Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Mladé slovenské talenty

Tému založil: mathis
28.03.2011 - 17:10:02
Nemá niekto nejaké informácie o našich najväščích talentoch,napr. Marka Dana,Tomasa Mikusa,Petra Čerešnáka,Filipa Nemceka,Patrika Koyša,Bezucha,Straucha,martina rewaya atd prípadne dalších hračov za všetky info dakujem

27.07.2014 - 22:30:53
avatar
Filip je uz vo svedsku - mesiac trenoval u nas - byval u mojich rodicov. Ja som si pren pripravil dve dni(dve soboty) - snad sa mu pacilo - chcel som mu dat zabrat.

Raz na bicykli a raz dokopca - o cyklo ture som pisal - a raz me boli vo Vratnej - siel som s rodinou - a ked dcera nebude vladat - ju nebudem niest ja(ja by som tam sam snou nesiel) ale pre filipa trening. Na 100% nezvladol ani to.

Myslel som si ze hokejista(trenovany clovek) je silnejsi ako obycajny clovek. Je ale - ale on treningy na bicykel a chodenie do kopca nema. Nevie to odhadnut - je pravda ja som mu den predtym zavolal ideme tam a tam. A ja som vedel co bude.

Som zvedavy ci sa dostane medzi juniorov Mori. Minulu sezonu mal podla mna zlu. Snad tohto roku u nas zamakal. A pripravi sa na dalsiu.

28.07.2014 - 01:37:24
avatar
este napisem.

este dve dni som snim stravil -
raz na kupku v Cizi - a raz som vymyslel vylet do gombaseckej jaskyne. Najprv sme boli v silickej ladnici. Chcel som mu ukazat aj ine veci.

Nevenoval som sa mu na 100% za ten mesiac - ja mam svoju pracu a svoje deti(teda nemam vela casu na zvys)- ale makat mohol. On je slusny chlapec - relativne skromny - a - poviem ako sportovec - nema siroke obzory(cakal som viac ako aj vo vykonnosti aj vseobecnom prehlade - nebol zly -ja neviem ako iny hokejisti - ale od neho som cakal viac) - podla mna. Ale to je dane ze sa venuje tomu jednemu sportu. Ale prist ku mojim rodicom a tam zotrvat mesiac - je super - na treningy - ale z neho musi byt asket - u nas nikoho nepozna. Ani mna.

Sam som zvedavy - co da v dalsej sezone.

29.07.2014 - 18:06:01
avatar
Takze nedá mi a musím niečo dat. Miera korupcie a klientelizmu v našej mládežníckej reprezentácii od u16 az do u20 je na katastrofálne vysokej úrovni. Ohaname sa projektami a každý kto nie je vo svetovom slovenskom projekte je vytlačený trénermi. Popritom na draftoch sa rok po roku ukazuje ze nevieme v projekte vychovať hráča ktorý ma šancu byt draftovany. Napriek tomu rok co rok vytvárame umelé nafúknuté bubliny okolo hráčov ktorý zďaleka nedosahujú kvality na draft a potom sa este rozculujeme ako to ze nebol draftovany. Popritom od u16 mame hráčov v zahraničí ktorých na pokyn pánov a trénerov so Szlh postupne vytlačame so súpisiek Repre len preto lebo nie su súčasťou projektu. Je pre mna nepochopiteľna táto ješitnosť kedže sa iné krajiny našej kategórie prave o takýchto hráčov opierajú. Strasne rad by som bol koli vsetkym mladym hracom Aby všetci naši reprezentačni tréneri zajtra odišli a uz s nikdy nevrátili a neublizováli viac slovenskému hokeju. Viem ze to neurobia. A slovac sa nikdy nepostaví na odpor.
29.07.2014 - 18:21:24
avatar
Preco nebol Kolena draftovany? No preto lebo nemal na to kvality. Zahral dobre v Malmo na turnaji lebo mal pri sebe Rewaja a ten robil obrovský kus roboty na celu päťku.
Každý rok umelo pod vplyvom neviem akých tlakov a mozno vplyvných rodičov vytvoríme umelú hviezdu a potom sa rozculujeme preco nehrá NHL
Každý rok odstavujeme na bočnú koľaj viacero velmi nádejných hráčov len pre to lebo za sebou niekoho nemajú. Poprípade preto lebo nie su súčasťou projektu a nedajbože si dovolili odmietnuť. Mame tak malo talentov a tak s nimi hazardujeme. Spomeňte si ako zatracovali Rewaja naši tréneri áno potom ked uz svet uzná kvalitu, tak potom uz aj naší Repre tréneri otočila kabatiky. Ale viete koľko talentovaných hráčov sa len koli týmto praktikám mozno nepresadí tak ako Rewaj napríklad. To iste Cehlarik tiez ho nevolali do Repre zo zaciatku ho odstavili na bočnú koľaj. Potom uz museli ho zavolať. Toto su praktiky zväzu.
29.07.2014 - 22:05:28
avatar
Takto - toze su tam treneri zabetonovani hovori o niecom - ale na co to je? Raz vyhraju s Nemeckom a koniec.

Ina vec nasi hokejisti kvalitu nemaju. Filipov otec povedal v januari ,ze nema sancu sa dostat do juniorky - ci sa presadit medzi svedmi. Ze sa hokejom zivit nebude. Proste lebo kvalitnijsich svedov su mraky.

Aj tak Filipovi verim.

Teda taky co sa presadi medzi svedmi je nas top hrac.

Ja som zacal pisat po hlinkovom memoriali - som zvedavi kolki pridu dalsi.

Teoreticky Filip mohol hrat za repre. Lebo ak hral na Slovensku bol najlepsi. Patril medzi najlepsich.
hodnost .
29.07.2014 - 22:15:57
avatar
Blavak: Trafil si to pekne...

29.07.2014 - 22:18:25
avatar
prvý prípravný zápas staršieho dorastu Třínca a Hrehorčák to tam už trestá:
http://www.hcocelari.cz/zapas.asp?ID=3235

Hrehorčák 3+3
Roman 2+1 (podľa zápisu 1+1, ale verím článku, kde je 2+1)
29.07.2014 - 22:29:31
avatar
Reakcia na: peto10, 29.07.2014 - 22:18:25
prvý prípravný zápas staršieho dorastu Třínca a Hrehorčák to tam už trestá: http://www.hcocelari.cz/zapas.asp?ID=3235 Hrehorčák 3+3 Roman 2+1 (podľa zápisu 1+1, ale verím článku, kde je 2+1)
∧ skryť ∧
Blavak nieco napisal - pravdu - ale podla mna talentov cehlarik, reway, ci aj ten Hrehorcak - je strasne malo. Aj oni su slabi a sa nechytaju na nase top 40 rocne hviezdy. Je ich strasne malo - a slabi. Keby si mal 10 rewajov - tak z nich moze byt jeden Pallfy.
29.07.2014 - 23:38:58
avatar
Uplatok - moj svagor nedal a lebo vie ze to nema vyznam(takto ja neviem,ze po nom bol ziadany - ale svoje dieta im nedal) - mate tam hraca - ktori - kvoli svojim rodicom siel inam - bud na to ma ci nema. Nemaju problem dat uplatok. Ako ze maju peniaze - nedaju - ti rodicia su este nad nad. Dali sancu dietatu.
30.07.2014 - 07:39:03
avatar
Reakcia na: slimak, 29.07.2014 - 22:05:28
Takto - toze su tam treneri zabetonovani hovori o niecom - ale na co to je? Raz vyhraju s Nemeckom a koniec. Ina vec nasi hokejisti kvalitu nemaju. Filipov otec povedal v januari ,ze nema sancu sa dostat do juniorky - ci sa presadit medzi svedmi. Ze sa hokejom zivit nebude. Proste lebo kvalitnijsich svedov su mraky. Aj tak Filipovi verim. Teda taky co sa presadi medzi svedmi je nas top hrac. Ja som zacal pisat po hlinkovom memoriali - som zvedavi kolki pridu dalsi. Teoreticky Filip mohol hrat za repre. Lebo ak hral na Slovensku bol najlepsi. Patril medzi najlepsich.
∧ skryť ∧
Jejdá ja nechápem čo máš furt s tým Filipm... On nebude žiaden hviezdny hokejista maximalne hráč do druhej Slovenskej ligy
30.07.2014 - 08:45:46
avatar
Reakcia na: Brano1969, 30.07.2014 - 07:39:03
Jejdá ja nechápem čo máš furt s tým Filipm... On nebude žiaden hviezdny hokejista maximalne hráč do druhej Slovenskej ligy
∧ skryť ∧
to ešte teraz nemôžeš vedieť.
30.07.2014 - 19:23:03
avatar
Sheldon, suhlasim ze je skoro hodnotiť, a taktiež ospevne ódy na hrehorcaka su trosku nafúknuté . Chlapec musí este vela veci zmeniť a zlepšiť aby mal šancu povedzme na draft. Momentálne úroveň českého dorastu nie je oveľa lepšia ako nas dorast. Co nic neznamená bohužiaľ v dnešnom hokeji.
Momentálne skor osud Kolenu by som mu predpovedal. Podotýkam ze som ho videl hrať.
hodnost .
30.07.2014 - 20:58:04
avatar
Reakcia na: peto10, 29.07.2014 - 22:18:25
prvý prípravný zápas staršieho dorastu Třínca a Hrehorčák to tam už trestá: http://www.hcocelari.cz/zapas.asp?ID=3235 Hrehorčák 3+3 Roman 2+1 (podľa zápisu 1+1, ale verím článku, kde je 2+1)
∧ skryť ∧
Trestá...

30.07.2014 - 21:18:19
avatar
Blavak stotožňujem sa s tvojím názorom.Talentov je málo a plýtva sa s nimi.Avšak s tým porovnávaním Pállfyho k Cehlárikovi či Réwayovi to mi trošku nedá...v 90.rokoch sa do NHL dostávalo jednoduchšie ako dnes...Cehlárik a Réway majú 19 rokov a predpovedať im budúcnosť môžeme tak v 23-25 rokoch. Sú talentovaní a v budúcej sezóne budú mať priestor sa zlepšovať.SHL či Česká extraliga sú kvalitné ligy a s trošku trpezlivosti a pravidelného tréningu môže byť práve ich budúca sezóna tá prelomová...ja sa len čudujem že pri tom zlom stave v našom hokeji nedostávajú reprezentanti U17 - U20 viac priestoru v
extralige. Poprad má finančné problémy ale taký Matej Paločko ktorý si myslím že má svoje kvality a dokázal hrať podstate pravidelne v prvej formácií U18 nie je zatiaľ v campe Popradu.To isté hráči ako Bondra,Maier,Valent,Ferleťák,Novák,Hrenák,
Hrušík,Zvára,Sadecký,Tatar,Krajňák,Sukeľ,Trudman,Pataky,Petráš,Kolesár,Žiak,Ňiňaj...je jasné že títo hráči MOMENTÁLNE NEDOSAHUJÚ úroveň extraligy. Mne ide skôr o tu ľudskú stránku manažmentu ukázať spolupatričnosť,dať priestor,venovať pozornosť,dať najavo VYCHOVALI SME SI ŤA A MÁME ZÁUJEM O TVOJE NAPREDOVANIE.Kľudne aj keď LEN na 3-4 zápasy. Myslím si by sa minimálne polovica chytila...zasa treba podotkňúť že pár talentov priestor má Černák(KE),Húska(Zvolen),Klenko a Garay (Nitra),Hatala a Briestenský (camp Trenčín) ale mám taký pocit že nakoniec bude hrať extraligu Černák a možno Hatala a Húska...
Možno to s tím priestorom trošku preháňam ale v SM-liige s tím problém nemajú a kľudne dajú hrať proti mužom svoj 16 ročný talent..je jasné že ich liga,talent a zázemie je inde ale tu ide mne skôr o ten princíp a tiež dopĺňam že hráči Ňiňaj,Žiak,Sukeľ sú hráči Liptovského Mikuláša a preto by mali dostať o to viac priestoru v 1.lige. Hráč vo veku 15-20 potrebuje hrať čo najviac zápasov a odohrať čo najviac času na ľade.Nevidím žiaden problém aby napríklad hráči Ňiňaj,Žiak,Sukeľ hrali aj viacero líg(dorast-juniorka a 1.liga) a keby existovala užšia spolupráca medzi klubmi 1. ligy a extraligy tak by mohli hrať napríklad za Martin,Poprad alebo Bystricu.




Niečo nové ohľadom Tomeka či Samuela Baroša?
30.07.2014 - 21:42:53
avatar
Fúuu hrehorcak dal 3 góly proti Nejakej Porube, ako ved uz neblaznime ľudia to tu nemame zdravý rozum uz naozaj? Ked som ho videl hrať tak stal cely zápas na modrej a čakal na nahrávku. Žiadne napádanie, žiadne vracanie sa dozadu. Ako s takýmto štýlom moze hrať naozaj len v Čechách alebo u nas proti Porube.
30.07.2014 - 21:51:56
avatar
Reakcia na: Blavak, 30.07.2014 - 21:42:53
Fúuu hrehorcak dal 3 góly proti Nejakej Porube, ako ved uz neblaznime ľudia to tu nemame zdravý rozum uz naozaj? Ked som ho videl hrať tak stal cely zápas na modrej a čakal na nahrávku. Žiadne napádanie, žiadne vracanie sa dozadu. Ako s takýmto štýlom moze hrať naozaj len v Čechách alebo u nas proti Porube.
∧ skryť ∧
for/back-checking, defenzíva atď sa dá naučiť, strelecký inštinkt nie, má 15 rokov a dosť času sa tieto veci naučiť, Poruba Neporuba, prvý zápas sezóny a mať 3+3 je lepšie ako 0+0

sám jeho tréner v Třínci povedal, že má zlé návyky zo Slovenskej ligy, tak snáď pracuje na ich odstránení

Jakub: z veľmi neoficiálnych zdrojov som sa dopočul, že Tomek by mal byť vyskúšaný na jednom z turnajov 20 (TN alebo PP) a je jedným z kandidátov na Orange 20, ale neručím za toto info
30.07.2014 - 21:55:27
avatar
Reakcia na: Brano1969, 30.07.2014 - 07:39:03
Jejdá ja nechápem čo máš furt s tým Filipm... On nebude žiaden hviezdny hokejista maximalne hráč do druhej Slovenskej ligy
∧ skryť ∧
V živote si ho ani hrať nevidel, teba serie len preto, lebo o ňom stále píše Slimak, ktorého nemôžeš vystáť, lebo mu nerozumieš čo píše, tak ma napadá otázka prečo si ho nedáš do Ignore ? alebo to neignoruješ ?
Ja mu tiež nerozumiem niekedy, ale nepotrebujem kvôli tomu na neho útočiť ...

Pekne som rád, že sa Hrehorčákovi aj Romanovi darí uvidíme ako budu na sebe makať ďalej a Blavak úplný súhlas !! ale na druhej strane problém môže byť u tých mladých aj ich dnešný životný štýl
31.07.2014 - 02:08:07
avatar
No tak talentovo sa Cehlárik s Réwayom nedajú porovnávať, s jedným som hral a proti druhému som tiež hral, Cehlárik ma lepšiu povahu, Réway zas obrovský talent a o neho sa vôbec nebojím, že by sa nepresadil.

Ďalej český dorast je o niekoľko levelov vyššie ako náš a povedal by som, že jeden z TOP v Európe. Nie je to Kanada, ale aj tak od slovenského dorastu to je na míle vzdialené.

A vidím tu veľa príspevkov o tom prečo nemáme talenty, prečo sa nepresadzujú naši atď... V mnohom máte pravdu, ale ľudia poviem vám takto. My talenty máme a dokonca by som povedal, že aj dostatočne veľa. Kde je problém? Áno financie, málo klzísk,... Lenže jeden veľký problém je, že dnes je hokejista a futbalista proste veľký frajer a pán všade. Najkrajšie baby, najväčší machri. S tým prichádza alkohol, párty, žiadna životospráva. Zo Žiliny by som vám vedel povedať minimálne 5 väčších talentov ako je Cehlárik, Rehák či Cingeľ. A pravdepodobne o nich nikto nepočul, bohužiaľ toto je veľký problém, v Česku je to rovnaké, avšak vo Švédsku, USA či Kanade je to úplne iné.

Taká vtipná situácia, keď prišiel Réway do Žiliny do clubu tak ho tam nechceli iba vyfajčiť baby, ale aj polovica chalanov
31.07.2014 - 14:32:02
avatar
Admini co keby ste odstranili alebo psunuli tu časť reklamy ktora prekrýva pravú stranu príspevkov. Čiže sa nedajú prečítať. Ďakujeme
31.07.2014 - 14:40:45
avatar
Reakcia na: Blavak, 31.07.2014 - 14:32:02
Admini co keby ste odstranili alebo psunuli tu časť reklamy ktora prekrýva pravú stranu príspevkov. Čiže sa nedajú prečítať. Ďakujeme
∧ skryť ∧
Nainštaluj si Adblock Plus. Ďakujeme

< 1 ... 128 129 130 131 132 133 ... 538 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies