Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Manchester United

Tému založil: pato
01.09.2011 - 14:34:52
Keďže je na tejto stránke veľa priaznivcov Manchestru United, rozhodol som sa aj vzhľadom na to, že tu je možnosť diskusie o iných športoch, vytvoriť im samostatnú tému... Všetko týkajúce sa červených diablov teda patrí sem, verím, že bude čo najlepšia diskusia...

01.09.2014 - 13:27:24
avatar
to zranenie RVP by vysvetľovalo tento krok MU... inak si to fakt neviem predstaviť - Rooney na podhrot, ale tým pádom by sedel Mata...
01.09.2014 - 13:31:46
avatar
United hraju na dvoch utocnikov - ak teda Lojzo nezmeni system

takze Mata a nad nimi Rooney a Falcao

len tak pre nic za nic ho urcite Lojzo nechcel, takze nejaka dovody musi mat a zranenie Van Persieho je toho asi dokazom.
01.09.2014 - 13:44:11
avatar
Reakcia na: pato, 01.09.2014 - 13:31:46
United hraju na dvoch utocnikov - ak teda Lojzo nezmeni system takze Mata a nad nimi Rooney a Falcao len tak pre nic za nic ho urcite Lojzo nechcel, takze nejaka dovody musi mat a zranenie Van Persieho je toho asi dokazom.
∧ skryť ∧
hej, viem, že hrajú na dvoch, preto by sa tam Falcao nehodil keby bol Van Persie zdraví.
06.09.2014 - 16:53:13
avatar
Okej, takze sialenstvo menom prestupove obdobie mame za sebou. Nastastie. (hoci uz teraz sa objavuju spravy!!! ze Kevin Strootman si zmenil agenta a momentalne ho zastupuje ten, co ma na starosti nasich holandskych hracov + aj Lojza je pravda, ze v zime po nom asi pojdeme, ale niektore media nedaju pokoja uz teraz).

Rovnako reci o operacii Robina van Persieho boli vymysly, sam hrac potvrdil, ze ziadnu operaciu nastastie nema v plane (klop klop klop - aj ked tuto sezonu zatial hra tusku, podobne ako Mata a Rooney, verim, ze sa to (nielen) prichodom posil zlepsi). Mozno aj preto prisiel Falcao. K dispozicii totiz mame uz len Rooneyho, Van Persieho a mladuckeho Wilsona. Kedze Welbeck a Chicharito uz s nami nie su.

Dalsia novinka (pre fans United prijemna) je, ze Cristiano Ronaldo pre Sky Sports potvrdil, ze v buducnosti sa planuje, resp. chcel by sa vratit do United. mozno si uz buduje prostredie v time, ked tam poslal svojich kamaratov di Mariu a Falcaa

Nase posily:

Tou prvou a hlavnou - Louis Van Gaal alias Lojzo. Konec. Davajte na neho pozor, lebo pravidla cez neho neprejdu !!!


Juan Mata, 26 rokov (Chelsea, 37 mil. libier), ktory prisiel sice uz v januari, ale v tej minulej sezone odohral len nejakych 10 zapasov


Marcos Rojo, 24 rokov (Sporting Lisabon) - 16 mil. libier


Ander Herrera, 25 rokov (Bilbao) - 28 mil. libier


Luke Shaw, 19 rokov (Southampton) - 30 mil. libier


Angel di María, 26 rokov (Real Madrid) - 59.7 mil. libier


Daley Blind s Lojzom, 24 rokov, (Ajax) - 14 mil. libier


Radamel Falcao so Sirom Ryanom, 28 rokov (AS Monaco) - hostovanie (8mil plat pre Falcaa, opcia v pripade trvaleho prestupu cini 42.5 mil.)


To su teda nove tvare United. Co sa odchodov tyka, opustili nas Giggs (koniec kariery, je vsak Lojzov asistent), Vidic (Inter), Ferdinand (QPR), Evra (Juventus), Buttner (Dinamo Moskva), Kagawa (BVB), Welbeck (Arsenal), Chicharito (Real, hostovanie), Lawrence (Leicester), Powell (Leicester, hostovanie), Keane (Burnley, hostovanie), Macheda (Cardiff City), Bebe (Benfica), Zaha (Crystal Palace, hostovanie), Henriquez (Dinamo Zahreb, hostovanie), Nani (Sporting Lisabon, hostovanie), Cleverley (Aston Villa, hostovanie), Varela (rezerva Real, hostovanie).

prisli aj mladici, Vanja Milinkovic, 17rocny brankar zo Srbska a 16rocny stoper Ajaxu Timothy Fosu-Mensah. Obaja sa zapoja do mladeznickych timov Junajtid.

Prestavba bude pokracovat v zime a dalsie leto. Ocakavam odchody dalsich hracov + este prichod dvoch, maximalne troch. Prist by mohli Hummels, Carvalho ci Strootman. Uvidime. Van Gaal zrejme da poslednu sancu aj hracom ako Young, Evans, Anderson, Valencia, Fellaini, Carrick ci Fletcher. Predpokladam, ze vacsina z nich uz dalsie leto v United nebude. Niektori z nich uz mohli odist toto leto, ale kvoli zraneniam sa to komplikovalo. O niektorych z nich mozno ani neni zaujem

K zapasu s MK Dons sa radsej nevyjadrujem, sustredme sa na buducnost. Dalsi vikend, premiera novych tvari na Old Trafford, proti QPR. Ander Herrera uz trenuje, zial Luke Shaw zatial este nie, Marcos Rojo uz ma vybavene papierovacky a je k dispozicii, rovnako sa caka aj debut v Divadle Snov pre Blinda, Falcaa a di Mariu. Uvidime, v akom rozostaveni a zlozeni budeme hrat.
06.09.2014 - 19:22:19
avatar
V prvom rade, Edo, Ti chcem poďakovať za pekné zhrnutie nášho letného obdobia. Nakoniec si to zvládol veľmi slušne, za čo Ti mnohí fans isto ďakujú. Najmä za Di Maríu a Falcaa. Ale nie je to len o nich.

Tím, ako bolo avizované, čakala prestavba a toto leto prišli sľúbené posily, keďže ty, Edo, si sám povedal, že na ktorého hráča si ukážem prstom alebo koho Ti nechám na shortliste. No a tak aj bolo. Hoci vieme, že Ti všetko trvá trošku dlhšie ako predstaviteľom ostatných klubov, ktorí majú na starosti transfery. No ty si jednoducho BOSS a všetkým kritikom si zavrel ústa.

Leto začalo už v júni, priviedol sa ľavý bek Luke Shaw, 19-ročný, ak naplní potenciál, ktorý sa v ňom skrýva, tak post LB máme zabezpečený na 12-14 rokov. Na tak mladého hráča stál veľmi veľa, ale to už nie je na nás, taká je dnes cena.

Druhou posilou bol Španiel Ander Herrera, stredný záložník. Ander mal za sebou fantastický ročník u Baskov z Bilbaa. Výkupná suma bola stanovená na 36 miliónov a tak to Edo vytiahol z vrecka a proste ho kúpil.

Potom sa dlho nič nedialo, prišla vydarená (výsledkovo aj herne) US Tour, na ktorú som sa ja (Lojzo) osobne veľmi sťažoval, ale hráči ju zvládli. Na vedenie sa zatlačilo po prehre so Swansea (1:2), potom začalo konať. Prišiel Rojo, Di María, neskôr Blind, spolu s ním sa v posledný prestupový deň doslova v hodine 12tej dojednal aj náš krajan kamarát Radamel Falcao.

Odchody tiež Edo spomenul, ale mňa napríklad odchod Welbecka zas toľko neškrie, mal vydarenú sezónu 11/12, ale skillom ma nikdy neudivil, ja som ok s jeho odchodom. Za Chicharitom mi bude kúsok ľúto, no po tom, čo predviedol v úvode sezońy, takto sa o flek nebojuje. Evrovi aj Vidičovi ďakujeme za krásne roky, sú legendami klubu.

Prestupové okno teda nakoniec hodnotím pozitívne, ale ešte nie je koniec, isté posty treba zaplniť a nepotrebných sa zbaviť, ako písal Edo nado mnou vyššie.

K špekuláciám najnovšie pribudol PHIL JONES, ktorý má vraj 4 mesiace na to, aby presvedčil Lojza o kvalitách a Strootman sa vraj nebráni prestupu na Old Trafford.

Tešíme sa na 14.9.2014 o 17:00, naše nové posily by mali vybehnúť na trávnik, tak som zvedavý, ako si sadnú novici.

A na záver, nezabudnite, že:
"In sport, you are never the biggest club. Every season, you have to prove and last season you were 7th, so then you are not the biggest club."

No, I cannot change the law of Argentina. I am simple a manager of Manchester United, maybe the biggest club of the world but I cannot change the law. So, we have to obey the law. Okay, it takes more time than is suitable for me, but the president of Adžentina doesn't care.
06.09.2014 - 20:02:44
avatar
Strootmana môžem, teším sa keď konečne začne hrať v BPL, či už v United, alebo inde...ak, United fans, sledujete Pool a vidíte (skvelé) výkony Hendersona, Strootman je niečo podobné, len ľavák, (troška) silnejší a lepší strelec zo stredných...
06.09.2014 - 20:34:15
avatar
Pravda kuwo, ale je po vaznom zraneni, ktore ho pripravilo aj o MS a o velku cast sezony. Pokial viem, tak jeho navrat bude asi az za mesiac, pripadne 5-6 tyzdnov dokonca... uvidime ako sa vrati po zraneni. Ak bude vsetko v poriadku, osobne si myslim, ze Kevin v zime prestupi na Old Trafford, kedze sa tomu sam nebrani. Navyse Van Gaal ho velmi uznava a ma rad jeho hru... problem moze byt u AS Rim, ktori vraj pozaduju 100 mil. (berte s nadsazkou, ale skutocne sa tak vyjadrili ). Lacny zial nebude.

Mimochodom, podobne obavy zhatili prestup Vidala do United. Ti vraj nepodali ani jednu oficialnu ponuku a to z dovodu, ze to sam Lojzo zatrhol. jednoducho sa obaval stale nie uplne 100% stavu jeho kolena...
06.09.2014 - 20:51:23
avatar
Strootmana by som vám aj doprial, ale na Hummelsa prosím nesahajte
06.09.2014 - 21:53:40
avatar
No co som cital, tak o Hummelsa bol velky zaujem uz teraz v lete, dokonca sme ho chceli ziskat v baliku za Kagawu a aj samostatne, nijak raz s tym BVB nesuhlasila. Ale Hummelsov kontrakt sa chyli ku koncu a dalsie leto by ho Borussia (ak nepredlzi) mohla pustit, aby ho o rok nestratila zadarmo. Podobne je na tom Reus. Aj sam Hummels sa vyjadril, ze "mozno raz skonci v United, ale nemysli si, ze to bude toto leto". Vyrok niekedy z maja...

Ohladom Jonesa, to su nezmysly. Ved ma 22 rokov a uz teraz je lider obrany. Ved vsetky tri zapasy bol nasim najlepsim obrancom a mozno aj hracom... ale s info prisla daily express, takze to je akokeby o tom pisal Novy Čas.
06.09.2014 - 22:45:25
avatar
... tych 100 milionov za Strootmana je strelenych rovnako ako povodne pozadovanych 65milionov za Benatiu... a hla - siel za cca 30 nakoniec

a co sa tyka Hummelsa a Reusa, dufam ze ostanu v BVB... ak sa chce potencionalne raz dostat Bundesliga pred BPL, takychto hracov si musi drzat...
06.09.2014 - 22:56:31
avatar
Ved samozrejme. Ja som nikde nepovedal ze bude stat 100. Ani ze bude stat 62.7. Len hovorim, ze tolko pozaduje AS Rim (alebo lepsie povedane, tak sa to hovorilo v mediach).

06.09.2014 - 23:05:42
avatar
Tak co som ja cital,tak sa Reus v 2015-tom hlasi na Bernabeu.
06.09.2014 - 23:13:59
avatar
Reakcia na: laik, 06.09.2014 - 23:05:42
Tak co som ja cital,tak sa Reus v 2015-tom hlasi na Bernabeu.
∧ skryť ∧
for pato: ja viem ze si to nikde nepovedal, ja som chcel len poukazat na to, ako AS striela premrstene sumy a nakoniec predava za ovela nizsie ciastky na konkretnom pripade z poslednych dni

for laik: tak o Reusovi sa hovori vselico... ja som zas cital clanky o tom, ako je jeho agent dohodnuty s Bayernom... nebral by som nic z tych reci vazne, pokial sa nevyjadri on sam nejak ...
06.09.2014 - 23:14:23
avatar
Ked ma rozum, tak tam nepojde.
06.09.2014 - 23:25:58
avatar
Reakcia na: Suvereno, 06.09.2014 - 23:13:59
for pato: ja viem ze si to nikde nepovedal, ja som chcel len poukazat na to, ako AS striela premrstene sumy a nakoniec predava za ovela nizsie ciastky na konkretnom pripade z poslednych dni :) for laik: tak o Reusovi sa hovori vselico... ja som zas cital clanky o tom, ako je jeho agent dohodnuty s Bayernom... nebral by som nic z tych reci vazne, pokial sa nevyjadri on sam nejak ...
∧ skryť ∧
Nemyslim si,že Borussia bude chciet opat posilnit svojho najvacsieho rivala a radsej ho preda do Realu resp. ineho spickoveho timu
14.09.2014 - 21:23:59
avatar
MANCHESTER UNITED - QPR 4:0, vysoké víťazstvo Diablov po exibičnom výkone

Jediný nedeľný zápas Premier League obstarali Red Devils proti nováčikovi z Queens Park Rangers. Kto čakal ďalšiu stratu bodov Manchestru, nedočkal sa. Nové posily sa uviedli výborným spôsobom a ich domáca premiéra na Old Trafford vrátila fanúšikom úsmevy na tvár.

V základnej zostave tímu Louisa van Gaala sa objavili z nových posíl Marcos Rojo, Ander Herrera, Daley Blind a Angel Di María, Radamel Falcao začal na lavičke. Od úvodného hvizdu bolo jasné, kto bude diktovať tempo hry a držať v rukách opraty zápasu. United sa snažili dostať súpera pod tlak hneď na začiatku, ale v koncovke to nebolo ono. Potrebný gól pre domáci tím prišiel v 24.minúte. Angel Di María si postavil loptu k priamemu kopu a loptu kopol presne tak, ako by sa to malo robiť. Jeho center síce tesne minul hlavu Marcosa Roja, no lopta sa dostala do brány - 1:0. Argentínčan si samozrejme gólovú oslavu užil a nezabudol na obľúbené srdiečko. Gól United upokojil, QPR pokračovali v bezduchom výkone a Manchester pridal ďalší gól o 10 minút, akcia mala zase rukopis niekdajšieho krídelníka Realu Madrid. V pokutovom území sa dostal k lopte Rooney, posunul tiež novej posile Herrerovi a jeho strela k tyči bola neriešiteľným rébusom pre Greena - 2:0. Z prvého polčasu to nebolo všetko, v 44.minúte sa presadil kapitán Diablov Rooney umiestnenou strelou k pravej žrdi - 3:0. Už po prvom polčase teda nebolo najmenších pochýb o víťazovi.

Druhé dejstvo na Old Trafforde už neprinieslo takú gólovú aktivitu. Tempo hry mierne upadlo, hlavne domáci sa nikam neponáhľali a futbalom sa najmä bavili a skúšali nové prvky. Najväčšiu šancu hostí spálil hneď krátko po začiatku druhého polčasu Niko Krajnčar, inak to bol od zverencov Harryho Redknappa zahanbujúci (ne)výkon. Angel Di María nemal dosť a v 58.minúte pripravil krásnym pasom gól pre Juana Matu zabudnutého pred Robertom Greenom. Situáciu vyriešil tak ako mal a zlízol smotanu - 4:0. Debutu sa dočkal aj Radamel Falcao. Už počas rozcvičky ho diváci ocenili mohutným potleskom a neskôr sa dostal aj na trávnik. Z výborných šancí vyberám napríklad ďalší z mnohých fantastických pasov "El Fidea", do šance poslal van Persieho, no neuspel. V záverečnej štvrťhodine sa zápas iba dohrával, keďže o víťazovi nebolo pochýb. Ako sebec sa v závere zachoval mladučký krídelník Januzaj, aby miesto prihrávky Falcaovi zvolil strelu mieriacu absolútne mimo brány. Zápas pre United priniesol to, čo mal. Výkonom aj výsledkom sa podľa všetkého nakopli, pre ich fans ostáva dúfať, že takéto predstavenia sa stanú v podaní ich miláčikov bežnými.

Najbližší zápas odohrajú muži Louisa van Gaala budúcu nedeľu na King Power Stadium, kde si zmerajú sily s nováčikom z Leicestru.

HLASY TRÉNEROV
LOUIS VAN GAAL: "Keď vyhráte 4:0, tak ako tréner nemôžete byť nespokojní, ale verím, že môžeme byť ešte lepší a hrať ešte lepšie. Ale som spokojný s hrou, akú sme predviedli, dali sme góly a v neposlednom rade, udržali sme čisté konto, čo je tiež dôležité. Hrali sme priamejšie na bránu, v druhom polčase sme si vytvorili niekoľko šancí, no neskórovali sme. Nový štart nám vyšiel."

HARRY REDKNAPP: "Prebudili sme sa 5 minút pred koncom polčasu, keď bolo 2:0 pre domácich. Za stavu 1:0 sme nevyužili dobrú šancu na skórovanie a po polčase bolo rozhodnuté, avšak náš brankár za góly nemohol. Cez prestávku sme si nemohli myslieť, že obrátime stav, Niko mal dobrú príležitosť. Nemuselo to dopadnúť tak zle, ale isté okolnosti boli proti."
Hodnotenie zápasu:

United si zápas vyslovene užívali, v ich hre boli prvky pohybu, dynamiky, krátkych prihrávok. V podstate všetci až na Robina van Persieho hrali veľmi dobre, ten sa akosi trápi. Rafael, navrátilec po zranení ukázal, že pozícia pravého wing-backa bude pre neho šitá, na pravej strane hýril aktivitou. Daley Blind sa stretol s pochybovačmi o jeho prestupovej sume a kvalitách, ale pôsobil pokojne, rozvážne, rozdával lopty a s Herrerom utvorili ideálnu dvojku. Ten ukázal to, čo by mal záložník robiť, až na nejaké chybičky, ktoré však vyplynuli z veľkej snahy pôsobil živým dojmom a odmenou mu bol gól. Absolútny muž zápasu ale Angel Di María. Možno že prezident Realu Madrid Florentino Perez nevie, čo predal, ak áno, tak po dnešku si už musel niekoľkokrát obúchať hlavu o stôl. Dominancia Di Maríu začala priamym kopom, z ktorého skóroval, pri druhom góle založil akciu, na štvrtý gól poslal Matovi excelentný pas. Okrem toho ale išiel stále smerom k bráne, na nič nečakal, spoluhráčom vytvoril šance. Ak niekto povedal, že môže byť tzv. "difference makerom" pre Diablov, nie je vylúčené, že v ďalšom priebehu sezóny ho sám Di María presvedčí.

ZOSTAVY:

Manchester United: De Gea - Evans, Blackett, Rojo - Rafael, Herrera, Blind, Di María - Mata - Rooney, van Persie

QPR: Green - Isla, Ferdinand, Caulker, Hill - Krajnčar, Sandro, Fer - Phillips, Austin, Hoillet

GÓLY 24.Di María 1:0, 34.Herrera 2:0, 44.Rooney 3:0, 58.Mata 4:0.

HRÁČ ZÁPASU: Angel Di María

ROZHODOVAL: Phil Dowd
21.09.2014 - 19:22:06
avatar
United neudržali dvojgólové vedenie, z King Power Stadium odchádzajú s prádznymi rukami po prehre 3:5

Že je Leicester nepríjemný a odhodlaný protivník, to bolo známe. Keď dáte na pôde súpera 3 góly, poväčšine to skončí výhrou.

Manchester začal zápas tak, ako skončil ten predošlý. Prvú príležitosť nevyužil po Di Maríovej prihrávke van Persie, o minútu neskôr zúžitkoval vydarený center Falcaa - 0:1 Domáci sa nestačili spamätať a v bráne mali druhý banán. Di María si vymenil loptu s Rooneym a nečakaným lobom preľstil Schmeichela - 0:2. Z gólu sa United tešili až moc, najlepší strelec Leicestru Ulloa zakrátko znížil hlavičkou na 1:2. Prvý polčas odohral Manchester v pohode, kontroloval zápas.

Ani v druhej polovici to nevyzeralo na žiadny kolaps. Falcao trafil brvno, v 57.minúte po obliehaní brány šikovne usmernil Di Maríovu strelu do brány Španiel Herrera - 1:3. Kto prišiel k obrazovke až potom, tak vôbec o nič neprišiel. Mark Clattenburg neodpískal faul na Rafaela, cez toho sa dostal Vardy a po zákroku brazílskeho krajného obrancu znížil z penalty Nugent - 2:3. United sa stiahli, začali odkopávať lopty, prestali hrať to, čo prvých 60 minút a 2 minúty po góle Nugenta nechytateľnou strelou vyrovnal Esteban Cambiasso - 3:3. To z domácej strany nebolo vôbec všetko, striedajúci King sa zastreľoval strelou tesne mimo, 10 minút pred koncom zaspala obrana United a rýchly brejk zakončil muž zápasu Vardy - 4:3. Aby toho nebolo málo, tak Leicester sa presadil ešte raz, Blackett chyboval a musel v 16-tke faulovať Vardyho, dostal červenú a Ulloa spečatil veľký obrat nováčika.

Hodnotenie zápasu očami Pashu:
Stretnutie malo dva rozdielne polčasy. V tom prvom sa tím van Gaala držal nastolenej taktiky, dodržiaval pokyny a mal kontrolu nad zápasom, ktorú okorenil aj gólmi. Kolaps v druhom polčase nemohol čakať nikto, po góle Herreru sa zdalo byť všetko jasné. Leicester aj za sporného verdiktu otočili momentum zápasu na svoju stranu, Diabli znervózneli a nechali sa vyviesť z miery a prestali hrať svoju hru. Za prehru si môže ale Manchester samozrejme sám, také minely v defenzíve sa nemôžu u giganta typu United diať.

Hlasy trénerov:
Nigel Pearson (Leicester): "Dve výhry po sebe nie sú v Premier League nikdy jednoduché, špeciálne pre nováčika. Zápas sme otočili sme nielen kvôli kvalite hráčov, ale najmä vďaka tímovému duchu. Urobili sme veľa vecí dobre takticky a stále sme boli v zápase. Pokračujeme v pozitívnej ceste. Som rád najmä kvôli realizačnému tímu, hráčom a fanúšikom, tí boli dnes úžasní."

Louis van Gaal (Manchester): "Mali sme zápas pod kontrolou, ale ako je možné, že sme pustili takýto zápas ? Leicester ukázal v predošlých zápasoch, že má silný charakter. Nebudem viniť jednotlivcov, držali sme dobre loptu, potom hráči dovolili súperovi otočiť zápas. K penalte sa vyjadrovať nebudem, pretože som ju nevidel, keďže sedím na lavičke. Mám svoj názor, Vardy čakal na to, kedy ho Rafael potlačí a potom spadol, hráči to robia. Situácia v obrane nie je potešujúca, ale je to zlá organizácia, pokúsime sa s tým popasovať. Teraz je ale skoro na hodnotenia."

Zostavy
Leicester: Schmeichel - De Laet, Morgan, Moore, Konchesky - Cambiasso (71.King) - Nugent (75.James), Drinkwater, Hammond, Vardy (85.Schlupp) - Ulloa

Manchester: De Gea - Rafael, Evans (30.Smalling), Blackett, Rojo - Herrera, Blind, Di María (76.Mata) - Rooney - Falcao (71.Januzaj), van Persie

Góly: 13.van Persie 0:1, 16.Di María 0:2, 17.Ulloa 1:2, 57.Herrera 1:3, 62.Nugent (11m) 2:3, 64.Cambiasso 3:3, 79.Vardy 4:3, 83.Ulloa (11m) 5:3.

Rozhodca: Mark Cluttenburg

Hráč zápasu: Jamie Vardy
22.09.2014 - 13:19:00
avatar
velmy zle zacinaju ked to tak pojde dalej tak neuvydia ani nabuduci rok ligu majstrov alebo europsky ligu a nebodaj mozno budu hrat o zachranu
22.09.2014 - 19:22:37
avatar
Záchrana je silné slovo .. ale som zvedavy na Utd. tento rok teda tá obrana nie je bohviečo
25.05.2015 - 19:04:04
avatar
Falcao konci hostovanie a vrati sa do Monaca skoda zarabal "len" 265 tisic libier za tyzden..

< 1 ... 20 21 22 23 24 25 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies