Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Halák v stredu na striedačke, Chára si pripomenul jubileum + foto

Jozef Struhár  
20.11.2018

Hráči tímu Boston Bruins sa vrátia znovu do akcie v stredu, keď sa predstavia na ľade rozbehnutého Detroitu. V zápase by sme nemuseli vidieť ani jedného Slováka.

Kým obranca Zdeno Chára tímu chýba pre zranenie kolena, brankár Jaroslav Halák začne zápas na striedačke. Štartu proti Red Wings sa dočká Tuukka Rask.

„Chceme, aby bol Tuukka späť v bráne. Bol úžasný v Dallase rovnako ako Halák v Arizone, takže je to pre nás dobrý problém,“ poznamenal hlavný tréner Bruce Cassidy.

Rask bol v piatok proti Stars blízko k čistému kontu, ale nakoniec inkasoval gól v predĺžení z 37. strely smerujúcej na jeho bránu. Halák o deň neskôr proti Coyotes tiež kapituloval len raz z 33 striel. Doviedol však Bruins k výhre.

Článok pokračuje pod reklamou

Chára si zaspomínal na svoj debut v NHL

Chára medzitým venuje svoju energiu zotavovaniu sa, rodine a nájde si čas aj na spomínanie. V pondelok cez sociálnu sieť Instagram pripomenul svoj debut v NHL, ktorý pred 21 rokmi, 19. novembra 1997, zažil v drese New York Islanders.

„V tento deň pred 21 rokmi som odohral svoj prvý NHL zápas v najlepšej lige sveta. Som vďačný a požehnaný za všetko, čo mi táto hra dala a naučila. Najlepšie na tom je, že hrať hokej milujem a vážim si ho ešte viac teraz ako predtým. Stále sa učím a ešte viac spoznávam sám seba,“ napísal inšpiratívny Chára.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

21 years ago on this day November 19th 1997 I got to play my first NHL game in the best league in the world. I am so grateful and blessed for what this game of hockey gave me and taught me during this time.The best thing is I still love it and appreciate it even more now than then.I still continue to learn about this game and even more about myself. #dream #nevergiveup #firstnhlgame #nhl #1997 #newyorkislandersvsdetroitredwings #keepgoing ——————————————————- V tento deň pred 21 rokmi som odohral svoj prvý NHL zápas v najlepšej lige sveta.Som vďačný a požehnaný čo všetko mi táto hra dala a naučila.Najlepsie na tom je že hrať hokej milujem a vážim si ho ešte viac teraz ako predtým.Stale sa učím a ešte viac spoznávam sám seba. #sen #nikdysanevzdavaj #prvynhlzapas#nyivsdrw#staleideme

Príspevok, ktorý zdieľa Zdeno Chara (@zeechara33),



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies