Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Halák vychytal výhru 8:1 nad Canadiens, Chára i Tatar bodovali

V troch zápasoch utorkového programu NHL sme videli štyroch Slovákov. A hneď traja sa stretli v Montreale, kde Boston s Halákom v bráne vyhral 8:1. Bodovali Zdeno Chára i Tomáš Tatar. Sekerov tím zase prišiel o dve série.

Pastrňák dosiahol hetrik pri jasnej výhre nad Canadiens

David Pastrňák dosiahol hetrik a Boston po siedmykrát v histórii nastrieľal v Montreale osem gólov, aby ho porazil hladko 8:1. Charlie Coyle a Brad Marchand zaznamenali po góle a dvoch asistenciách, Sean Kuraly nazbieral tri asistencie a k štvrtej výhre Bruins po sebe pomohol aj Jaroslav Halák, ktorý kryl 36 striel svojho bývalého tímu. Po góle pridali Anders Björk, Jake DeBrusk a Danton Heinen. Druhý gól Pastrňáka padol len osem sekúnd po začatí druhej tretine a asistenciu si pri ňom pripísal aj Zdeno Chára, ktorý odohral 20 a pol minúty. urobil aj jeden bodyček a jeden blok. Jediný gól Canadiens strelil Shea Weber, pričom asistenciu si pripísal aj Tomáš Tatar. Ten strávil v akcii 15 a štvrť minúty. Pripísal si aj jeden mínusový bod, dve strely a jeden blok. V bráne jeho tímu, ktorý prehral piaty duel po sebe, sa vystriedali obaja gólmani. Carey Price inkasoval päť gólov z 11 striel, Keith Kinkaid následne tri góly z 13 striel. Canadiens naposledy doma inkasovali od svojho rivala osem gólov 28. októbra 1998. Marchand dosiahol na métu 600 bodov v kariére.


Hviezdy duelu: 1. D. Pastrňák (BOS), 2. B. Marchand (BOS), 3. S. Kuraly (BOS)

Crawford, Blackhawks ukončili víťaznú sériu Dallasu

Corey Crawford zneškodnil všetkých 32 striel, aby vychytal Chicagu prvú nulu v tejto sezóne a doviedol ho k výhre 3:0 nad Dallasom, ktorý prišiel o sériu siedmich výhier po sebe. Pre Crawforda išlo o 26. čisté konto v kariére. Blackhawks si ukončili trojzápasovú sériu prehier aj vďaka gólom Brandona Saada, Patricka Kanea a Connora Murphyho, ktorý uzatváral skóre strelou do prázdnej brány. Kane bodoval v 13. zápase po sebe ako piaty hráč v tejto sezóne. Anton Chudobin inkasoval dva góly z 37 striel. V zápase nechýbal ani slovenský obranca Andrej Sekera, ktorý odohral 17 a pol minúty. Prezentoval sa dvoma bodyčekmi a dvoma blokmi. Jeho tím prišiel aj o 12-zápasovú bodovú sériu (11-0-1) a v normálnom hracom čase prehral po prvýkrát od 26. októbra. Blackhawks v zápase chýbal pre otras mozgu Ryan Strome, o ktorého absencii sa rozhodlo krátko pred úvodným vhadzovaním.

Článok pokračuje pod reklamou

Kane si gólom natiahol bodovú sériu:

Hviezdy duelu: 1. C. Crawford (CHI), 2. B. Saad (CHI), 3. P. Kane (CHI)

Kahkonen vyhral pri svojom debute v NHL

Kaapo Kahkonen urobil 32 zákrokov vo svojom prvom štarte v NHL, obranca Ryan Suter strelil víťazný gól v úvode tretej tretiny a Minnesota porazila New Jersey 3:2 v zápase, v ktorom Devils strelili kontroverzný gól. Zach Parise a Jordan Greenway tiež pomohli Wild natiahnuť bodovú sériu na sedem zápasov, počas ktorých sa z výhier tešili štyrikrát. Jesper Boqvist a Kyle Palmieri strelili góly domácich, pričom gól prvého menovaného nemal, ani podľa vyjadrenia NHL, platiť. Pre Boqvista bol prvým gólom v NHL. Louis Domingue vo svojom druhom štarte po sebe kryl 26 striel.


Suterov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. R. Suter (MIN), 2. K. Palmieri (NJD), 3. J. Greenway (MIN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 36/37 (97,3%) - - - - - - -
Z. Chára (BOS) 20:28 0 1 1 0 0 0 1
T. Tatar (MTL) 15:14 0 1 1 -1 0 2 0
A. Sekera (DAL) 17:28 0 0 0 0 0 0 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies