Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Halák absolvoval celý tréning. Kedy bude znova chytať?

Tímu Boston Bruins by sa tento týždeň mali vrátiť do zostavy dvaja kľúčoví hráči a jedným z nich je slovenský brankár Jaroslav Halák, ktorého sužovali problémy v hornej časti tela.

Bratislavský rodák absolvoval v utorok kompletný tréning po tom, čo vynechal nedeľný zápas proti Detroitu a tréner Bruce Cassidy povedal, že by mal byť pripravený vrátiť sa do brány v jednom z víkendových duelov. Bruins v nich narazia na Red Wings a Rangers.

„Bola to len vec, ktorá ho trápila dlhšie, a možno, ak by išlo o večerný zápas, tak by ho zvládol po ošetrení. Súviselo to aj s načasovaním. Zbehlo sa dokopy viac zlých vecí. Neverím, že to bude problém,“ povedal Cassidy.

Halák by mal kryť chrbát Tuukkovi Raskovi v stredajšom zápase proti Montrealu a do brány sa zrejme vráti v nedeľu. Problém by mu mohli robiť skoršie zápasy, čo musí Cassidy ešte konzultovať s ostatnými trénermi a doktormi.

Joe Haggerty si myslí, že Halákove problémy sa týkajú chrbta.

Druhým hráčom Bruins, ktorý sa vráti do zostavy, bude Joakim Nordström. Ten by mal hrať už v dnešnom zápase proti Canadiens.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies