Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Slováci v NHL

Halák si ako jediný vyslúžil pochvalu od trénera. Bude chytať aj dnes

Aktualizované 04.10.2018 o 18:54

Fanúšikovia Bostonu sa na výsledok prvého zápasu sezóny 2018/19 nepozerali s nadšením. A nadšený nebol ani tréner Bruce Cassidy pri pohľade na výkon svojich zverencov. Potešil ho len jediný – Jaroslav Halák.

Slovenský brankár bol jediným svetlým bodom, a to v zápase ani neštartoval. Po tom, čo Tuukka Rask inkasoval päť gólov, dostal šancu v strede zápasu. A podľa Cassidyho si počínal dobre, napriek tomu, že inkasoval ďalšie dva góly a Bruins podľahli Capitals 0:7.

„Halák chytal dobre. Bol naším najlepším hráčom. A pravdepodobne nie je nikdy dobré, ak je vaším najlepším hráčom náhradný brankár. Myslím si, že chytal skutočne dobre,“ povedal Cassidy. „Našim hráčom dnes chýbal súťaživý duch. V otvárací večer mali byť o trochu snaživejší.“

Rask inkasoval päť gólov z 19 striel a v 28. minúte dal bráne zbohom. Na rad potom prišiel Halák, ktorý mal pôvodine zažiť debut v bráne Bostonu dnes proti Buffalu. Vo zvyšnom priebehu nevydareného duelu kryl 16 z 18 striel.

Článok pokračuje pod reklamou

„Myslel som si, že v nejakom bode zápasu na to odpovieme. Preto som nechával Tuukku v bráne, ale pri tom piatom góle si nepokryl tyčku a to bol pre neho asi ten bod, keď už stačilo,“ skonštatoval Cassidy.

Kormidelník Bostonu si nie je istý tím, koho proti Sabres pošle do brány, keďže Halák chytal druhú polovicu stredajšieho duelu. Ak by to bol náhodou opäť Rask, vie, že sa podobný výkon ako v stredu nemôže zopakovať.

„Nechcem hovoriť o výkone celého tímu. Ja som nám chcel dať šancu na víťazstvo, ale to sa dnes nestalo. Inkasoval som tri lacné góly, takže sa musím pozrieť do zrkadla a napraviť to,“ priznal fínsky brankár.

DOPLNENÉ: Bruins neabsolvovali vo štvrtok doobeda rozkorčuľovanie, ale tréner Bruce Cassidy sa stretol s novinármi a prezradil, že sa bude držať pôvodného plánu a do brány pôjde proti Sabres Jaroslav Halák. Avizoval tiež, že by mohol premiešať ofenzívu. O tom však ešte bude diskutovať zo zvyškom trénerského zboru.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies