Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Uniklo video: Spoznali sme hráča Toronta, ktorého si vyberie Seattle?

Deň pred expanzným draftom uniklo video, ktoré zaznamenáva, ako si tím Seattla Kraken vyberá hráča z tímu Toronto Maple Leafs.

Toto video sa okamžite začalo šíriť cez sociálne siene. Zachytáva niekdajšieho brankára Kevina Weekesa, ako oznamuje, že si Kraken vybrali útočníka Alexa Kerfoota.

Všetko ohľadom videa vyzerá byť legitímne. Kraken avizovali, že voľby budú oznamovať osobnosti a osobnosť na ňom nechýba. Zároveň sa uskutočňuje v lokalite typickej pre Seattle – na rybom trhu.

Tím však na uniknuté video reagoval tým, že fanúšikovia na internete nevideli ďalších viac ako päť verzií záberov, ktoré boli nakrútené vopred pred stredajšou udalosťou. Tie by mohli zachytávať oznamovanie iných mien z torontskej zostavy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies