Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Jaroslav Halák klope na prvú 50-ku histórie NHL

Slovenský brankár Bostonu Jaroslav Halák vychytal v stredu proti Chicagu svoju 268. výhru v kariére. Nie je to okrúhle číslo, ale približuje ho k prvej päťdesiatke historického poradia v kanadsko-americkej NHL.

Halák v stredajšom zápase vyrovnal zápis Don Beaupreho, ktorý v dresoch Minnesoty, Washingtonu, Ottawy a Toronta odchytal o 151 zápasov viac. Momentálne si delia 51. miesto historického poradia.

Bratislavský rodák potrebuje už len dve výhry, aby vyrovnal na 50. mieste Gilles Melocheho. Ďalším víťazstvom ho prekoná a zároveň vyrovná zápisy Kellyho Hrudeyho a legendárneho „Letca“ Bernieho Parenta. V tomto ročníku by pritom mohol ešte atakovať aj Martyho Turca, ktorý je momentálne na 47. mieste s 275 výhrami.

Halák, ktorý má v tejto sezóne bilanciu 14-6-6, je spomedzi aktívnych brankárov na 11. mieste v počte výhier. Pred ním sú Marc-Andre Fleury, Henrik Lundqvist, Ryan Miller, Pekka Rinne, Carey Price, Jonathan Quick, Craig Anderson, Tuukka Rask, Braden Holby a Sergej Bobrovskij.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies