koivu za stavu 6:0 v závere druhej tretiny. Devan Dubnyk inkasoval päťkrát zo 17 striel, striedajúci Alex Stalock dvakrát zo zvyšných siedmich. Wild prehrali aj druhý duel po predošlých piatich výhrach. MacKinnon prekonal 30-gólovú hranicu ako prvý hráč Avalanche od sezóny 2006/07.

Hviezdy duelu: 1. N, MacKinnon, 2. M. Rantanen, 3. P. Nemeth (všetci COL)

Lundqvist sa zapísal do histórie pri výhre Rangers v Calgary

Henrik Lundqvist sa stal prvým brankárom v histórii NHL, ktorý vychytal dve výhry po sebe s 50 zákrokmi. Najskôr uspel vo Vancouveri a o dva dni neskôr doviedol New York Rangers k víťazstvu 3:1 v Calgary, druhom pre tím po sérii siedmich prehier. O góly sa postarali Kevin Hayes, Pavel Bučnevič a dvojbodový Ryan Spooner. Čestný úspech Flames, ktorí prehrali tretí zápas po sebe, zaznamenal Brett Kulak. Ešte v prvej tretine vyrovnal stav na 1:1. Jon Gillies opustil duel s 24 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. H. Lundqvist, 2. R. Spooner (obaja NYR), 3. M. Frolík (CGY)

Nashville natiahol vo Vancouveri víťaznú šnúru

Calle Järnkrok skóroval po 43 sekundách predĺženia a rozhodol o víťazstve Nashville 4:3 vo Vancouveri, siedmom v sérii. Len tretíkrát v histórii vyhrali Predators toľko zápasov po sebe. Järnkrok si pripísal aj asistenciu, rovnakú bilanciu zaznamenal Ryan Ellis. Mike Fisher sa strelecky presadil pri sezónnej premiére, zvyšný gól strelil Kevin Fiala. Viktor Arvidsson dvakrát asistoval a Juuse Saros sa prezentoval 24 zákrokmi. Prekonali ho Bo Horvat s dvojbodovým Danielom Sedinom v presilovkách a Brandon Sutter. Alex Edler rozdal dve gólové prihrávky a Jacob Markström predviedol 39 zákrokov. Ani tie však neodvrátili tretiu prehru Canucks v sérii. Na play-off strácajú už 17 bodov. Predators vyhrali piaty zápas vonku po sebe zvýšili si náskok na čele Západnej konferencie na štyri body.

Järnkrokov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. D. Sedin, 2. A. Edler (obaja VAN), 3. C. Järnkrok (NSH)

Anaheim si predĺžil domácu bodovú sériu výhrou nad Columbusom

Rickard Rakell a Cam Fowler zaznamenali po góle a asistencii, John Gibson kryl 34 striel pri návrate do akcie po trojzápasovej absencii a Anaheim zdolal doma Columbus 4:2. Josh Manson strelil rozdielový gól, Andrew Cogliano svoj 18. v oslabení v kariére. Rakell si s 52 bodmi vytvoril nové osobné maximum a Ducks si predĺžili bodovú sériu na domácom ľade na sedem duelov. Sonny Milano a dvojbodový Zach Werenski sa postarali o góly Blue Jackets, ktorí prehrali tretí zápas vonku po sebe. Oliver Bjorkstrand prihral na oba góly a Sergej Bobrovskij chytil 31 striel. Kalifornský tím je momentálne na pozícii druhej divokej karty v Západnej konferencii, Columbus je na rovnakom mieste vo Východnej konferencii.

Hviezdy duelu: 1. A. Cogliano, 2. J. Manson, 3. J. Gibson (všetci ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYI) 19/24 (79,2 %) - - - - - - -
T. Tatar (VGK) 15:25 0 0 0 -3 0 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies