Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Komunita: Diskusia > HC Slovan Bratislava

Tému založil: mantis_x64
25.05.2012 - 18:07:36
Vytváram novú tému, aby ste nemuseli všetko písať do sekcie KHL, bola tu už téma tímu HC Lev Poprad tak prečo by ju nemal mať jediný zástupca Slovenska v KHL v sezóne 2012/13. Bude to zbierka noviniek, transferov, zápasov a úspechov „belasých“.

26.08.2015 - 23:41:50
avatar
Tú prihrávku som nevidel, mal som trochu problém s netom, vyše pol prvej tretiny a kúsočky druhej mi ušli (v rátane prvého gólu admiralu).

Ale mal tam Vlado pár zúfalých kiksov. Jeho herná kvalita rastie, ale aj tak sa asi nezbavi tej nemotornosti a občasnej čpatavosti (jak keby som tam videl seba )

Ináč ešte Viedenský mal svoje momenty, ale hral málo málo.
29.08.2015 - 10:35:26
avatar
Včera zase sklamanie, hrali kúsok lepšie, menej zle ako Amur, ale aj tak ďalšia prehra. Nejdú prihrávky, hrozne im skáču puky. A nevedia trafiť bránu, zahadzujú dobré príležitosti.

Viedenský znova výborný, našťastie si to už tréner všimol, a nechal ho hrať záver zápasu bez brankára...

Dva zápasy, jeden gól, aj to bol fluke gól od polky ihriska.

V nedeľu už by som už rád videl 3 body a hlavne nejakú hru ktorej sa dá fandiť...
30.08.2015 - 14:05:41
avatar
Brust s Barkerom a Tičarom dnes zasiahnu do zápasu proti Metallurgu Novokuzneck.

Ladislav Nagy dnes pre chorobu na zápas nenástúpi.
30.08.2015 - 20:56:46
avatar
Tak sa mi to lubi. 6 kuskov v branke a Garnettov supervykon ako ceresnicka na torte
30.08.2015 - 21:18:56
avatar
Reakcia na: koloman, 30.08.2015 - 20:56:46
Tak sa mi to lubi. 6 kuskov v branke a Garnettov supervykon ako ceresnicka na torte :fan:
∧ skryť ∧
Šesť gólov, a bez Nagya, tak sa mi to páči, že nie sme závislý len od jeho gólov.
Dnes výborná práca pri clonení brankárovi, to je jeden z kľúčov k úspechu.
30.08.2015 - 23:46:48
avatar
KONEČNE!! ÁNO!! PRESNE TOTO!!!

Hneď vidno jak je Jeglič s Tičarom a Šťastným po kope, že kto je náš top útok. A Barker tiež prispel 1+1. Nádhera. A zrovna v deň keď hráme gól=shot
30.08.2015 - 23:51:46
avatar
Ináč tento starší blog venujem tým "veľmi politicky uvedomelím" akože-fanúšikom klubu na tejto stránke: http://samuelmarec.blog.sme.sk/c/320048/Bol-som-na-Slovane-Na-KHL.html

Lebo je od ne-slovanistu, ktorý nemá rad Širokého, no napriek tomu úplne na mieste. Keby nejakého "zealous knighta" trápilo ako môžem fandiť klubu ktorý vlastní hnusný mafián a jeden z najväčších hajzlov čo ťahajú za šnúrky v SR...
31.08.2015 - 10:58:27
avatar
Gratulácia z Košíc. Konečne Slovan potešil svojich a držím palce do ďalších bojov. Viete mi niekto povedať ako hral Skalický?
31.08.2015 - 11:40:01
avatar
Reakcia na: Jakub Stefkovic, 31.08.2015 - 10:58:27
Gratulácia z Košíc. Konečne Slovan potešil svojich a držím palce do ďalších bojov. Viete mi niekto povedať ako hral Skalický?
∧ skryť ∧
Hral fyzicky, nebojí sa dohrávať súboje, jeho štyri trestné minúty plynuli z veľkej bojovnosti a motivácie.
Možno príliš ide do súbojov jeden na jedného, snaží sa prejsť cez obrancu kľučkami, čo sa mu nie vždy vydarí.
Do štvrtej formácie zatiaľ ideálny hráč.
31.08.2015 - 11:48:57
avatar
Ďakujem za informáciu. Chalanisko má talent len nesmie prestať na sebe makať. ;) bol by som radšej keby som ho videl hrať v Košiciach ale ak si udrží stabilné miesto v zostave a pridá nejaký ten bodík tak budem spokojný.
01.09.2015 - 19:39:43
avatar
No zatial velmi zla bilancia, tento zapas to chcelo vyhrat z hladiska dalsej pohody a hlavne nejakemu navratu divakov na tribuny. Slovan nemoze moc znizovat vstupne, pretoze by to bol podraz na permanentkarov lenze ludia nebudu platit to drahe vstupne a pozerat sa na toto. No a k hre.

Brankovisko tuto sezonu vypada velmi dobre a ked prve dva zapasy som nadaval na garnetove rozohravky a pracu s hokejkou, tak zmizlo uz aj to. Zvedavy som ale aj na Brusta uz.
Chvalim ze konecne prisiel trener, co pochopil ze Bartovic je grinder a v ziadnom pripade nie hrac do top 6. Co ale nepochopim, je topenie Viedenskeho. Pre mna zatial individualne najlepsi hrac, velmi dobry na puku, sikovny s hokejkou, vie si hladat pozicie a napriek tomu ze ma hracov na kridlach, ktorí by toho extra nespravili ani v nasej extralige, tak lajna funguje. Je pre mna nepochopitelne, preco nebol skuseny v trapiacom sa prvom utoku, on je presne ten silny a dynamicky element, co ten utok potrebuje. Ta lajna by si mala vediet nejak podrzat puk v pasme a nieco si vybojovat. Kaspar aj Nedorost su dobri hraci ale zatial tam chyba ten klud.
Dalej som rad, ze Stastny konecne dostava viac priestoru a ukazuje sa, ze to moze byt pre slovan velmi platny hrac a jeho lajna so slovincami, ktora funguje absolutne perfektne a nemam vyhrady.
V utoku by to este strasne moc chcelo jedneho fakt dobre hraca aspon Kasparovho kalibru. Slovan ma hlavne v bottom six uz vela hracov, ktori by pri vsetkej ucte ledva patrili medzi lepsich hracov v nasej extralige a tu sa hraje KHL. Ak casom pridu zranenia, tak bude pohroma.
V utoku som si hovoril ze sa deje klasicka minula sezona, nemehla a grinderi do utoku, bez rozmyslania. Lenze zaroven ukazali v tretom zapase, ze az taka banda mamelukov to nie je v niektorych fazach zapasu aj dnes. Akurat je problem ze stabilne hraje dobre iba jeden utok.
Su tam velke psychicke problemy, hraci si nevedia prenasat dobru naladu, dnes takisto v momentoch ked mali mat momentum, prisiel nepochopitelny utlm.
Co ma ale zatial velmi prijemne prekvapuje, tak to je obrana. Hlavne prve 3 zapasy bez nejakych castych vyraznych kiksov, velmi dobre dostupovali, spravne sa pohybovali a preberali si hracov. Minulu sezonu to bol des v tomto smere. Dnes uz tie chyby prisli a slovan to stalo zapas, ale stale mi to pride, ze hlavne minulu sezonu tam tej dezorganizacie bolo daleko viac.
Z obrany neviem stale co si mysliet o Mihalikovi, dokaze mat monster tahy a potom urobi taku juniorsku hovadinu, nechapem ho.
Prial by som si jedneho velmi solid utocnika a dalsieho velmi solid beka (visna/mesz). Dalej nieco na doplnenie bottom six, lebo staci ze vypadnu 2-3 z top six a to bude sodoma gomora.
01.09.2015 - 21:17:18
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 01.09.2015 - 19:39:43
No zatial velmi zla bilancia, tento zapas to chcelo vyhrat z hladiska dalsej pohody a hlavne nejakemu navratu divakov na tribuny. Slovan nemoze moc znizovat vstupne, pretoze by to bol podraz na permanentkarov lenze ludia nebudu platit to drahe vstupne a pozerat sa na toto. No a k hre. Brankovisko tuto sezonu vypada velmi dobre a ked prve dva zapasy som nadaval na garnetove rozohravky a pracu s hokejkou, tak zmizlo uz aj to. Zvedavy som ale aj na Brusta uz. Chvalim ze konecne prisiel trener, co pochopil ze Bartovic je grinder a v ziadnom pripade nie hrac do top 6. Co ale nepochopim, je topenie Viedenskeho. Pre mna zatial individualne najlepsi hrac, velmi dobry na puku, sikovny s hokejkou, vie si hladat pozicie a napriek tomu ze ma hracov na kridlach, ktorí by toho extra nespravili ani v nasej extralige, tak lajna funguje. Je pre mna nepochopitelne, preco nebol skuseny v trapiacom sa prvom utoku, on je presne ten silny a dynamicky element, co ten utok potrebuje. Ta lajna by si mala vediet nejak podrzat puk v pasme a nieco si vybojovat. Kaspar aj Nedorost su dobri hraci ale zatial tam chyba ten klud. Dalej som rad, ze Stastny konecne dostava viac priestoru a ukazuje sa, ze to moze byt pre slovan velmi platny hrac a jeho lajna so slovincami, ktora funguje absolutne perfektne a nemam vyhrady. V utoku by to este strasne moc chcelo jedneho fakt dobre hraca aspon Kasparovho kalibru. Slovan ma hlavne v bottom six uz vela hracov, ktori by pri vsetkej ucte ledva patrili medzi lepsich hracov v nasej extralige a tu sa hraje KHL. Ak casom pridu zranenia, tak bude pohroma. V utoku som si hovoril ze sa deje klasicka minula sezona, nemehla a grinderi do utoku, bez rozmyslania. Lenze zaroven ukazali v tretom zapase, ze az taka banda mamelukov to nie je v niektorych fazach zapasu aj dnes. Akurat je problem ze stabilne hraje dobre iba jeden utok. Su tam velke psychicke problemy, hraci si nevedia prenasat dobru naladu, dnes takisto v momentoch ked mali mat momentum, prisiel nepochopitelny utlm. Co ma ale zatial velmi prijemne prekvapuje, tak to je obrana. Hlavne prve 3 zapasy bez nejakych castych vyraznych kiksov, velmi dobre dostupovali, spravne sa pohybovali a preberali si hracov. Minulu sezonu to bol des v tomto smere. Dnes uz tie chyby prisli a slovan to stalo zapas, ale stale mi to pride, ze hlavne minulu sezonu tam tej dezorganizacie bolo daleko viac. Z obrany neviem stale co si mysliet o Mihalikovi, dokaze mat monster tahy a potom urobi taku juniorsku hovadinu, nechapem ho. Prial by som si jedneho velmi solid utocnika a dalsieho velmi solid beka (visna/mesz). Dalej nieco na doplnenie bottom six, lebo staci ze vypadnu 2-3 z top six a to bude sodoma gomora.
∧ skryť ∧
Perfektné zhrnutie, mám rovnaký názor na všetko, čo si napísal.
Celkovo mám dojem že súčasný tím je veľmi nevyrovnaný, sú schopný hrať isté momenty dominantný hokej, kde súpera k ničomu nepustíme, ale zároveň to dokážeme vystriedať z hrou, kedy vyzerajú ako keby sa prvýkrát videli, nepresné prihrávky, dnes sa to ukázalo počas poslednej presilovky a po nej.
01.09.2015 - 21:22:32
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 01.09.2015 - 19:39:43
No zatial velmi zla bilancia, tento zapas to chcelo vyhrat z hladiska dalsej pohody a hlavne nejakemu navratu divakov na tribuny. Slovan nemoze moc znizovat vstupne, pretoze by to bol podraz na permanentkarov lenze ludia nebudu platit to drahe vstupne a pozerat sa na toto. No a k hre. Brankovisko tuto sezonu vypada velmi dobre a ked prve dva zapasy som nadaval na garnetove rozohravky a pracu s hokejkou, tak zmizlo uz aj to. Zvedavy som ale aj na Brusta uz. Chvalim ze konecne prisiel trener, co pochopil ze Bartovic je grinder a v ziadnom pripade nie hrac do top 6. Co ale nepochopim, je topenie Viedenskeho. Pre mna zatial individualne najlepsi hrac, velmi dobry na puku, sikovny s hokejkou, vie si hladat pozicie a napriek tomu ze ma hracov na kridlach, ktorí by toho extra nespravili ani v nasej extralige, tak lajna funguje. Je pre mna nepochopitelne, preco nebol skuseny v trapiacom sa prvom utoku, on je presne ten silny a dynamicky element, co ten utok potrebuje. Ta lajna by si mala vediet nejak podrzat puk v pasme a nieco si vybojovat. Kaspar aj Nedorost su dobri hraci ale zatial tam chyba ten klud. Dalej som rad, ze Stastny konecne dostava viac priestoru a ukazuje sa, ze to moze byt pre slovan velmi platny hrac a jeho lajna so slovincami, ktora funguje absolutne perfektne a nemam vyhrady. V utoku by to este strasne moc chcelo jedneho fakt dobre hraca aspon Kasparovho kalibru. Slovan ma hlavne v bottom six uz vela hracov, ktori by pri vsetkej ucte ledva patrili medzi lepsich hracov v nasej extralige a tu sa hraje KHL. Ak casom pridu zranenia, tak bude pohroma. V utoku som si hovoril ze sa deje klasicka minula sezona, nemehla a grinderi do utoku, bez rozmyslania. Lenze zaroven ukazali v tretom zapase, ze az taka banda mamelukov to nie je v niektorych fazach zapasu aj dnes. Akurat je problem ze stabilne hraje dobre iba jeden utok. Su tam velke psychicke problemy, hraci si nevedia prenasat dobru naladu, dnes takisto v momentoch ked mali mat momentum, prisiel nepochopitelny utlm. Co ma ale zatial velmi prijemne prekvapuje, tak to je obrana. Hlavne prve 3 zapasy bez nejakych castych vyraznych kiksov, velmi dobre dostupovali, spravne sa pohybovali a preberali si hracov. Minulu sezonu to bol des v tomto smere. Dnes uz tie chyby prisli a slovan to stalo zapas, ale stale mi to pride, ze hlavne minulu sezonu tam tej dezorganizacie bolo daleko viac. Z obrany neviem stale co si mysliet o Mihalikovi, dokaze mat monster tahy a potom urobi taku juniorsku hovadinu, nechapem ho. Prial by som si jedneho velmi solid utocnika a dalsieho velmi solid beka (visna/mesz). Dalej nieco na doplnenie bottom six, lebo staci ze vypadnu 2-3 z top six a to bude sodoma gomora.
∧ skryť ∧
neboj sa vychodnari sa vratia coskoro a zas bude plny stadion
01.09.2015 - 22:40:28
avatar
Obranca Juraj Valach si v prvej tretine dnešného zápasu zlomil nohu po jednom zo súbojov. Chýbať bude Slovanu minimálne mesiac.
01.09.2015 - 23:26:12
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 01.09.2015 - 22:40:28
Obranca Juraj Valach si v prvej tretine dnešného zápasu zlomil nohu po jednom zo súbojov. Chýbať bude Slovanu minimálne mesiac.
∧ skryť ∧
uprimne,nic sme nestratili,povedal by som ze mozno ziskali...
05.09.2015 - 09:21:54
avatar
Two times #GagarinCup winner, gold medalist from @IIHFHockey 2010 Filip Novak agreed on 1 year contract with #hcslovan. @khl #VerniSlovanu
05.09.2015 - 10:03:36
avatar
neviete ako to vypadá s Višnom ?
06.09.2015 - 13:22:01
avatar
Po dvojzápasovej absencii sa do zostavy vracia náš najlepší útočník v minulej sezóne, Ladislav Nagy.

Proti Medveščaku sa prvýkrat v sezóne postaví do bránky Barry Brust, ktorý v chorvátskom tíme pôsobil predchádzajúcu sezónu.
06.09.2015 - 21:31:40
avatar
No dnes to bol poriadne dramaticky zapas Veľmi sa mi páčilo ako dnes chytal Brust, výborne pracoval za bránkou, pomáhal obráncom, skvele chytal a dva inkasované góly to nie je veľa Nakonci sme už konečne mali šťastie.. Podla mňa veľmi dôležité výťazstvo
06.09.2015 - 21:32:40
avatar
Reakcia na: Shini, 30.08.2015 - 23:51:46
Ináč tento starší blog venujem tým \"veľmi politicky uvedomelím\" akože-fanúšikom klubu na tejto stránke: http://samuelmarec.blog.sme.sk/c/320048/Bol-som-na-Slovane-Na-KHL.html Lebo je od ne-slovanistu, ktorý nemá rad Širokého, no napriek tomu úplne na mieste. Keby nejakého \"zealous knighta\" trápilo ako môžem fandiť klubu ktorý vlastní hnusný mafián a jeden z najväčších hajzlov čo ťahajú za šnúrky v SR... ;-)
∧ skryť ∧
"Privítalo ma skandovanie Vitajte v meste a hneď po ňom aj Vráťte sa na východ.Prekvapujúco obe pochádzali od Bratislavčanov a určené boli Pražákom, ale taký je život."

< 1 ... 182 183 184 185 186 187 ... 317 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies