Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Pozrite sa, ako sa Chára pripravuje na nový ročník. Tréningy nôh sú najlepšie, tvrdí

Slovenský obranca Zdeno Chára ešte nie je doma na Slovensku, ale prípravu na novú sezónu nezanedbáva ani v zámorí. Vo veku 41 rokov poctivo pracuje v tréningovom centre tímu Boston Bruins.

V sobotu sa pochválil napríklad tým, ako preplachtil tréningom nôh. Na sociálnu sieť Instagram zverejnil video, na ktorom robí čelné drepy a ťahá sane. Mnoho cvičencov tréning nôh nemusí, no on k nim nepatrí. „Tréningy nôh sú najlepšie,“ poznamenal.

Chára nie je jedinou osobou, ktorá zvládne také tvrdé tréningy, ale po 20 rokoch kariéry vo vrcholovom športe, pri svojej výške a veku, je celkom pozoruhodné vidieť ho v takom tréningu a s takým elánom.

Hádam to trenčianskemu rodákovi vydrží a pomôže mu to ešte k pár vydareným sezónam v NHL.V tomto bode má zmluvu platnú len na budúci ročník. Podpísal ju v marci a vynesie mu 5 miliónov dolárov bez bonusov. Aj v sezóne 2017/18 bol najvyťažovanejším hráčom klubu, hoci už mu na krk dýchajú talentovaní mladíci, najmä Charlie McAvoy.

Kliknite sem, aby ste si pozreli video z letnej prípravy slovenského obrancu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies