Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Otvorenie arény Seattlu sa odkladá. Aj meno tímu spoznáme neskôr

Výstavba arény pre nový tím NHL zo Seattlu je o pár mesiacov pozadu oproti plánu, ale stále sa očakáva, že sa otvoriť stihne včas na to, aby sa v nej mohla hrať NHL už v ročníku 2021/22.

Prezident tímu Tod Leiweke povedal, že pozdržanie spôsobili následky koronavírusu. Pôvodne sa dúfalo, že hala bude postavená v júni 2021. Teraz sa dúfa, že sa výstavba stihne ukončiť v neskorších fázach budúcoročného leta.

„Všetky zdržania sú minimálne. Aj napriek tomu, čím sme si museli prejsť, pracovníci naďalej pracovali. Boli tam len problémy s dodávateľmi. Ak to nebude čas, v ktorý sme dúfali, tak to nebude príliš dlho po ňom. Je pozoruhodné, ako sme to v tejto situácii zvládli udržať v takej časovej rovine. Ak náš cieľ bol začiatok leta 2021 a povedať, že to bude niekedy v lete, je vzhľadom na všetky okolnosti dosť dobré,“ povedal Leiweke pre AP.

Toto pozdržanie by nemali nijak ovplyvni hranie tímu v meste počas svojej inauguračnej sezóny. Je však otázne, či bude môcť hostiť rozširovací a vstupný draft. Viac by zdržanie malo ovplyvniť basketbalový tím Seattle Storm z WNBA, ktorý by mohol hrávať dlhšie v dočasnej hale.

Článok pokračuje pod reklamou

Leiweke tiež hovoril o názve organizácie. Ten mal byť pôvodne známy už začiatkom tohto roka, ale pre pozdržania v procese registrácie obchodnej známky sa odložil. Aktuálne ho tiež ovplyvnil koronavírus, pre ktorý podľa prezidenta tímu nie je vhodný čas na oficiálne odhalenie.

„Nie je ten pravý čas. Vegas to urobilo rok pred začiatkom hrania. My máme ešte dostatok času a nechceme, aby táto organizácia bola v úzadí niečoho. Vyberieme si ten správny čas a musíme sa tiež uistiť, že bude všetko pripravené,“ skonštatoval.

Leiweke dodal, že by tím mohol s odhalením svojej identity počkať až do októbra. Medzičasom už začal proces návrhu loga a dresov pre užšiu skupinu mien, ktoré si tím ponechal ako možnosti. „Ak by sme to robili len pre jedno meno, potom by sme mohli byť rukojemníkmi výzvy nejakého druhu. Preto musíme robiť viacnásobné registrácie,“ dodal.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies