Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Demitra podstúpil operáciu, možno vynechá sezónu

VANCOUVER – Mathieu Schneider je takmer späť v akcii a Pavol Demitra je mimo dnes, zajtra a pre ďalší nešpecifikovaný čas po tom, čo podstúpil ďalšiu operáciu ramena.

Obaja podstúpili na jar rovnakú operáciu, ale zákroky priniesli dva radikálne rozdielne výsledky. Kým Schneider je už pripravený hrať a takmer určite bude v zostave v nedeľnom zápase, Demitra má problémy a potreboval ďalšiu artroskopickú operáciu.

„Rehabilitácia išla v poriadku, ale potom posledné tri týždne akoby narazil na stenu a potrebný rozsah pohybu tam nebol. Skúšali rôzne injekcie a nepomáhalo mu to. A tak sa doktori rozhodli, že najlepším riešením bude ísť opäť dnu a zistiť, čo sa tam deje,“ povedal tréner Canucks Alain Vigneault.

Demitra utrpel pôvodne zranenie 2. mája v druhom zápase série play-off proti Chicagu. V rozhovore, ktorý poskytol 8. septembra, očakával svoj návrat optimisticky niekedy v strede októbra. Potom však prišli problémy.

Skúsený slovenský útočník s najväčšou pravdepodobnosťou vynechá Zimné olympijské hry 2010, ktoré sa uskutočnia vo Vancouveri, a podľa viacerých zámorských médií možno vynechá aj celú sezónu 2009/10.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies