Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Halákovci prehrali až po nájazdoch, Panarina doma vybučali

V druhý deň po prestávke sme sa v NHL dočkali aj Slovákov v akcii. Boli traja a všetci hrali za Boston, ktorý prehral s Winnipegom. Nebodovali. Z výhier sa tešili aj Philadelphia a Buffalo. Anthony Stolarz vychytal nulu.

Boston s troma Slovákmi nestačil na Winnipeg

Jaroslav Halák nedokázal zastaviť sériu prehier ani trend zhoršovania svojich štatistík. V utorok inkasoval tri góly z 27 striel pri prehre Bostonu 3:4 s Winnipegom, ktorý si ukončil trojzápasovú sériu prehier. Kanadský tím potreboval na víťazstvo samostatné nájazdy, v ktorých z dvoch pokusov uspel len Kyle Connor. Ten v normálnej hracej dobe prekonal Haláka dvakrát za 34 sekúnd. Connor Hellebuyck medzitým zneškodnil všetky tri nájazdy po tom, čo predviedol 36 zákrokov. Okrem Connora sa z hráčov Jets presadil aj Josh Morrissey, kým Mark Scheifele zaznamenal dve asistencie. Patrice Bergeron strelil dva góly a pridal aj prihrávku na presný zásah Davida Pastrňáka. Ten si odniesol aj dve asistencie. Brad Marchand prihrával na všetky tri góly. V akcii boli aj ďalší dvaja Slováci. Peter Cehlárik opäť ukázal, že do NHL patrí, ale počas necelých 15 minút nebodoval a pripísal si dva strelecké pokusy. Dvakrát ohrozil bránu súpera aj Zdeno Chára, ktorý si pripísal mínusový bod a dve trestné minúty, pričom odohral 20 minút. Prezentoval sa aj so šiestimi blokmi. Napodobniť ho v tom dokázal len hosťujúci Jacob Trouba. „Musíte byť opatrní, aby ste neporazili sami seba a myslím si, že o dnešku to tak trochu platí – žiaden nerešpekt voči Winnipegu. Sú jedným z najlepších tímov v NHL, ale myslím si, že sme si prehru spôsobili sami a to dobré tímy nerobia,“ poznamenal tréner Bostonu Bruce Cassidy.

Rýchle góly Connora:

Hviezdy duelu: 1. K. Connor (WPG), 2. P. Bergeron (BOS), 3. B. Marchand (BOS)

Článok pokračuje pod reklamou

Stolarz, Lindblom doviedli Flyers k výhre nad Rangers

Anthony Stolarz zneškodnil všetkých 38 striel, aby so svojím druhým čistým kontom v NHL doviedol Philadelphiu k výhre 1:0 nad Rangers a predĺženiu víťaznej série na päť zápasov. Flyers, ktorí vyhrali šesť z posledných siedmich duelov, prestrieľali počas víťaznej šnúry svojich súperov pomerom 20:10. O jediný gól v tom utorkovom zápase sa postaral v druhej minúte Oskar Lindblom. Odvtedy bol nepriestrelný aj domáci Alexandar Georgiev, ktorý však čelil len 19 strelám, z toho siedmim v posledných dvoch tretinách. New York, ktorý hral prvý zápas v desiatich dňoch, prišiel o sériu troch víťazstiev. V utorok mu neprialo ani šťastie, keď jeho hráči trafili dvakrát tyčku a nevyťažili nič zo svojej prevahy. Na Philadelphiu v tejto sezóne nevyzreli ani v treťom vzájomnom zápase. Posledný tímy odohrajú 31. marca. Rangers sa inak do zostavy vrátil Kevin Hayes, no zranil sa Brett Howden.

Jediný gól zápasu:

Hviezdy duelu: 1. A. Stolarz (PHI), 2. O. Lindblom (PHI), 3. A. Georgiev (NYR)

Sheary ukončil suchoty a rozhodol o výhre Sabres nad Blue Jackets

Conor Sheary v prvom zápase po prestávke ukončil jedenásťzápasové suchoty a dve a štvrť minúty pred koncom tretej tretiny rozhodol o výhre Buffala 5:4 nad Columbusom. Predtým zaznamenal aj asistenciu. S rovnakou bilanciou skončil Evan Rodrigues, do čierneho sa trafili aj Sam Reinhart, Tage Thompson a Jeff Skinner. Zach Bogosian a Ramus Dahlin zaregistrovali po dve asistencie, Carter Hutton predviedol 33 zákrokov pri svojej prvej výhre od 8. januára. Pierre Luc-Dubois, Nick Foligno, Brandon Dubinsky a Cam Atkinson strelili góly domáceho tímu, ktorý prehral tretí zápas po sebe. Sergej Bobrovskij predviedol 29 zákrokov. Artemij Panarin, ktorý si pripísal dve asistencie, bol pri oznamovaní otváracích formácií vybučaný. Bol to jeho prvý zápas od oznámenia, že do skončenia sezóny nebude rokovať o novej zmluve. Do zostavy Blue Jackets sa v zápase vrátil Markus Hännikäinen.

Úspešná dorážka Shearyho:

Hviezdy duelu: 1. C. Sheary (BUF), 2. E. Rodrigues (BUF), 3. C. Atkinson (CBJ)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 24/27 (88,8%) - - - - - - -
Z. Chára (BOS) 19:57 0 0 0 -1 2 2 0
P. Cehlárik (BOS) 14:49 0 0 0 0 0 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies