Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Staples: Oilers by to mohli skúsiť s Jurčom

Slovenský útočník Tomáš Jurčo nedostal od Chicaga kvalifikačnú ponuku, a tak sa po prvýkrát vo svojej kariére stal neobmedzeným voľným hráčom. Mohli by ho ďalšie kroky zaviesť do kanadského Edmontonu?

Dean Millard z TSN informoval, že generálny manažér Peter Chiarelli je v kontakte s krídelníkom Joeom Colborneom, ktorý bol v roku 2008 draftovou šestnástkou, ale ktorý sa vracia z otrasu mozgu.

Edmontonu ušiel vlak s Anthonym Duclairom a Tylerom Ennisom, no ak by ešte stále chcel pravorukého krídelníka, podľa Boba Stauffera by mohli prichádzať do úvahy Jannik Hansen, Tommy Wingels či Drew Stafford. Poprípade ešte Lance Bouma, Scottie Upshall a Jason Chimera.

David Staples z denníka Edmonton Journal však tvrdí, že žiadne z týchto mien nie je inšpirujúce a bol by radšej, ak by Chiarelli nepodpísal zmluvu s jedným z týchto starších hráčov. Spomínaný Colborne má zatiaľ len 28 rokov, no vynechal drvivú väčšinu minulej sezóny pre otras mozgu.

Článok pokračuje pod reklamou

Staples vidí vhodného kandidáta pre potenciálne pokrytie prvého a druhého útoku v prípade zranení práve v dvadsaťpäťročnom rodákovi z Košíc.

„Ak by Oilers chceli zúfalo získať ešte jedného krídelníka, ktorý by im mohol pomôcť v prípade väčších zranení v prvom alebo druhom útoku, za zmienku stojí aj Tomáš Jurčo. Má len 25 rokov a na úrovni AHL sa mu veľmi darilo. Oveľa horší pokus ako Rattie v minulom roku to nebude.“

Kde nakoniec slovenský útočník zakotví? To ukáže až čas.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies