Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Slováci v NHL

Kedy si opäť zachytá Halák? Čo je nové s Bakošom?

„Nič sme im nedarovali ľahko. Dnes sme veľmi dobre bránili,“ povedal Jaroslav Halák po štvrtkovej výhre Bostonu 4:1 nad Edmontonom. Bruins skutočne bránili dobre, ale zásluhu na triumfe mal aj slovenský brankár.

Halák urobil ako tretia hviezda zápasu 25 zákrokov a prekonal ho len hviezdny Connor McDavid. V závere mal aj malú dávku šťastia, ale nič to nezmenilo na tom, že pri doterajších príležitostiach si svoju pozíciu v tíme len posilňoval.

Tridsaťtriročný bratislavský rodák pretavil oba štarty do víťazstiev a s 96,1% úspešnosťou zákrokov ja druhý v NHL medzi brankármi s viac ako jedným štartom. Druhý je aj s priemerom 1,18 inkasovaného gólu na zápas.

Halák chytá pred pevnou obranou skvelo. Kedy ho uvidíme v akcii najbližšie?

Článok pokračuje pod reklamou

V sobotnom zápase proti Detroitu bude štartovať Tuukka Rask, ktorý doteraz zastavil 84 % striel. Tím potom čaká dvojzápas v Alberte. Tréner Bruce Cassidy povedal, že by mal Halák najbližšie chytať znova proti Oilers. Duel sa odohrá vo štvrtok.

„Takto sme si to rozplánovali. Chytal aj minulý štvrtok v Buffale a snažíme sa mu rozdeliť štarty tak, aby nemal medzi nimi veľkú medzeru,“ poznamenal tréner pre Boston Herald.

Bakoš sa blíži k návratu do akcie

Slovenský útočník Martin Bakoš sa v tréningovom kempe zranil, ale pred štvrtkovým zápasom si zakorčuľoval so zvyškom tímu. Vyzerá to tak, že už čoskoro sa kompletne zotaví zo zranenia dolnej časti tela.

Dvadsaťosemročný nováčik v organizácii Bruins je momentálne na listine zranených hráčov. Očakáva sa, že hneď po jeho aktivovaní bude poslaný do záložného tímu Providence Bruins z AHL, kde absolvuje svoje prvé súťažné zápasy v zámorí.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies