Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Fantasy Keeper 2014/15

Tému založil: Shini
26.08.2013 - 19:08:22
Sem zatiaľ dohodnuté pravidlá pre budúcu sezónu:

Draftové poradie:

Reverse celkového poradia po PO

Keeper pravidlá:

1. Salary Cap na Keeperov je 21M (rataju sa platy z predoslej sezony,cize 2014/15)
2. Ste povinny vybrat si troch hracov.
3. Minimalne jeden zhracov musi mat 23 a menej.
.
Keeperov treba vybrať pred draftom ďalšej sezóny. Presný dátum bude určený po určení dátumu draftu, bude to niekedy v Septembri. Dovtedy sa pripúšťajú aj off-season výmeny, tie potom hlásiť mne.

Ak máte proti týmto pravidlám nejaké námietky/pripomienky, ešte stále je čas.

!!!!!

Pokračujeme teda v tímoch z minulej sezóny, a rátam s každým mimo tých ktory daju vedieť že už neplánujú pokračovať. Namiesto tých ktorí nebudú pokračovať budeme hladať aktívnych náhradníkov, úspešní ľudia z jednoročky a ošlahaní slovaknhl.sk veteráni budú v tejto lige preferovaní.

Kuwo - PD Lumberjacks
Jake - Kosice White Bulls
Mirec66 - Poprad Chamois
Yderf - Praha Towers
Sheldon - Novot Hornets
Peto91 - Svidnik Wolves
Maple Leafs - Presov Bobcasts
Shini - LeHokej Raca
Coffey - Sala Black Rays
Pasha - Red Tigers
Suvereno - Trnava Warriors
Nucks_Marek - Karlovka Hijackers
Krivco - Giraltovce Senators
Danco95 - Trnava Falcons

S lutostou ozanmujeme ze v dalsej sezone nebudu pokracovat (a tym padom uvolnuju miesta pre novych hracov):

Pato - Kosicke Vranare (prevzal Danco - Trnava Falcons)
Scythe - Bratislava Phoenix (prevzal Mirec - Poprad Chamois)


Prihlaseni nahradnici (nahradnikov prosim aby brali do uvahy, ze tuto ligu chceme hrat seriozne, a teda ocakavame aktivnu spolupracu, idealne aj do dalsich sezon):

Danco 95
Miki-Det

(p.s. Pre tych co maju zaujem si zahrat a nezmestili sa, alebo tych co by si chceli zahrat dve ligy, mame tu este jednu, jednorocnu, ktoru dufam znova bude organizovat yderf, a roto ligu )

30.03.2015 - 11:57:48
avatar
Au, to bola tvrdá prehra. Jediné čo mi j kompenzuje je, že aspoň v mojej Winner league (public league do ktroej máte prístup len ak vyhráte v predchádajúcej sezóne nejakú public league) som vyhral extrémne tesne semifinále (o víťazstve 4:3 v môj prospech rozhodol až Patrick Sharp jeho gólom).

Le Hokej Rača teda jediný top-seed čo neuspel. Paráda. Tak ideme zabojovať aspoň o čestné piate miesto.

Praha v tesnom zápase prvý krát mimo semifinále. Karlovka Postrach Východu, akurát že v semifinále má západnú Trnavu .

Večer skúsim pridať aj ďalšie previews (ale len semifinálových, "nadhezda cup" o piate miesto mi príde príliš neatraktívny...
30.03.2015 - 12:14:00
avatar
Ano shini je zo západu tak uvidíme.

Akurát som si pozeral moje bilancie z tejto sezóny voči tímom ktoré postúpili medzi top 4 : Svidníko wolwes dve víťazstvá 12:0 a 9:3, Novoť dve víťazstvá 8:4 a 7:4, a Trnava warriors jedno viíťazstvo 7:4 v jedinom súboji v tejto sezóne No štatisticky to nevizerá zle 5 zápasov so súpermi čo postúpili 5 víťazstiev, skóre 43:15:2
30.03.2015 - 12:18:12
avatar
Ja to vravím ty máš nepredvídateľný tím Ale trúfnem si povedať že máš najťažšieho možného súpera

Tak či onak, už teraz je isté že finále bude jeden západný a jeden východný tím, tak som zvedavý, zatiaľ trofej vždy skončila na západe.
30.03.2015 - 12:24:22
avatar
poondelo by aj vsetko, mam screenshot z konca druhych tretin vcerajsich poslednych zapasov ako vyhravam 6/5, ale poonedeny couture, sebec skaredy, co neda vystrelit spoluhracom a este aj jednu strelu co lenivy stary skaredy marleau posle v 3. tretine na branu, tak aj tu zblokuje a zapocita sa jemu...co by tak ci tak bolo 5:5, ale predsa...

gratulujem superovi, meh...aj tak vyhram jednorocku, takze who cares teda aspon dufam, ze hej
30.03.2015 - 12:25:07
avatar
Reakcia na: Shini, 30.03.2015 - 12:18:12
Ja to vravím ty máš nepredvídateľný tím :-D Ale trúfnem si povedať že máš najťažšieho možného súpera ;-) Tak či onak, už teraz je isté že finále bude jeden západný a jeden východný tím, tak som zvedavý, zatiaľ trofej vždy skončila na západe.
∧ skryť ∧
Ano som ti vedomí toho ako sa mu darilo posledné týždne (mesiace) náš jediný matchup bol v strede sezóny no nevdzávam sa vždy každý súboj začína 0:0 a uvdíme v nedeľu ako skončí

A mam otazku mimo na teba Shini, ako sa dostanem do winner league? Minulý rok som vyhral tusim 2 public tento rok som tiez vo finale 2 ci 3 public to niesom istý nevenujem im tolko času?? teda samozrejme v pripade ze nejaku vyhram
30.03.2015 - 12:42:34
avatar
No, keď vyhráš public league, tak máš na začiatku sezóny pri hlásení sa do public ligy možnosť či chceš štandardnú public league alebo winner league.
30.03.2015 - 13:29:01
avatar
Reakcia na: NUCKS_MAREK, 30.03.2015 - 12:25:07
Ano som ti vedomí toho ako sa mu darilo posledné týždne (mesiace) náš jediný matchup bol v strede sezóny :s20: no nevdzávam sa vždy každý súboj začína 0:0 :s06: a uvdíme v nedeľu ako skončí :fan: A mam otazku mimo na teba Shini, ako sa dostanem do winner league? Minulý rok som vyhral tusim 2 public tento rok som tiez vo finale 2 ci 3 public to niesom istý nevenujem im tolko času?? teda samozrejme v pripade ze nejaku vyhram :D
∧ skryť ∧
tak to by si mi mohol prenechať prvé miesto v Roto lige aby sme sa potom v tej winner stretli
30.03.2015 - 13:52:16
avatar
Reakcia na: Shini, 30.03.2015 - 12:42:34
No, keď vyhráš public league, tak máš na začiatku sezóny pri hlásení sa do public ligy možnosť či chceš štandardnú public league alebo winner league.
∧ skryť ∧
Ďakujem musím budúci rok pri prihlasovaní pozornejšie čítať a Mirec víťazstvo si musíš vybojovať, mne zostáva posledných tuším 15 zápasov z obrancov a 2 v bránkovisku a potom už len budem sledovať ako ma budete predbiehať
30.03.2015 - 14:02:55
avatar
Reakcia na: Mirec66, 30.03.2015 - 13:29:01
tak to by si mi mohol prenechať prvé miesto v Roto lige aby sme sa potom v tej winner stretli :-D
∧ skryť ∧
roto nie je public pokial viem, ziadna z Slovak NHL league nie je public
31.03.2015 - 00:04:54
avatar
Playoff - Preview: Semifinále

Novoť 99ers – Svidník Wolves:

Predchádzajúce kolo:

Novoť 99ers (6-5-1 proti Praha Towers): V prvom kole play-off sa Novoti podarilo veľmi tesne prekonať Praha Towers. V Prahe už chystali šampanské keď na konci večera všetko naznačovalo že zápas nakoniec otočia, no mr. Couture nakoniec prestrieľal svojho spoluhráča mr. Marleau, a víťaz východnej konferencie si tak predsa zahrá o medaile. V súboji musela skončiť jedna z dvoch sérií – buď nepretržité pôsobenie Pražákov v bojoch o medaile, alebo nepretržitá dominácia Novoti v súbojoch s Prahou. Nakoniec ostáva séria Novoti, a Praha prvý krát bez medaile. A že to bolo tesné to je isté, jedna asistencia, dva góly, dva body či dve strely mohli rozhodnúť o postupujúcom. V preview série som tvrdil, že Novoť vyhrá, ak sa im podarí vyhrať v brankársky duel - v bráne Novoť skutočne vyhrala tri kategórie, a Prahe tak nepomohol ani nadštandardný výkon v ofenzíve. MVP série pre Novoť sa stáva celosezónny MVP Rinne, ktorý chytil späť formu v najdôležitejšej chvíli (pre Nashville ako aj Novoť).

Svidník Wolves (9-3 proti LeHokej Rača): Dva týždne dozadu Svidník odušu bojoval o postup do playoff, teraz šokoval hokejový svet (alebo teda aspoň mňa ) víťazstvom nad jednoznačným lídrom základnej časti. Víťazstvo Svidníka som v preview podmienil slabým výkonom hráčov LeHokej, vyhorením brankárov LeHokej, a nadpriemerným výkonom hráčov Vlkov. A tak sa aj stalo. Brankári LeHokeju na čele s Fleurym všetci skončili so SV% pod .900 (v základnej časti majú všetci nad .920) a s GAA cez 3.00. Niekoľko hráčov v Rači sa zranilo, niekoľko zahralo prudko pod očakávania. Na druhej strane hráči Svidníku hrali motivovaní ako besní, 5 hráčov vyprodukovalo 4+bodov, a LeHokejistov drvili bez náznaku tesného súboja už od začiatku až do konca. Svidník skončil posledný v asistenciách a bodoch v základnej časti, v prvom kole play-off bol prvý v asistenciách, druhý v bodoch. MVP série sa stali O´Reilly (1+7) a Kopitar (2+4), ktorí dokopy nastrieľali polovicu bodov a viac asistencií ako celý súperov tím dokopy.

Nadchádzajúce kolo:

Novoť v jedinom stretnutí týchto tímov zvíťazila jednoznačne 9-3. Pri súčasnej forme Vlkov však ostáva všetko otvorené. Pred minulým kolom som napísal že silnou stránkou Svidníku bola citujem „schopnosť hráčov predviesť sústredené kvalitné výkony počas niektorých týždňov“ . To sa potvrdilo nad očakávania, a teraz sa uvidí, či dokážu byť takto konzistentní počas celého play-off. Pokúsi sa im v tom zabrániť 99iny, spoliehajúce sa na kvalitný a spoľahlivý útok, a Rinneho v bráne.

Kľúčové zranenia: Svidník prišiel minulý týždeň o Simmondsa do konca sezóny. Letang v Novoti utrpel (zase) otras mozgu, jeho návrat v dohľadnej dobe je neistý.

Novoť vyhrá ak: Si zachová stabilné výkony útočníkov, a za pomoci Rinneho ovládne brankársky duel.

Svidník vyhrá ak: Hráči znova podajú svoje maximum, to sa týka tento krát aj brankárov, kde každý kto sa nevolá Tuuka Rask bude musieť podať lepší výkon, aby porazil Rinneho. (tedaa, jedine že by Rinne vyhorel jak brankári Rače)
31.03.2015 - 00:07:15
avatar
Trnava Warriors vs. Karlovka Hijackers

Predchádzajúce kolo:

Trnava Warriors (9-1-2 proti PD Lumberjacks): Jednoducho povedané, žiaden tím momentálne neválí v takej forme ako bojovníci z Trnavy. Pocítili to na svojej koži aj Drevorubači z Prievidze, ktorí napriek veľmi slušnému výkonu prehrali 9-1. Trnave by v tomto kole nedokázal konkurovať nikto, absurdné výkony útočníkov aj brankárov. Lumberjack mali podobne ako Svidník 5 hráčov s aspoň 4 bodmi. Warriors? 6 hráčov s aspoň 5 bodmi. Jednoducho tím v top forme. Napriek tomu že Lumberjacks s nimi spočiatku držali tempo, a duel bol tesnejší než ukazuje konečné skóre, odchádzajú napokon naprázdno. Tvrdil som že Trnavčania vyhrajú, ak budú naďalej dominovať vo všetkých kategóriách – a presne to aj robili, dominovali. MVP Trnavy sa stáva druhá hviezda základnej časti – Devan Dubnyk. Aj keď Price kúsok zakapol, Devan znova predviedol absurdný výkon a priam vlastnoručne zaručil Trnave 4 brankárske kategorie.

Karlovka Hijackers (12-0 proti Ottawa Senators, pardon Giraltovce Sentaros): Postrach východu znovu nemilosrdne útočí, a likviduje senátorov z Giraltoviec absolútnym víťazstvom. Znova to bol zápas oveľa tesnejší než skóre naznačuje, so 7 tesnými kategóriami. Až sa nad tým rozum pozastavuje. Vravel som že Senátori budú závisieť od real-life Senátorov, a tak sa aj stalo. Hammondovi zjavne vyprchal gumidžús, a vyzeral oveľa viac než jeho známa AHL verzia. A jeho kolega Anderson spolu s kolegami z Detroitu mu vytvorili peknú support-group. Niemi, Hiller a Mason potom už mali ľahkú prácu, a útočníci Hijackers potom zahrali už len o toľko viac o čo museli (konkrétne o gól, dve asistencie a tri strely viac ) . MVP Karlovky bol.... Ja vlasnte ani neviem, Hijackers nemajú jediného štvorbodového hráča, ani jedného brankára s dvoma víťazstvami. Jednoducho predviedli exemplárny tímový výkon, motivovaný nenávisťou k všetkému čo má východnňársky prízvuk.... Boychuck, Kulikov a Comeau boli secndary-stats monštrá, skombinovali sa na 23SOG, 34 hitov, 20 blokov.

Nadchádzajúce kolo:

V jedinej sérii zaskočili Hijackers Trnavu a vyhrali 7-4. Karlovku to víťazstvo naštartovalo k sérii 6 víťazstiev v rade. Trnava však odvtedy prehrala jediný duel, Karlovka štyri... O favoritovi tu nieje pochýb Trnava bola najlepším tímom druhej polky sezóny, druhým najlepším tímom ligy, a všetko naznačuje tomu, že Warriors si razia cestu priamo k titulu. To si však až do nedávna mysleli aj hráči z Rače... Karlovka je nevyspytateľná, ak budú chcieť Trnavčanov poraziť, budú musieť predviesť silnejší výkon než v prvom kole.

Kľúčové zranenia: Karlovka naďalej vláči so sebou zraneného Neala a MacKinnona, ich návrat by iste bodol. Trnava zas stále srandičkuje s Evanderom Kaneom na IR, nie že by to niekomu vadilo.

Trnava vyhrá ak: Nevyhorí. Tento tím šlape tak naplno, že jediné čo ho môže pokoriť je masívny breakdown, alebo kľúčové zranenia.

Karlovka vyhrá ak: Sa bude držať hesla že všetko na východ od Bratislavy je východné Slovensko?
31.03.2015 - 01:46:43
avatar
Reakcia na: Shini, 31.03.2015 - 00:07:15
[B] Trnava Warriors vs. Karlovka Hijackers[/B] [B] Predchádzajúce kolo:[/B] Trnava Warriors (9-1-2 proti PD Lumberjacks): Jednoducho povedané, žiaden tím momentálne neválí v takej forme ako bojovníci z Trnavy. Pocítili to na svojej koži aj Drevorubači z Prievidze, ktorí napriek veľmi slušnému výkonu prehrali 9-1. Trnave by v tomto kole nedokázal konkurovať nikto, absurdné výkony útočníkov aj brankárov. Lumberjack mali podobne ako Svidník 5 hráčov s aspoň 4 bodmi. Warriors? 6 hráčov s aspoň 5 bodmi. Jednoducho tím v top forme. Napriek tomu že Lumberjacks s nimi spočiatku držali tempo, a duel bol tesnejší než ukazuje konečné skóre, odchádzajú napokon naprázdno. Tvrdil som že Trnavčania vyhrajú, ak budú naďalej dominovať vo všetkých kategóriách – a presne to aj robili, dominovali. MVP Trnavy sa stáva druhá hviezda základnej časti – Devan Dubnyk. Aj keď Price kúsok zakapol, Devan znova predviedol absurdný výkon a priam vlastnoručne zaručil Trnave 4 brankárske kategorie. Karlovka Hijackers (12-0 proti Ottawa Senators, pardon Giraltovce Sentaros): Postrach východu znovu nemilosrdne útočí, a likviduje senátorov z Giraltoviec absolútnym víťazstvom. Znova to bol zápas oveľa tesnejší než skóre naznačuje, so 7 tesnými kategóriami. Až sa nad tým rozum pozastavuje. Vravel som že Senátori budú závisieť od real-life Senátorov, a tak sa aj stalo. Hammondovi zjavne vyprchal gumidžús, a vyzeral oveľa viac než jeho známa AHL verzia. A jeho kolega Anderson spolu s kolegami z Detroitu mu vytvorili peknú support-group. Niemi, Hiller a Mason potom už mali ľahkú prácu, a útočníci Hijackers potom zahrali už len o toľko viac o čo museli (konkrétne o gól, dve asistencie a tri strely viac :-D) . MVP Karlovky bol.... Ja vlasnte ani neviem, Hijackers nemajú jediného štvorbodového hráča, ani jedného brankára s dvoma víťazstvami. Jednoducho predviedli exemplárny tímový výkon, motivovaný nenávisťou k všetkému čo má východnňársky prízvuk.... Boychuck, Kulikov a Comeau boli secndary-stats monštrá, skombinovali sa na 23SOG, 34 hitov, 20 blokov. [B] Nadchádzajúce kolo: [/B] V jedinej sérii zaskočili Hijackers Trnavu a vyhrali 7-4. Karlovku to víťazstvo naštartovalo k sérii 6 víťazstiev v rade. Trnava však odvtedy prehrala jediný duel, Karlovka štyri... O favoritovi tu nieje pochýb Trnava bola najlepším tímom druhej polky sezóny, druhým najlepším tímom ligy, a všetko naznačuje tomu, že Warriors si razia cestu priamo k titulu. To si však až do nedávna mysleli aj hráči z Rače... Karlovka je nevyspytateľná, ak budú chcieť Trnavčanov poraziť, budú musieť predviesť silnejší výkon než v prvom kole. Kľúčové zranenia: Karlovka naďalej vláči so sebou zraneného Neala a MacKinnona, ich návrat by iste bodol. Trnava zas stále srandičkuje s Evanderom Kaneom na IR, nie že by to niekomu vadilo. Trnava vyhrá ak: Nevyhorí. Tento tím šlape tak naplno, že jediné čo ho môže pokoriť je masívny breakdown, alebo kľúčové zranenia. Karlovka vyhrá ak: Sa bude držať hesla že všetko na východ od Bratislavy je východné Slovensko?
∧ skryť ∧
"Trnava zas stále srandičkuje s Evanderom Kaneom na IR, nie že by to niekomu vadilo."
31.03.2015 - 16:44:05
avatar
Reakcia na: Mirec66, 31.03.2015 - 01:46:43
\"Trnava zas stále srandičkuje s Evanderom Kaneom na IR, nie že by to niekomu vadilo.\" :LOL: :LOL: :LOL:
∧ skryť ∧
haha, toto bol jaky gol a sak ked nikto iny na IR suci nie je... tak preco by som ho dropoval? I ked, vzhladom na to co bolo k dispozicii vo FA... mohol som ho tusim prestriedat

edit: pokial si dobre pamatam, Karlovka ma vyradila minuly rok v semifinale.... dufam ze Ti tu prehru oplatim
31.03.2015 - 18:36:39
avatar
Reakcia na: Suvereno, 31.03.2015 - 16:44:05
haha, toto bol jaky gol :D a sak ked nikto iny na IR suci nie je... tak preco by som ho dropoval? :P I ked, vzhladom na to co bolo k dispozicii vo FA... mohol som ho tusim prestriedat :D edit: pokial si dobre pamatam, Karlovka ma vyradila minuly rok v semifinale.... dufam ze Ti tu prehru oplatim :)
∧ skryť ∧
ale veď v pohode len v kombinácií stou vetou predtým že Karlovka vláčí atd. tak ma to proste rozosmialo no
31.03.2015 - 19:47:57
avatar
Reakcia na: Mirec66, 31.03.2015 - 18:36:39
ale veď v pohode len v kombinácií stou vetou predtým že Karlovka vláčí atd. tak ma to proste rozosmialo no :-P
∧ skryť ∧
sak ja Ti nic nehovorim, ved ja sa smejem tiez na tom... asi sa nechapeme dobre navzajom
01.04.2015 - 00:28:14
avatar
Reakcia na: Suvereno, 31.03.2015 - 19:47:57
sak ja Ti nic nehovorim, ved ja sa smejem tiez na tom... asi sa nechapeme dobre navzajom :D :slimak:
∧ skryť ∧
ale ja viem že sa smeješ len pre istotu som to napísal aby si si ani v najmenšom nemyslel že som to myslel nejak zle
03.04.2015 - 12:44:46
avatar
dufam ze mojim hracom vydrzi forma.. lebo Dubnyk a Price tento tyzden snad najhorsie stats v ramci celej druhej polovice sezony...

+ sere ma to, ze z tej zvysnej trojice teamov, mam jedine proti Karlovke negativnu bilanciu a nestaci mi remiza :/


EDIT: drzia si ju.... toto uz hadam nepustim
06.04.2015 - 14:44:31
avatar
Shini, to mas taky slump, alebo sa chces aspon posunut na drafte co najvyssie ked uz nic ine?
07.04.2015 - 09:53:34
avatar
Gratulujem Suve jednoznačne si bol lepší vo všetkých hráčskych kategóricách moc šancí na úspech si mi nedal
Malou náplasťou boli víťazstvá v brankárskych stats, v ktorých si v poslednej dobe dominoval
07.04.2015 - 10:35:07
avatar
Držím palce Suvemu vo finále, ale Svidník nápadne pripomína LAK v roku 2012 Z 8. miesta poslať domov najprv prvého, potom druhého a teraz čeliť tretiemu

< 1 ... 53 54 55 56 57 58 ... 60 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies