Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Buffalo oslávilo 50. narodeniny víťazne, Allen vyrovnal zápis Haláka

V pondelok sa v NHL odohral päť zápasov bez slovenskej účasti. Jake Allen však aspoň pripomenul Jaroslava Haláka, keď vyrovnal jeho zápis z pôsobenia v St. Louis. Z výhier sa tešili aj Buffalo, Vegas, Anaheim a Islanders, ktorí predĺžili mizériu Detroitu.

Buffalo oslávilo narodeniny jasnou výhrou nad Devils

V deň 50. narodenín klubu sa hráči Sabres uistili, že budú dôvody na radosť aj po večernom zápase. Už v prvej tretine strelili päť gólov, aby nakoniec porazili New Jersey hladko 7:1. Jack Eichel zaznamenal gól a dve asistencie, Johan Larsson nazbieral tri asistencie a Conor Sheary ukončil 19-zápasové suchoty dvoma gólmi. Svoj prvý gól v NHL strelil deň pred svojimi narodeninami Rasmus Asplund a do čierneho sa trafili ešte aj Jeff Skinner, Victor Olofsson a Henri Jokiharju. Linus Ullmark čelil 45 strelám, z ktorých ho prekonal len Nico Hischier za stavu 0:6. Louis Domingue inkasoval päť gólov z 15 striel a následne ho nahradil Mackenzie Blackwood, ktorý v zvyšku zápasu urobil 15 zákrokov. Devils prehrali druhý zápas po sebe a piaty z posledných siedmich.


Hviezdy duelu: 1. J. Larsson (BUF), 2. J. Eichel (BUF), 3. C. Sheary (BUF)

Tuch strelil dva rýchle góly, aby Vegas zdolalo Rangers

Vegas malo výborný vstup do zápasu, keď strelilo dva rýchle góly. Potom pridalo dva góly v úvode druhej tretiny, aby zaznamenalo prvú trojzápasovú víťaznú sériu v tejto sezóne. Alex Tuch strelil dva góly v prvých štyroch minútach duelu, v ktorom Golden Knights porazili Rangers pomerom 4:1. Reilly Smith a Max Pacioretty tiež skórovali, zatiaľ čo Malcolm Subban zastavil 29 striel. Ako jediný ho prekonal Brendan Lemieux. Henrik Lundqvist skončil zápas s 28 zákrokmi a newyorský tím prišiel o päťzápasovú bodovú sériu, ktorá zahŕňala aj štyri výhry. V zápase nevyužil ani jednu zo šiestich presiloviek. Lundqvist odchytal svoj 874. zápas v drese „Jazdcov“, čím sa zaradil na druhé miesto historického poradia NHL v pošte zápasov odchytaných za jeden tím. Posunul sa pred Tonyho Esposita a za Martina Brodeura, ktorý odchytal 1259 duelov za New Jersey.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. A. Tuch (VGK), 2. M. Subban (VGK), 3. M. Pacioretty (VGK)

Eberle ukončil suchoty, Islanders predĺžili Detroitu sériu prehier

Jordan Eberle konečne ukončil svoje gólové suchoty a prvými dvoma gólmi v sezóne pomohol Islanders k výhre 4:1 nad Detroitom, ktorý prehral už desiaty zápas po sebe. „Od návratu zo zranenie členku som mal veľa šancí, ale niekedy vám to tam nepadá. Je vtipné, ako to funguje. Dlho nestrelíte ani gól a potom ich strelíte rovno dva,“ poznamenal Eberle, ktorého na listine strelcov doplnili aj Anders Lee a Anthony Beauvillier. Semion Varlamov urobil 30 zákrokov a ako jediný na neho našiel recept Dylan Larkin. Jonathan Bernier opustil duel s 21 zákrokmi. Red Wings nezískali v posledných ôsmich zápasoch ani bod a v posledných šiestich boli prestrieľaní 5:28.

Beauvillier prekonal Berniera z úniku:

Hviezdy duelu: 1. S. Varlamov (NYI), 2. J. Eberle (NYI), 3. M. Barzal (NYI)

Allen vynuloval Chicago, ktoré vybučali jeho priaznivci

Jake Allen zneškodnil všetkých 38 striel, aby vychytal svoje prvé čisté konto v sezóne a 20. v kariére, aby vyrovnal zápis Jaroslava Haláka na druhom mieste historického poradia tímu, ktoré s 25 nulami vedie Brian Elliott. Brayden Schenn strelil svoj 14. gól v sezóne a St. Louis uspelo v Chicagu 4:0, aby vyhralo svoj štvrtý zápas po sebe. Jaden Schwartz, Tyler Bozak a Mackenzie MacEachern tiež skórovali z hráčov Blues, ktorí si zlepšili bilanciu na 13-3-3 od zranenia Vladimira Tarasenka. Chicago prehrali šiesty zápas z posledných siedmich a v posledných sekundách zápasu ho vybučala hala, v ktorej bolo 21 284 divákov. Corey Crawford opustil duel s 26 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. J. Allen (STL), 2. M. MacEachern (STL), 3. J. Toews (CHI)

Miller pomohol Anaheimu zdolať Los Angeles

Kalifornské derby sa stalo korisťou Anaheimu, ktorý porazil Los Angeles pomerom 4:2, aby si pripísal len tretiu výhru z posledných 13 zápasov. Ryan Miller predviedol 34 zákrokov a Derek Grant otvoril i uzavrel skóre zápasu. Medzitým sa z gólu tešili aj Jakob Silfverberg a Carter Rowney, kým Hampus Lindholm nazbieral tri asistencie. Ducks viedli 2:0 a 3:1, keď skórovali hráči Kings, menovite Kurtis MacDermid a Nikolaj Prochorkin. Jack Campbell inkasoval tri góly z 19 striel – Grant posledný gól strelil do prázdnej brány. 

Prochorkin prešiel cez obrancov a strelil pekný gól:

Hviezdy duelu: 1. C. Rowney (ANA), 2. D. Grant (ANA), 3. H. Lindholm (ANA)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies