Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Tatar opäť pomohol k výhre gólom, Halák neuspel proti Capitals

Tretí deň týždňa nám priniesol tri zápasy a štvornásobné slovenské zastúpenie. Jaroslav Halák nepomohol ukončiť Bostonu sériu prehier, ale Tomáš Tatar pomohol k výhre Montrealu gólom.

MTL - OTT 3:2 PP

Tatar pomohol poraziť Senators, Primeau zaknihoval prvý výhru v NHL

Montreal viedol v úvode tretej tretiny o dva góly, ale nakoniec potreboval predĺženie na to, aby porazil Ottawu 3:2. O tretej výhre v sérii a štvrtej z ostatných piatich duelov rozhodol po 71 sekundách nadstaveného času Ben Chiarot. Dve asistencie zaznamenal Max Domi a po góle strelili Nick Cousins a Tomáš Tatar, ktorý zvyšoval strelou z prvej na 2:0. Netrvalo však dlho a na jeho gól odpovedal Brady Tkachuk. Neskôr prihrával na gól Connora Browna, ktorý zaistil Senators bod. V bráne víťazného mužstva stál mladík Cayden Primeau, ktorý sa tešil z prvej výhry v kariére a s 35 zákrokmi sa stal prvou hviezdou duelu. Len štyria brankári v históri Canadiens zaknihovali svoju prvú výhru v mladšom veku – Len Broderick, Patrick Roy, Jose Theodore a Carey Price. Anders Nilsson kryl 26 striel. Tatar, ktorý odohral 16 a pol minúty, ho ohrozil dokopy dvakrát. Okrem 11. gólu v sezóne zaznamenal aj plusový bod, bodyček a dve trestné minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.

Tatarov 11. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. C. Primeau (MTL), 2. B. Chiarot (MTL), 3. B. Tkachuk (OTT)

Článok pokračuje pod reklamou

WSH - BOS 3:2

Capitals zdolali Bruins v bitke dvoch top tímov

Stretnutie dvoch najlepších tímov NHL naplnilo očakávania. Nakoniec sa v ňom tešil z výhry Washington, ktorému k tomu pomohol dvoma gólmi za štyri minúty T.J. Oshie a 30 zákrokmi Braden Holtby. O výhre 3:2 rozhodol John Carlson v tretej tretine, aby si Capitals zvýraznili svoju dominanciu nad Bostonom 16 výhrou z posledných 17 vzájomných zápasov od decembra 2014. „Majú tím, proti ktorému sa hrá ťažko. Náš tím hrá zväčša lepšie proti takým tímom, ktoré pracujú tvrdo, hrajú dôrazne a štruktúrovane. Je zábavné hrať v takýchto zápasoch,“ poznamenal Holtby, ktorého prekonali Dávid Pastrňák a Sean Kuraly. V bráne Bruins, ktorí prehrali štvrtý zápas po sebe, stál Jaroslav Halák, ktorý inkasoval tri góly z 25 striel. V akcii sme videli aj ďalších dvoch Slovákov. Zdeno Chára odohral 18 minút a 20 sekúnd, ďalších päť strávil na trestnej lavici po bitke s Tomom Wilsonom. Prezentoval sa aj bodyčekom a troma blokmi. Richard Pánik odohral len necelých 10 minút s dvoma streleckými pokusmi, dvoma bodyčekmi a jedným blokom. Zápas nedokončil rozhodca Jon McIsaac, ktorý v tretej tretine kolidoval s Alexom Ovečkinom. Obranca Bostonu Torey Krug išiel po stretnutí na röntgen. Pre Carlsona išlo o piaty víťazný gól v prvých 33 zápasoch ročníka, čo v histórii NHL dokázali len šiesti iní obrancovia. Tim Horton ako jediný strelil viac takýchto gólov – šesť. Carlson tiež dosiahol hranicu 45 bodov, ku ktorej prišiel najrýchlejšie spomedzi obrancov od ročníka 1990/91, v ktorom na to Al MacInnis potreboval 32 duelov.


Oshie strelil pekný gól, ktorým poslal Caps do vedenia:

Hviezdy duelu: 1. T. Oshie (WSH), 2. J. Carlson (WSH), 3. B. Holtby (WSH)

COL - PHI 3:1

Rantanen a Francouz doviedli Avalanche k výhre nad Flyers

Mikko Rantanen strelil dva góly, vrátane víťazného, a Pavel Francouz predviedol 32 zákrokov, aby Colorado porazilo Philadelphiu 3:1 a vrátilo sa na víťaznú koľaj. K siedmej výhre z posledných ôsmich zápasov prispel gólom aj Matt Calvert. Rantanen v zápase dosiahol svoj 20. bod, pričom odohral len 15 zápasov – pri takom nízkom počte duelov to dokázal ako tretí hráč v klubovej histórii viac ako raz. Napodobil Petra Forsberga a Joe Sakica, ktorí to dokázali trikrát. Hráči Avalanche, ktorí bodovali v ôsmom zápase po sebe (7-0-1), dosiahli na 20. víťazstvo už v 31. zápase – rýchlejšie ho organizácia dosiahla len trikrát. Jediný gól Flyers strelil Claude Giroux, ktorý Francouza obral o čisté konto päť minút pred koncom tretej tretiny. Carter Hart opustil duel s 24 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. M. Rantanen (COL), 2. P. Francouz (COL), 3. N. MacKinnon (COL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 22/25 (88,0%) - - - - - - -
Z. Chára (BOS) 18:20 0 0 0 0 5 0 1
R. Pánik (WSH) 09:52 0 0 0 0 0 2 2
T. Tatar (MTL) 16:32 1 0 1 0 2 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies