Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Daňo sa vrátil do zostavy, Avalanche a Penguins opäť prehrali

Na stredu sa v kanadsko-americkej NHL naplánovali tri zápasy. Z výhier sa v nich tešili hráči Washingtonu, Anaheimu a Nashvillu. Colton Sissons vsietil hetrik, Marko Daňo nebodoval.

Sissons doviedol Nashville k ďalšej výhre, Daňo nebodoval

Colorado nastúpilo na stredajší zápas proti Nashvillu aj s Markom Daňom v zostave. Zmena mu však nepomohla a opäť si pripísalo prehru, už štvrtú po sebe. Naopak, Predators si víťazstvom 4:1 natiahli sériu výhier na štyri zápasy. Vonku v tomto ročníku ešte neprehrali a len dva tímy v histórii NHL ťahali od začiatku sezóny dlhšiu ako ich sedemzápasovú sériu. Najväčší podiel na tej aktuálnej mal Colton Sissons, ktorý dosiahol hetrik. Poistku do prázdnej brány pridal Ryan Hartman, Nick Bonino nazbieral tri asistencie a Pekka Rinne zneškodnil 24 striel. Jediný gól mu počas vylúčenia Sissonsa strelil Matt Calvert. Coloradu však v zápase anulovali dva góly. Semion Varlamov opustil duel s 30 zákrokmi a „Avs“ podľahli Nashvillu už v 11. zápase základnej časti po sebe. Daňo odohral sedem minút, počas ktorých zaznamenal jeden strelecký pokus, jeden mínusový bod a predviedol jeden bodyček.


Hviezdy duelu: 1. C. Sissons (NSH), 2. N. Bonino (NSH), 3. M. Calvert (COL)

Oshie sa pomstil víťazným gólom, Penguins prehrali piaty zápas po sebe

T.J. Oshie musel absolvovať počas tretej tretiny v šatni ošetrenie a test na otras mozgu. Na zákrok Jevgenija Malkina zareagoval správnym spôsobom a stal sa hrdinom stretnutia dvoch rivalov, keď v 59. minúte strelil víťazný gól a Washington sa tešil z triumfu 2:1 nad Pittsburghom. K druhej výhre po sebe pomohol aj Braden Holtby, ktorý musel kryť až 41 striel a párkrát sa spoľahnúť aj na bránkovú konštrukciu. Prekonať ho dokázal len Sidney Crosby počas presilovky v prvej tretine. Stav na 1:1 vyrovnal Alex Ovečkin, ktorý využil presilovku v druhej tretine a s 235 presilovými gólmi sa osamostatnil na 8. mieste historického poradia, gól pred Marcelom Dionneom a len gól za Mariom Lemieuxom. V bráne Penguins stál Casey DeSmith, ktorý urobil 20 zákrokov. Predposledný šampión bol väčšinu zápasu lepším tímom, ale nakoniec prehral piaty zápas v sérii. „Myslím si, že dnes sme podali dobrý výkon. Chlapci sa veľmi snažili. zaslúžili sme si dopadnúť inak,“ poznamenal tréner Mike Sullivan.

Článok pokračuje pod reklamou


Oshie a jeho víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. B. Holtby, 2. T. Oshie, 3. J. Carlson (všetci WSH)

Anaheim ukončil Calgary sériu výhier

Anaheim prišiel o dvojgólové vedenie, ktoré v prvej tretine vybudovali Jacob Silverberg a Adam Henrique, no nerozhodný stav trval len 27 sekúnd predtým, ako kapitán Ryan Getzlaf v tretej tretine rozhodol o víťazstve 3:2 nad Calgary, druhom z posledných troch zápasov. Ryan Miller k nemu prispel 37 zákrokmi, pričom prekonať ho dokázali len Matthew Tkachuk v presilovke a Mark Jankowski v oslabení. Tkachuk natiahol svoju bodovú sériu na štyri zápasy a Elias Lindholm, ktorý mu prihrával, na šesť. Mike Smith čelil 24 strelám a Flames prišli o sériu štyroch víťazstiev po sebe. Miller sa inak priblížil už len na rozdiel dvoch výhier k vyrovnaniu amerického rekordu Johna Vanbiesbroucka, ktorý ukončil kariéru s 374 výhrami. Vyrovnal tiež zápis Andyho Mooga na 17. mieste historického poradia NHL.

Getzlafov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. R. Getzlaf, 2. J. Manson, 3. R. Rakell (všetci ANA)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Daňo (COL) 06:59 0 0 0 -1 0 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies