Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Colorado Avalanche

Tému založil: miropo
11.10.2011 - 08:25:35
Sezóna 2011/2012 sa nám začala, AVS majú za sebou svoj druhý zápas, takže sem s reakciami, či už radostnými alebo aj tými menej radostnými, ktoré budú sprevádzať tento klub počas tejto sezóny. Predsa "Worn with pride"

06.10.2015 - 21:23:01
avatar
Takto nejako si viem predstavit formacie Avs tuto sezonu...aj ked sa bojim, ze Holden bude zase dostavat viac priestoru ako si naozaj zasluzi...

Blake Comeau - Matt Duchene - Jarome Iginla
Gabriel Landeskog - Nathan MacKinnon - Alex Tanguay
Mikko Rantanen - Carl Soderberg - Borna Rendulic
Cody McLeod - John Mitchell/Mikhail Grigorenko - Jack Skille

Francois Beauchemin - Erik Johnson
Nikita Zadorov - Tyson Barrie
Brad Stuart - Brandon Gormley
Nate Guenin / Nick Holden

Semyon Varlamov - Reto Berra
06.10.2015 - 21:29:50
avatar
A čo takto?

Tanguay-Duchene-Iginla
Landeskog-MacKinnon-Comeau
Soderberg-Grigorenko-Rantanen
McLeod-Mitchell-Skille

Ak chcete mať niečo z Grigorenka, tak 4.útok určite nie... Či mal zlú prípravu? (teda celkovo COL tých gólov moc nedalo )
07.10.2015 - 08:47:12
avatar
Reakcia na: Reese, 06.10.2015 - 21:29:50
A čo takto? Tanguay-Duchene-Iginla Landeskog-MacKinnon-Comeau Soderberg-Grigorenko-Rantanen McLeod-Mitchell-Skille Ak chcete mať niečo z Grigorenka, tak 4.útok určite nie... Či mal zlú prípravu? (teda celkovo COL tých gólov moc nedalo :-D )
∧ skryť ∧
Centra 3. formacie bude hrat urcite Soderberg - pred par dnami Roy oznamil svojich 4 centrov (Duchene, MacKinnon, Soderberg, Mitchell). So Soderbergom v 3. formacii ma hrat Rantanen a Rendulic. Uz davnejsie som vsak cital, ze Roy z Grigorenka bude chciet skor kridlo ako centra, takze pravdepodobne bud zacne v 4. formacii alebo bude healthy scratch.

Co sa tyka tvojho navrhu formacii - jeden veteran, v tomto pripade Tanguay, bude musiet hrat s MacKinnonom a Landeskogom, aby mali pri sebe skuseneho mazak

Pokial viem tak v priprave nijako zvlast neoslnil, avsak to asi nikto...uvidime ako to dopadne proti Wild.
07.10.2015 - 12:14:22
avatar
Reakcia na: paul33, 07.10.2015 - 08:47:12
Centra 3. formacie bude hrat urcite Soderberg - pred par dnami Roy oznamil svojich 4 centrov (Duchene, MacKinnon, Soderberg, Mitchell). So Soderbergom v 3. formacii ma hrat Rantanen a Rendulic. Uz davnejsie som vsak cital, ze Roy z Grigorenka bude chciet skor kridlo ako centra, takze pravdepodobne bud zacne v 4. formacii alebo bude healthy scratch. Co sa tyka tvojho navrhu formacii - jeden veteran, v tomto pripade Tanguay, bude musiet hrat s MacKinnonom a Landeskogom, aby mali pri sebe skuseneho mazak :) Pokial viem tak v priprave nijako zvlast neoslnil, avsak to asi nikto...uvidime ako to dopadne proti Wild.
∧ skryť ∧
Tak ten 1.útok pokiaľ viem hral v takomto zložení na konci sezóny a išlo im to dobre. Myslel som teda, že ich nechá spolu.

Tak to potom ozaj neoslnil, keď ho predbehol aj Rendulic...
07.10.2015 - 12:50:27
avatar
Reakcia na: Reese, 07.10.2015 - 12:14:22
Tak ten 1.útok pokiaľ viem hral v takomto zložení na konci sezóny a išlo im to dobre. Myslel som teda, že ich nechá spolu. Tak to potom ozaj neoslnil, keď ho predbehol aj Rendulic...
∧ skryť ∧
Mas pravdu, ze minuly rok v takom zlozeni hravali. Pocas pripravy hravali Comeau - Duchene - Iginla v prvom utoku, hlavne Comeau bol prijemnym prekvapenim kempu.

Rendulic je robustnym hokejistom, a takych Roy v time preferuje. Takze by som netvrdil, ze Rendulic je lepsi ako Grigorenko - to vlastne ukaze az samotna sezona

#GoAvsGo
07.10.2015 - 12:59:44
avatar
Reakcia na: paul33, 07.10.2015 - 12:50:27
Mas pravdu, ze minuly rok v takom zlozeni hravali. Pocas pripravy hravali Comeau - Duchene - Iginla v prvom utoku, hlavne Comeau bol prijemnym prekvapenim kempu. Rendulic je robustnym hokejistom, a takych Roy v time preferuje. Takze by som netvrdil, ze Rendulic je lepsi ako Grigorenko - to vlastne ukaze az samotna sezona :) #GoAvsGo
∧ skryť ∧
Veď jasné, ešte je len začiatok. Nech sa darí teda, máte tam ozaj sympatický tím
10.11.2015 - 10:44:30
avatar
Alex Tanguay dlhodobejsie zraneny chcelo by ot nejaky trade, len otazka koho ponuknut ked takmer vsetci "dotknutelni" su mimo formy
napada ma mozno Iginla, ktory ak sa situacia nezlepsi tak sam poziada podla mna o trade...

10.11.2015 - 15:13:57
avatar
Reakcia na: sulinkoo, 10.11.2015 - 10:44:30
Alex Tanguay dlhodobejsie zraneny :-/ chcelo by ot nejaky trade, len otazka koho ponuknut ked takmer vsetci \"dotknutelni\" su mimo formy napada ma mozno Iginla, ktory ak sa situacia nezlepsi tak sam poziada podla mna o trade...
∧ skryť ∧
ja myslim ze Igy pocka do prestup. uzavierky aby videl v ktorom tyme je naj sanca na cup aj s cap spaceom.
13.12.2015 - 04:10:36
avatar
http://www.thehockeynews.com/blog/despite-the-distance-avalanche-might-be-most-popular-team-in-europe/

30.06.2016 - 21:25:40
avatar
Chlapci ako je to s MacKinnonom? Nekonci mu tento rok zmluva?
25.08.2016 - 20:14:28
avatar
Colorado má trenéra a je to.................................................................Jared Bednar Co na to znalci a fandové Colorada?
25.08.2016 - 20:33:38
avatar
no novačikom bol roy a teraz aj bednar, takže neznáme
05.11.2016 - 22:55:44
avatar
Pickard dnes skvelý
02.02.2017 - 16:02:45
avatar
Príspevok od fanúšika Avalanche priamo z "centra diania", mohlo by Vás zaujímať.

"Podelim sa s vami zo zazitkami z Denveru, ktore idu mimo oficialnych clankov a mozno pochopite, preco je tim v srac*ach. Vacsine hracov totiz chybaju dolezite vlastnosti - respekt, pokora, skromnost a ucta.

Svata trojica = Landeskog, Duchene, MacKinnon.

Na nedavnej Invasion sme ich vobec nevideli. Nikdy sa s nami nestretli. Je mi to velmi luto kvoli vsetkym 9 chalanom, co tam boli po prvykrat (nielenze nevideli ani jednu vyhru, ale ani tychto tu). A to sme mali pripad otca, ktoreho syn chcel podpis Landeskoga. Svata trojica bola nedosiahnutelna. Po treningu, ked na nich mozu cakat vsetci fanusikovia na parkovisku (my + max 8 dalsich ludi), predvadzali divadlo neskutocnych rozmerov. Ved citajte dalej.

Z haly sa da vzadu dostat jedinym oficialnym vychodom, ktory je blizko miesta, kde cakaju fanusikovia - ti tym padom vidia, kto vychadza. Kazdopadne hrac ma potom moznost ist so svojim autom bude rovno k fanusikom alebo dalsim vychodom z parkoviska, kde nemozu fanusikovia stat. Lenze Svata trojica to ponala absolutne svojsky. Z treningovej haly vychadzala garazovou branou pre rolbu. Zvycajne to bolo tak, ze vysiel niekto s kapucnou na hlave, nasadol do auta, prisiel k tomuto zamboni-vchodu a nabral dalsich. A odfrcali prec inym vychodom z parkoviska. S kapucnami na hlave takto utekali.

Po zapase sme mali VIP listky na stretnutia s hracmi (spolocne so zopar dalsimi fanusikmi). Bohuzial, stalo sa to, co minuly rok. Vela hracov islo radsej dookola celeho Pepsi Centra na miesto toho, aby isli okolo fanusikov a dostali sa k autam kratsou trasou. Tento rok sa do tohto procesu zapojila cela Svata trojica. Radsej slapali dost dlho len, aby sa vyhli fanusikom.

Okrem Svatej trojice taketo manevre robili hraci, o ktorych uprimne sme nemali ani zaujem. Ako priklad prikladov uvediem Comeau a moj vyrok: "Comeua je neviditelny muz. Neviditelny na lade, neviditelny mimo lad. Je to mytus." Jeho som totiz nikdy v zivote osobne nestretol a to je tam uz druhy rok. V minulosti sa toto nikdy nestavalo.

A kto prisiel? Dalo by sa povedat, ze vsetci normalni a ti mladi, ktori sa este nestihli nakazit egoizmom. Vyzdvihnem Iginlu, ktory bol absolutne fantasticky. Smiali sme sa spolu. Dal nam vela podpisov (nedava rad vela), pofotil sa s nami viackrat, nahrali sme video... Varlamov s nami vtipkoval, aj ked na prvy pohlad tak neposobi... McLeod este minule roky nas nikdy nevynechal a stravil s nami najviac casu... Sakic je kapitolou samou o sebe. Mal moznost ist druhym vychodom z parkoviska, ale oba razy, ked nas uvidel, tak prisiel za nami a dal nam podpisy, pofotili sme sa a pripravili este jedno prekvapenie, ktore zverejnime neskor. Bavili sme sa chvilu o Eurolanche, dal som mu nase materialy. Proste uplna pohoda.

A v tom mi napadla myslienka. Aky je rozdiel medzi Sakicom/Iginlom a Svatou trojicou? Ti prvi su vitazi, legendy, clenovia HHOF (Iggy snad bude). Ti druhi nikdy nic v NHL nedokazu. Sakica si budeme o 20 rokov pamatat, Svatu trojicu nie. A to je ich najvacsia prehra.

Najhorsi vo vsetkom je urcite MacKinnon. Na neho pocuvam podobne "zazitky" zo vsetkych stran. A to doslova. Ked mi ludia priamo z klubu povedia o nom, ze vedia, ze ma fanusikov u prdele, tak to nie je len moja uvaha, ale fakt.

Podme dalej.

Toto boli moje nazory, respektive nazory nasej skupiny, ktora bola teraz v Denveri. Mozete si povedat, ze je to len jedna zla skusenost (u mna opakovana), alebo ze sa chalani hanbia sa pozerat fanusikom do oci... Pre mna to je dokaz o ich charaktere a osobnosti. A obe su na nula percentach.

Co chcem tymto povedat? Najhorsie na tomto vsetkom je, ze ich charaktery, ktore sa ukazuju pri spravani k fanusikom, mozu mat dopad na vsetko podstatne - ich vykony, naladu v satni atd. Moze to byt akysi komplexny balicek, ktory ma vplyv na vsetko. Vezmite si len to, ze pred nedavnom MacKinnon vulgarne nadaval Zadorovovi pocas zapasu a to tak, ze to bolo pocut v TV. Trener ho preto na jednu tretinu posadil. Pozrime sa aj na to, ze o Svatej trojici sa hovori ako o top hracoch, ale zatial nic nedokazali (neratam medzinarodne turnaje, kde hraju s top spoluhracmi proti casto slabym narodnym timom). Nie je to o tom, ze uz samych seba vidia v HHOF? Ako by sa zachovali ini 18-rocni fagani, ktori sa dostanu k miliom dolarov a dokonca maju zmluvy na X rokov dopredu, t.j. bude o nich postarane?

Najviac nas uprimne mrzel Landeskog, ktory sa zacal trochu menit uz minuly rok. Uz aj na HFBoards si vsimli, ze v tejto sezone je jeho najvacsi uspech jeho uces, ktory si dokladne pripravuje na kazdu predzapasovu rozcvicku. Aj to spravanie k fanusikom sa obracia... Pritom nielen on, ale vsetci vedeli, ze sme tam boli. Pisali o nas, vysielali o nas. Smutne je to, ze Landeskog je Europan-kapitan, ktory sa mal o Europanov nejako "postarat". Takto sa na nich vysral. Nepomohli ani spravy cez agenta.

Nechcem, aby toto bolo vnimane ako moja frustracia, alebo frustracia jednotlivca. Je to fakt, ktory sa nedeje iba nam. Viem, ze mnohi z vas my mozno nebudu verit, alebo budu pisat "mali zlu naladu, tak co ste cakali". Lenze som presvedceny, ze aj vy by ste sa zachovali tak, ako jeden z ucastnikov vyletu - on vzdy obhajoval hracov, nikdy nebol voci nim takto kriticky ako ja, ale ked zazil to, co zazil, tak nesetril tvrdymi vulgarizmami na ich adresu a bol znechuteny. Bohuzial, aj o tom je spoznavanie svojho timu priamo na mieste.

Takze verim, ze tieto prejavy mimo lad su len odrazom ich charatkeru a osobnosti. Nikdy nebudu vitazne tipy. Nikdy nic nevyhraju. Vzdy budu mat zviazane ruky svojimi povahami. Myslim si, ze kombinacia tychto hracov je kombinanciou najvacsich luzerov. Nemame sancu s nimi vyhravat. Nejde mi o to, ze ked mi teraz daju podpis po kazdom zapase, ze daju vzdy hetrik... Ide o ich povahy ako jeden veľký komplex súborov. Nechcem si ani predstavovat, co sa vsetko za dverami kabiny deje, ked sa zacinaju hraci takto prejavovat (ignorancia fanusikov, nadavanie MacKinnona, zakulisne spravy o MacKinnonovi). "Je tam bordel," povedal mi davnejsie jeden zdroj z Denveru.

Riesenie? Tento tim potrebuje osobnosti, resp. hracov s potencialou byt niekedy osobnostou. Osobnostou bol O'Reilly. Ale aj Stastny. Dohnojili to tym, ze isli po peniazoch, ale inak tim tahali a mozno by som ich dnes aj preplatil. Opakujem, nejde o to, ze nam vzdy dali podpisy (co ani nie je pravda). Ide o ich povahy, ktore sme vnimali uplne inak ako teraz. Nehnevajte sa na mna, ale aj sudny clovek vie zhodnotit MacKinnona... a to uz aj pri prvom pohlade, respektive vypocuti niektoreho z rozhovorov.

Takze ja dufam, ze sa Svata trojica bude pakovat cim skor. Som realista a tusim, ze minimalne jeden jej clen ostatne, co predycham, ale dvaja musia odist. Pretoze ak sa to nestane, Avs nikdy neprekrocia svoj tien a budu brzdeni kotvami v podobe hracov, ktorym boli vzdy prednejsie svoje vykony, svoje peniaze, svoje auta."


Zdroj:
http://.com/viewtopic.php?f=4&t=106&start=4075
Užívatel: Eurolanche
02.02.2017 - 18:19:17
avatar
Reakcia na: Kowers, 02.02.2017 - 16:02:45
[B] Príspevok od fanúšika Avalanche priamo z \"centra diania\", mohlo by Vás zaujímať. [/B] [I] \"Podelim sa s vami zo zazitkami z Denveru, ktore idu mimo oficialnych clankov a mozno pochopite, preco je tim v srac*ach. Vacsine hracov totiz chybaju dolezite vlastnosti - respekt, pokora, skromnost a ucta. Svata trojica = Landeskog, Duchene, MacKinnon. Na nedavnej Invasion sme ich vobec nevideli. Nikdy sa s nami nestretli. Je mi to velmi luto kvoli vsetkym 9 chalanom, co tam boli po prvykrat (nielenze nevideli ani jednu vyhru, ale ani tychto tu). A to sme mali pripad otca, ktoreho syn chcel podpis Landeskoga. Svata trojica bola nedosiahnutelna. Po treningu, ked na nich mozu cakat vsetci fanusikovia na parkovisku (my + max 8 dalsich ludi), predvadzali divadlo neskutocnych rozmerov. Ved citajte dalej. Z haly sa da vzadu dostat jedinym oficialnym vychodom, ktory je blizko miesta, kde cakaju fanusikovia - ti tym padom vidia, kto vychadza. Kazdopadne hrac ma potom moznost ist so svojim autom bude rovno k fanusikom alebo dalsim vychodom z parkoviska, kde nemozu fanusikovia stat. Lenze Svata trojica to ponala absolutne svojsky. Z treningovej haly vychadzala garazovou branou pre rolbu. Zvycajne to bolo tak, ze vysiel niekto s kapucnou na hlave, nasadol do auta, prisiel k tomuto zamboni-vchodu a nabral dalsich. A odfrcali prec inym vychodom z parkoviska. S kapucnami na hlave takto utekali. Po zapase sme mali VIP listky na stretnutia s hracmi (spolocne so zopar dalsimi fanusikmi). Bohuzial, stalo sa to, co minuly rok. Vela hracov islo radsej dookola celeho Pepsi Centra na miesto toho, aby isli okolo fanusikov a dostali sa k autam kratsou trasou. Tento rok sa do tohto procesu zapojila cela Svata trojica. Radsej slapali dost dlho len, aby sa vyhli fanusikom. Okrem Svatej trojice taketo manevre robili hraci, o ktorych uprimne sme nemali ani zaujem. Ako priklad prikladov uvediem Comeau a moj vyrok: \"Comeua je neviditelny muz. Neviditelny na lade, neviditelny mimo lad. Je to mytus.\" Jeho som totiz nikdy v zivote osobne nestretol a to je tam uz druhy rok. V minulosti sa toto nikdy nestavalo. A kto prisiel? Dalo by sa povedat, ze vsetci normalni a ti mladi, ktori sa este nestihli nakazit egoizmom. Vyzdvihnem Iginlu, ktory bol absolutne fantasticky. Smiali sme sa spolu. Dal nam vela podpisov (nedava rad vela), pofotil sa s nami viackrat, nahrali sme video... Varlamov s nami vtipkoval, aj ked na prvy pohlad tak neposobi... McLeod este minule roky nas nikdy nevynechal a stravil s nami najviac casu... Sakic je kapitolou samou o sebe. Mal moznost ist druhym vychodom z parkoviska, ale oba razy, ked nas uvidel, tak prisiel za nami a dal nam podpisy, pofotili sme sa a pripravili este jedno prekvapenie, ktore zverejnime neskor. Bavili sme sa chvilu o Eurolanche, dal som mu nase materialy. Proste uplna pohoda. A v tom mi napadla myslienka. Aky je rozdiel medzi Sakicom/Iginlom a Svatou trojicou? Ti prvi su vitazi, legendy, clenovia HHOF (Iggy snad bude). Ti druhi nikdy nic v NHL nedokazu. Sakica si budeme o 20 rokov pamatat, Svatu trojicu nie. A to je ich najvacsia prehra. Najhorsi vo vsetkom je urcite MacKinnon. Na neho pocuvam podobne \"zazitky\" zo vsetkych stran. A to doslova. Ked mi ludia priamo z klubu povedia o nom, ze vedia, ze ma fanusikov u prdele, tak to nie je len moja uvaha, ale fakt. Podme dalej. Toto boli moje nazory, respektive nazory nasej skupiny, ktora bola teraz v Denveri. Mozete si povedat, ze je to len jedna zla skusenost (u mna opakovana), alebo ze sa chalani hanbia sa pozerat fanusikom do oci... Pre mna to je dokaz o ich charaktere a osobnosti. A obe su na nula percentach. Co chcem tymto povedat? Najhorsie na tomto vsetkom je, ze ich charaktery, ktore sa ukazuju pri spravani k fanusikom, mozu mat dopad na vsetko podstatne - ich vykony, naladu v satni atd. Moze to byt akysi komplexny balicek, ktory ma vplyv na vsetko. Vezmite si len to, ze pred nedavnom MacKinnon vulgarne nadaval Zadorovovi pocas zapasu a to tak, ze to bolo pocut v TV. Trener ho preto na jednu tretinu posadil. Pozrime sa aj na to, ze o Svatej trojici sa hovori ako o top hracoch, ale zatial nic nedokazali (neratam medzinarodne turnaje, kde hraju s top spoluhracmi proti casto slabym narodnym timom). Nie je to o tom, ze uz samych seba vidia v HHOF? Ako by sa zachovali ini 18-rocni fagani, ktori sa dostanu k miliom dolarov a dokonca maju zmluvy na X rokov dopredu, t.j. bude o nich postarane? Najviac nas uprimne mrzel Landeskog, ktory sa zacal trochu menit uz minuly rok. Uz aj na HFBoards si vsimli, ze v tejto sezone je jeho najvacsi uspech jeho uces, ktory si dokladne pripravuje na kazdu predzapasovu rozcvicku. Aj to spravanie k fanusikom sa obracia... Pritom nielen on, ale vsetci vedeli, ze sme tam boli. Pisali o nas, vysielali o nas. Smutne je to, ze Landeskog je Europan-kapitan, ktory sa mal o Europanov nejako \"postarat\". Takto sa na nich vysral. Nepomohli ani spravy cez agenta. Nechcem, aby toto bolo vnimane ako moja frustracia, alebo frustracia jednotlivca. Je to fakt, ktory sa nedeje iba nam. Viem, ze mnohi z vas my mozno nebudu verit, alebo budu pisat \"mali zlu naladu, tak co ste cakali\". Lenze som presvedceny, ze aj vy by ste sa zachovali tak, ako jeden z ucastnikov vyletu - on vzdy obhajoval hracov, nikdy nebol voci nim takto kriticky ako ja, ale ked zazil to, co zazil, tak nesetril tvrdymi vulgarizmami na ich adresu a bol znechuteny. Bohuzial, aj o tom je spoznavanie svojho timu priamo na mieste. Takze verim, ze tieto prejavy mimo lad su len odrazom ich charatkeru a osobnosti. Nikdy nebudu vitazne tipy. Nikdy nic nevyhraju. Vzdy budu mat zviazane ruky svojimi povahami. Myslim si, ze kombinacia tychto hracov je kombinanciou najvacsich luzerov. Nemame sancu s nimi vyhravat. Nejde mi o to, ze ked mi teraz daju podpis po kazdom zapase, ze daju vzdy hetrik... Ide o ich povahy ako jeden veľký komplex súborov. Nechcem si ani predstavovat, co sa vsetko za dverami kabiny deje, ked sa zacinaju hraci takto prejavovat (ignorancia fanusikov, nadavanie MacKinnona, zakulisne spravy o MacKinnonovi). \"Je tam bordel,\" povedal mi davnejsie jeden zdroj z Denveru. Riesenie? Tento tim potrebuje osobnosti, resp. hracov s potencialou byt niekedy osobnostou. Osobnostou bol O\'Reilly. Ale aj Stastny. Dohnojili to tym, ze isli po peniazoch, ale inak tim tahali a mozno by som ich dnes aj preplatil. Opakujem, nejde o to, ze nam vzdy dali podpisy (co ani nie je pravda). Ide o ich povahy, ktore sme vnimali uplne inak ako teraz. Nehnevajte sa na mna, ale aj sudny clovek vie zhodnotit MacKinnona... a to uz aj pri prvom pohlade, respektive vypocuti niektoreho z rozhovorov. Takze ja dufam, ze sa Svata trojica bude pakovat cim skor. Som realista a tusim, ze minimalne jeden jej clen ostatne, co predycham, ale dvaja musia odist. Pretoze ak sa to nestane, Avs nikdy neprekrocia svoj tien a budu brzdeni kotvami v podobe hracov, ktorym boli vzdy prednejsie svoje vykony, svoje peniaze, svoje auta.\" [/I] Zdroj: [B] http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=4&t=106&start=4075 [/B] Užívatel: [B] Eurolanche [/B]
∧ skryť ∧
Super príspevok, vďaka.

Inak Colorado si stiahlo z waiveru Barberia - nie že by ich mal vytrhnúť z biedy
Naopak, na waiver putuje Gélinas.
02.02.2017 - 20:19:07
avatar
Je to smutné,ale presne to vystihuje dnešnu dobu...Títo šaškovia si myslia že su bohovia lebo zarábaju tažké peniaze zato že nič iné nerobia,len hraju HRU!To isté platí o futbalistoch atd...Pri tom,keby hrali pred dvadsiatími alebo viac rokmi,zrejme by ich rozjebali na tom lade!Všetko so všetkým suvisí;absencia rešpektu na lade i mimo ladu,a ignorácia ludí ktorí ich obdivuju...Ked ich vidia velikáni ako Forsberg alebo Sakic zrejme je im do "plaču".Takí egoisti by potrebovali niekoho ako Tortorella,ten by ich raz-dva skrotil,o tom žiadný pochyb!
03.02.2017 - 07:52:08
avatar
Reakcia na: Kowers, 02.02.2017 - 16:02:45
[B] Príspevok od fanúšika Avalanche priamo z \"centra diania\", mohlo by Vás zaujímať. [/B] [I] \"Podelim sa s vami zo zazitkami z Denveru, ktore idu mimo oficialnych clankov a mozno pochopite, preco je tim v srac*ach. Vacsine hracov totiz chybaju dolezite vlastnosti - respekt, pokora, skromnost a ucta. Svata trojica = Landeskog, Duchene, MacKinnon. Na nedavnej Invasion sme ich vobec nevideli. Nikdy sa s nami nestretli. Je mi to velmi luto kvoli vsetkym 9 chalanom, co tam boli po prvykrat (nielenze nevideli ani jednu vyhru, ale ani tychto tu). A to sme mali pripad otca, ktoreho syn chcel podpis Landeskoga. Svata trojica bola nedosiahnutelna. Po treningu, ked na nich mozu cakat vsetci fanusikovia na parkovisku (my + max 8 dalsich ludi), predvadzali divadlo neskutocnych rozmerov. Ved citajte dalej. Z haly sa da vzadu dostat jedinym oficialnym vychodom, ktory je blizko miesta, kde cakaju fanusikovia - ti tym padom vidia, kto vychadza. Kazdopadne hrac ma potom moznost ist so svojim autom bude rovno k fanusikom alebo dalsim vychodom z parkoviska, kde nemozu fanusikovia stat. Lenze Svata trojica to ponala absolutne svojsky. Z treningovej haly vychadzala garazovou branou pre rolbu. Zvycajne to bolo tak, ze vysiel niekto s kapucnou na hlave, nasadol do auta, prisiel k tomuto zamboni-vchodu a nabral dalsich. A odfrcali prec inym vychodom z parkoviska. S kapucnami na hlave takto utekali. Po zapase sme mali VIP listky na stretnutia s hracmi (spolocne so zopar dalsimi fanusikmi). Bohuzial, stalo sa to, co minuly rok. Vela hracov islo radsej dookola celeho Pepsi Centra na miesto toho, aby isli okolo fanusikov a dostali sa k autam kratsou trasou. Tento rok sa do tohto procesu zapojila cela Svata trojica. Radsej slapali dost dlho len, aby sa vyhli fanusikom. Okrem Svatej trojice taketo manevre robili hraci, o ktorych uprimne sme nemali ani zaujem. Ako priklad prikladov uvediem Comeau a moj vyrok: \"Comeua je neviditelny muz. Neviditelny na lade, neviditelny mimo lad. Je to mytus.\" Jeho som totiz nikdy v zivote osobne nestretol a to je tam uz druhy rok. V minulosti sa toto nikdy nestavalo. A kto prisiel? Dalo by sa povedat, ze vsetci normalni a ti mladi, ktori sa este nestihli nakazit egoizmom. Vyzdvihnem Iginlu, ktory bol absolutne fantasticky. Smiali sme sa spolu. Dal nam vela podpisov (nedava rad vela), pofotil sa s nami viackrat, nahrali sme video... Varlamov s nami vtipkoval, aj ked na prvy pohlad tak neposobi... McLeod este minule roky nas nikdy nevynechal a stravil s nami najviac casu... Sakic je kapitolou samou o sebe. Mal moznost ist druhym vychodom z parkoviska, ale oba razy, ked nas uvidel, tak prisiel za nami a dal nam podpisy, pofotili sme sa a pripravili este jedno prekvapenie, ktore zverejnime neskor. Bavili sme sa chvilu o Eurolanche, dal som mu nase materialy. Proste uplna pohoda. A v tom mi napadla myslienka. Aky je rozdiel medzi Sakicom/Iginlom a Svatou trojicou? Ti prvi su vitazi, legendy, clenovia HHOF (Iggy snad bude). Ti druhi nikdy nic v NHL nedokazu. Sakica si budeme o 20 rokov pamatat, Svatu trojicu nie. A to je ich najvacsia prehra. Najhorsi vo vsetkom je urcite MacKinnon. Na neho pocuvam podobne \"zazitky\" zo vsetkych stran. A to doslova. Ked mi ludia priamo z klubu povedia o nom, ze vedia, ze ma fanusikov u prdele, tak to nie je len moja uvaha, ale fakt. Podme dalej. Toto boli moje nazory, respektive nazory nasej skupiny, ktora bola teraz v Denveri. Mozete si povedat, ze je to len jedna zla skusenost (u mna opakovana), alebo ze sa chalani hanbia sa pozerat fanusikom do oci... Pre mna to je dokaz o ich charaktere a osobnosti. A obe su na nula percentach. Co chcem tymto povedat? Najhorsie na tomto vsetkom je, ze ich charaktery, ktore sa ukazuju pri spravani k fanusikom, mozu mat dopad na vsetko podstatne - ich vykony, naladu v satni atd. Moze to byt akysi komplexny balicek, ktory ma vplyv na vsetko. Vezmite si len to, ze pred nedavnom MacKinnon vulgarne nadaval Zadorovovi pocas zapasu a to tak, ze to bolo pocut v TV. Trener ho preto na jednu tretinu posadil. Pozrime sa aj na to, ze o Svatej trojici sa hovori ako o top hracoch, ale zatial nic nedokazali (neratam medzinarodne turnaje, kde hraju s top spoluhracmi proti casto slabym narodnym timom). Nie je to o tom, ze uz samych seba vidia v HHOF? Ako by sa zachovali ini 18-rocni fagani, ktori sa dostanu k miliom dolarov a dokonca maju zmluvy na X rokov dopredu, t.j. bude o nich postarane? Najviac nas uprimne mrzel Landeskog, ktory sa zacal trochu menit uz minuly rok. Uz aj na HFBoards si vsimli, ze v tejto sezone je jeho najvacsi uspech jeho uces, ktory si dokladne pripravuje na kazdu predzapasovu rozcvicku. Aj to spravanie k fanusikom sa obracia... Pritom nielen on, ale vsetci vedeli, ze sme tam boli. Pisali o nas, vysielali o nas. Smutne je to, ze Landeskog je Europan-kapitan, ktory sa mal o Europanov nejako \"postarat\". Takto sa na nich vysral. Nepomohli ani spravy cez agenta. Nechcem, aby toto bolo vnimane ako moja frustracia, alebo frustracia jednotlivca. Je to fakt, ktory sa nedeje iba nam. Viem, ze mnohi z vas my mozno nebudu verit, alebo budu pisat \"mali zlu naladu, tak co ste cakali\". Lenze som presvedceny, ze aj vy by ste sa zachovali tak, ako jeden z ucastnikov vyletu - on vzdy obhajoval hracov, nikdy nebol voci nim takto kriticky ako ja, ale ked zazil to, co zazil, tak nesetril tvrdymi vulgarizmami na ich adresu a bol znechuteny. Bohuzial, aj o tom je spoznavanie svojho timu priamo na mieste. Takze verim, ze tieto prejavy mimo lad su len odrazom ich charatkeru a osobnosti. Nikdy nebudu vitazne tipy. Nikdy nic nevyhraju. Vzdy budu mat zviazane ruky svojimi povahami. Myslim si, ze kombinacia tychto hracov je kombinanciou najvacsich luzerov. Nemame sancu s nimi vyhravat. Nejde mi o to, ze ked mi teraz daju podpis po kazdom zapase, ze daju vzdy hetrik... Ide o ich povahy ako jeden veľký komplex súborov. Nechcem si ani predstavovat, co sa vsetko za dverami kabiny deje, ked sa zacinaju hraci takto prejavovat (ignorancia fanusikov, nadavanie MacKinnona, zakulisne spravy o MacKinnonovi). \"Je tam bordel,\" povedal mi davnejsie jeden zdroj z Denveru. Riesenie? Tento tim potrebuje osobnosti, resp. hracov s potencialou byt niekedy osobnostou. Osobnostou bol O\'Reilly. Ale aj Stastny. Dohnojili to tym, ze isli po peniazoch, ale inak tim tahali a mozno by som ich dnes aj preplatil. Opakujem, nejde o to, ze nam vzdy dali podpisy (co ani nie je pravda). Ide o ich povahy, ktore sme vnimali uplne inak ako teraz. Nehnevajte sa na mna, ale aj sudny clovek vie zhodnotit MacKinnona... a to uz aj pri prvom pohlade, respektive vypocuti niektoreho z rozhovorov. Takze ja dufam, ze sa Svata trojica bude pakovat cim skor. Som realista a tusim, ze minimalne jeden jej clen ostatne, co predycham, ale dvaja musia odist. Pretoze ak sa to nestane, Avs nikdy neprekrocia svoj tien a budu brzdeni kotvami v podobe hracov, ktorym boli vzdy prednejsie svoje vykony, svoje peniaze, svoje auta.\" [/I] Zdroj: [B] http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=4&t=106&start=4075 [/B] Užívatel: [B] Eurolanche [/B]
∧ skryť ∧
Je to tak, ako je popísané, nič viac, nič menej...priamo položené na stôl od človeka, ľudí, ktorí to zažili a pocítili na vlastnej koži...Je to smutné, ale žiaľ...Osobnosti, ktoré niečo v hokejom svete znamenali sa správajú úplne inak, kamarátsky a vážia si každého fanúšika, rešpektujú ho a ešte dlho aj po ukončení kariéry to tak bude a potom sú vlastne tí druhí, tie "hviezdy" ktoré sa neunúvajú ani hlavu tým smerom otočiť...škoda pre tím, škoda pre hokejový svet.
08.02.2017 - 19:59:43
avatar
chalani ako to vidíte s Duchene-om a jeho prípadným tradom?
ako sa tu už párkrát spomínalo je spájaný s nashvillom a narazil som už na viac diskusii, respektíve článkov, kde novinári z okolia preds riešia, či by to bol dobrý krok alebo aká by bola jeho cena.
Jedna vec je, že Poile nechce, aby sa opäť rozbíjala obranná top4, keďže sme sa ešte úplne nespamätali s odchodu Jones a najmä Webera, no Irwin sa v tejto sezónu ukazuje ako hráč schopný zastúpiť ho (okrem toho máme na farme niekoľko prospektov, ktorý sa pomaly, ale isto blížia k postupu na vyššiu úroveň, nechcem zachádzať priveľmi do detailov, keďže je toto téma o Colorade a nie Nashville) a Duchene by rozhodne bol skvelá posila pre náš útok, nie len z hľadiska blížiaceho sa play-off.
Najviac sa skloňuje meno Ekholma, ktorý pred odchodom Webera tvoril spolu s Ellisom jeden z najlepších druhých obranných párov v lige.
Najčastejšie varianty tradu, na ktoré som narazil sú buď Ekholm + Fiala + 1st round draft pick alebo namiesto Fialu Carrier/Fabbro.
Otázkou je ešte ako sa k tomu postaví Sakic. Ak si správne pamätám, tak sa vyjadril, že až na trojicu hráčov je ochotný vymeniť kohokoľvek, no predsa len by to bola výmena v rámci rovnakej divízie.
Aké sú vaše názory? Či už osobné alebo aj tie s nadhľadom?
hodnost .
09.02.2017 - 10:13:17
avatar
Potvrdil čo sa o nich šušká už dlho, ak sú vážne takí tak bez váhania vymeniť, aj keď si myslím, že MacKinnon je len nakazený, Landeskog a Duchane sú hráči čo hrajú dosť na svoje triko aby mali väčšie peniaze. Viď Duchane 30. gól v sezóne a Landeskog sa zmenil. Čítal som, že mu strašne začalo škodiť, keď sa stal kapitán a hlavne keď odišli starší hráči, nezniesol "zozdpovednosť"

09.02.2017 - 10:29:43
avatar
Reakcia na: , 09.02.2017 - 10:13:17
Potvrdil čo sa o nich šušká už dlho, ak sú vážne takí tak bez váhania vymeniť, aj keď si myslím, že MacKinnon je len nakazený, Landeskog a Duchane sú hráči čo hrajú dosť na svoje triko aby mali väčšie peniaze. Viď Duchane 30. gól v sezóne a Landeskog sa zmenil. Čítal som, že mu strašne začalo škodiť, keď sa stal kapitán a hlavne keď odišli starší hráči, nezniesol \"zozdpovednosť\"
∧ skryť ∧
Nie som zástancom trendu mladých kapitánov, podľa mňa to na nich vyvoláva zbytočný tlak hneď na začiatku svojej kariéry v NHL. Nie každý sa s tým dokáže vyrovnať, čo bude pravdepodobne aj prípad Landeskoga.

< 1 ... 16 17 18 19 20 21 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies