Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Sekera nedohral zápas, po ktorom má Minnesota istotu play-off

V jedinom zo šiestich pondelkových zápasoch malo zastúpenie aj Slovensko. Andrej Sekera však duel pre zranenie nedohral. Minnesota a San Jose majú už isté play-off.

Dubnyk vynuloval Oilers, Sekera zápas nedohral

Zach Parise strelil dva góly a Devan Dubnyk vynuloval svoj bývalý tím pri jeho 400. štarte v NHL, aby sa Minnesota po víťazstve 3:0 nad Edmontonom tešila z istoty play-off, ktorú jej zaistila prehra Colorada s Los Angeles. Dubnyk pri svojom piatom čistom konte zneškodnil 22 striel a z gólu sa tešil aj Joel Eriksson Ek, ktorý pridal poistku d prázdnej brány. Wild hrali po prvýkrát za takmer tri roky bez obrancu Ryana Sutera a prezentovali sa výkonom hodným play-off. V poslednom domácom zápase základnej časti uzavreli bilanciu v Xcel Energy Center na pekných 27-6-8. Hosťujúci Cam Talbot predviedol 37 zákrokov a Oilers prehrali piaty zápas po sebe, vďaka čomu už je isté, že v ôsmej sezóne z posledných deviatich nepokoria hranicu 80 bodov. Slovenský obranca Andrej Sekera odohral necelých 13 minút a pripísal si jednu strelu, jeden bodyček a jeden mínusový bod. Zápas opusti predčasne s nešpecifikovaným poranením (vyzeralo to na nohu).

Hviezdy duelu: 1. Z. Parise, 2. J. Brodin, 3. M. Koivu (všetci MIN)

Nylander, Mathews doviedli Leafs k výhre nad Sabres

William Nylander a Austin Matthews zaregistrovali obaja dva góly a jednu asistenciu, aby doviedol Toronto k výhre 5:2 nad Buffalom a k vyrovnaniu klubového rekordu v počte bodov získaných v jednej sezóne – 103 bodov tím získal aj v sezóne 2003/04 pod vedením legendárneho Pata Quinna a pred zavadením samostatných nájazdov. Andreas Johnsson tiež skóroval a k 15. výhre z posledných 17 domácich duelov pomohol aj Curtis McElhinney, ktorý štartoval v dvoch zápasoch po sebe a kryl 32 striel. O góly Sabres sa postarali Sam Reinhart, ktorý si vyrovnal osobné maximum s 24 gólmi a Jason Pominville. Chad Johnson opustil duel s 31 zákrokmi. Maple Leafs už vedia, že v play-off narazia buď na Tampu Bay, alebo Boston. V Atlantickej divízii skončia tretí.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. A. Matthews, 2. W. Nylander, 3. A. Johnsson (všetci TOR)

Wheeler zavelil k výhre Jets nad Senators

Blake Wheeler skóroval dvakrát a Winnipeg porazil Ottawu 6:5 v poslednom domácom zápase Senators v tejto sezóne. „Toto bol ako súboj v stolnom tenise. Dôležité je, že sme našli cestu za víťazstvom,“ povedal Andrew Copp. On, Josh Morrissey, Brandon Tanev a Kyle Connor sa tiež presadili z hráčov Jets, ktorých už len jedna výhra delí od hranice 50. Connor Hellebuyck zastavil 31 striel a so 42. výhrou v sezóne vyrovnal zápis Mikea Richtera z ročníka 1993/94. Ešte jedna výhra mu chýba k americkému rekordu Toma Barrassa. Domáci Thomas Chabot a Matt Duchene strelili po dva góly, kým Christian Wolanin strelil svoj prvý gól v NHL. Craig Anderson opustil duel s 34 zákrokmi. Erik Karlsson zaznamenal tri asistencie a piatykrát po sebe nazbieral v sezóne 60 bodov. V kariére sa mu to stalo po šiestykrát.


Hviezdy duelu: 1. B. Wheeler (WPG), 2. T. Chabot (OTT), 3. E. Karlsson (OTT)

Panthers si udržali malé nádeje výhrou nad Hurricanes

Alexander Petrovic strelil rozhodujúci gól v tretej tretine, aby Florida vyhrala nad Carolinou 3:2. Jevgenij Dadonov a MacKenzie Weeger tiež pomohli Panthers ukončiť trojzápasovú sériu prehier a priblížiť sa na rozdiel piatich bodov k New Jersey. Florida odohrá štyri zápasy, o jeden viac ako Devils. „Potrebovali sme toto víťazstvo za každú cenu. Dosiahli sme ho, musíme si oddýchnuť a získať ďalšie zajtra,“ povedal Roberto Luongo, ktorý čelil 28 strelám. Z nich ho prekonali Derek Ryan a Trevor van Riemsdyk. Scott Darling ukončil zápas s 32 zákrokmi. Domáci Aleksander Barkov zaznamenal asistenciu pri Dadonovom góle, ktorá bola jeho 50. v sezóne. Túto hranicu nedosiahol žiaden hráč tímu od sezóny 2006/07, v ktorej Olli Jokinen nazbieral 52 asistencií.

Hviezdy duelu: 1. A. Petrovic (FLA), 2. R. Luongo (FLA), 3. S. Darling (CAR)

Holtby opäť uspel v zápase proti Blues

Nicklas Bäckström odštartoval trojgólovú druhú tretinu, Braden Holtby urobil 34 zákrokov a Washington porazil St. Louis 4:2. Alex Ovečkin strelil svoj 46. gól v sezóne a do čierneho sa trafili aj Alex Chiasson a Andre Burakovsky. Capitals vyhrali siedmy zápas z posledných ôsmich, pričom Holtby vyhral štvrtý z posledných piatich štartov. Proti Blues má bezchybnú bilanciu 7-0-0. V pondelok ho prekonali len Vlaidimir Tarasenko a Patrik Berglund. Jake Allen opustil duel s 30 zákrokmi a St. Louis, ktoré stále bojuje o play-off, prehralo tretí zápas po sebe. Na Colorado stráca jeden bod so zápasom k dobru, na Anaheim dva body. „Vieme, na čom sme a vieme, čo musíme urobiť, aby sme vyhrali. Čaká nás pár dobrých testov proti Chicagu a Coloradu. Bude to pre nás veľká výzva a tešíme sa na ňu,“ povedal Colton Parayko.

Hviezdy duelu: 1. B. Holtby (WSH), 2. N. Bäckström (WSH), 3. B. Schenn (STL)

Los Angeles si posilnilo nádeje výhrou nad Coloradom

Dustin Brown strelil v oslabení gól, ktorý bol nakoniec víťazný, Jonathan Quick zneškodnil 27 striel a Los Angeles zaknihovalo dôležité víťazstvo 3:1 nad Coloradom. Potešilo aj susedov v San Jose, ktorým zaistilo miestenku v play-off. Strelecky sa presadili aj Torrey Mitchell a Kyle Clifford. Výhra potešila aj Kings, ktorí si vylepšili svoje šance na návrat do vyraďovacích bojov. Colorado zostane po prehre na pozícii divokej karty, ale prepáslo šancu vzdialiť sa v tabuľke St. Louis. To naň stráca len bod a má zápas k dobru. Jediný gól Avalanche strelil Alexander Kerfoot. Jonathan Bernier kryl 22 striel z 25. Na 25 sekúnd sa do brány postavil Andrew Hammond, ktorý však nečelil žiadnej strele.

Hviezdy duelu: 1. A. Martinez, 2. D. Brown, 3. J. Quick (všetci LAK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Sekera (EDM) 12:47 0 0 0 -1 0 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies