Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > MS 2014 - MINSK

Tému založil: slovak
05.01.2014 - 21:35:42
Trochu v tieni olympijských hier v Soči, ale predsa... Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2014 sa budú konať v bieloruskom hlavnom meste - Minsku.

Naši zdatní Jánošíkovia v A-skupine zvedú namáhavé súboje so Švédskou trojkorunkou, a Kanadským javorom. Nemenej zaujímavé bude derby s Českými knedlíkmi, ktorí opäť vytiahnú zo svojho talóna šťěstíčko a heslo: Kovář tenkrát nakládal krejčímu a mojžíš koukal. Severské krajiny - Nórske fjordy a Dánske kráľovstvo - vzbudzujú nevídaný rešpekt hlavne kvôli obrovskému progresu v posledných rokoch. Pochutnať si na Francúzskch zemiakoch a Talianskych makarónoch - to bude hlavný cieľ našej družiny.

V druhej skupine sa budú srdcervúco biť o postup hlavne Nemeckí fašisti a Lotyšškí hokejistins s - v poslednej dobe vždy presne nastavenými - Švajčiarskými hodinkami a nevyspitateľnými Americkými hamburgermi. Vždy silné Fínske jazerá s hokkejkaama a Ruské MATPIOCKU by mali byť favoritmi skupiny. Bez šance určite nebudú domáci Bieloruskí lukašenkovia, ktorí pred vlastnými fanúšikmi nechajú na ľade aj srdce. Sparingpartnerom zdá sa nebudú ani Kazachstánski boratovci.

Na záver Vám prikladám moju zostavu našich mládencov a dodám len - MOR HO!

Gáborík - Kopecký - Záborský
Bartovič - Mikúš - Miklík
Špirko - Réway - Marcel Hossa
Ölvecký - Šťastný - Tybor
Ján Sýkora, Haščák

Sekera - Sersen
Starosta - Marinčin
Ďaloga - Jurčina
Valach - Švárny

Janus, Hudáček, Čiliak

Slováci z českej extraligy: http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=573
Slováci z našej extraligy: http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=575

16.04.2014 - 19:17:44
avatar
ja stale verim este v Starostu... tiez pre nas dost potrebny obranca a uvidime ako dopadne seria MTL-TBL dnes vecer budem pozerat takze sa uz tesim a mozno ked boh da tak pride aj Jurco a to by bolo uz dost dobre

edit: pravda pravda: http://www.sport7.sk/clanok/78044-pamatate

ked som si precital ten clanok tak som bol trosku nervozny a som si povedal ze co to ma byt ked sa vyhovaraju na zranenia alebo ze nemaju zmluvy... toto taky Miro Satan nikdy neurobil a ani neurobi a ako sa pise tak v minulosti sa bili o reprezentaciu lebo to nieco znamenalo a chodili hrat so zraneniami len aby reprezentovali... teraz sa len vyhybaju (cest vynimkam)... reprezentovat je cest aj ked to opakujeme vzdy ale aj ked nema zmluvu tak by mal ist reprezentovat a obliect si najcennejsi dres aj ked tam je risk... preco moze ist reprezentovat napr. Spirko bez zmluvy alebo iny a Ruzicka s Barankom povedia ze nejdeme... viem lahko sa mi to hovori lebo nikdy som nerobil profesionalne sport ale pride mi to divne
16.04.2014 - 22:22:45
avatar
Reakcia na: johan1232, 16.04.2014 - 19:17:44
ja stale verim este v Starostu... tiez pre nas dost potrebny obranca a uvidime ako dopadne seria MTL-TBL dnes vecer budem pozerat takze sa uz tesim a mozno ked boh da tak pride aj Jurco a to by bolo uz dost dobre :) edit: pravda pravda: http://www.sport7.sk/clanok/78044-pamatate ked som si precital ten clanok tak som bol trosku nervozny a som si povedal ze co to ma byt ked sa vyhovaraju na zranenia alebo ze nemaju zmluvy... toto taky Miro Satan nikdy neurobil a ani neurobi a ako sa pise tak v minulosti sa bili o reprezentaciu lebo to nieco znamenalo a chodili hrat so zraneniami len aby reprezentovali... teraz sa len vyhybaju (cest vynimkam)... reprezentovat je cest aj ked to opakujeme vzdy ale aj ked nema zmluvu tak by mal ist reprezentovat a obliect si najcennejsi dres aj ked tam je risk... preco moze ist reprezentovat napr. Spirko bez zmluvy alebo iny a Ruzicka s Barankom povedia ze nejdeme... viem lahko sa mi to hovori lebo nikdy som nerobil profesionalne sport ale pride mi to divne
∧ skryť ∧
no.. a najmä teraz,ked by mali byť práve ti ospravedlnkari ťahunmi.. žeby sa báli zodpovednosti?
17.04.2014 - 03:49:34
avatar
Reakcia na: majohaas, 16.04.2014 - 22:22:45
no.. a najmä teraz,ked by mali byť práve ti ospravedlnkari ťahunmi.. žeby sa báli zodpovednosti?
∧ skryť ∧
Neviem Jak to vlastne je a asi ani nechcem vediet :( banda jedna... Dnes cakam ze sa ospravedlni Zaborsky

Inac Dave Tippett (PHX) head Coach kanady
hodnost .
17.04.2014 - 09:10:18
avatar
Neviem co vam vadi, vy keby ste mali dret v robote kazdy rok 3/4 roka po 10 hodin denne a potom kazdy rok (bez ohladu na zdravie a rodinu) este reprezentovat krajinu v tom co robite a zas makat ako muly dva tyzdne namiesto dovolenky, tak neviem kolki z vas by "reprezentovali". Hlavne ak uvazime, ze Slovensko ako krajina vam nic nedala.

A aj ked ano, tak uplne minimum.

Ja nikoho nenutim byt vzdy na kazdom turnaji, na kazdych MS.

Ved o to viac si mozeme vazit tych, co chodia sami od seba pravidelne. To je cenne. Takto by sa z toho stala bezcenna vec.

Nikto z nich nemoze za cinnost (resp. necinnost) odbornikov na Slovensku, co si len hrabu pre seba.

Dalsia vec - generacna obmena. Pisete, ze maju byt tahuni, ale ved to pisete o 30 rocnych hracoch. Tych co dostali 8 od Ceska, 6 od Danska.

Treba uz konecne obratit list a zacat odznova.
17.04.2014 - 09:49:44
avatar
prestať mať veľké oči na výsledok, zapracovať mladých do kádru a konečne plniť úlohy ktoré určil tréner. Neverím že ten hurá system z OH sa pod Vujtekom zopakuje.
17.04.2014 - 10:01:31
avatar
Hovorím že z tochto týmu mám oveľa lepší pocit ak s napr. minuloročného
17.04.2014 - 10:14:47
avatar
dnešný prípravák aj bude dávať nejaká televízia?
17.04.2014 - 10:19:27
avatar
nenašiel som v programe na nete rtvs nedávaju podla neho
17.04.2014 - 10:21:27
avatar
Reakcia na: matejj123, 17.04.2014 - 10:14:47
dnešný prípravák aj bude dávať nejaká televízia?
∧ skryť ∧
dávajú iba ten sobotňajší...
17.04.2014 - 10:28:07
avatar
Tak ja aspoň na onlajnoch budem sledovať... Dúfam že Reway sa uvedie gólom inak neviete ešte formácie na dnešný źapas ?
17.04.2014 - 11:00:58
avatar
Čítal, som že dnes sa vôbec nevyrába TV signál, až v sobotu.
17.04.2014 - 13:23:35
avatar
ta keď sa to hraje v 2tisicovom a 3,5tis. štadióne vstupenky sú 25-32eur
17.04.2014 - 13:27:57
avatar
Tréner nemeckej reprezentácie Pat Cortina nemôže počítať pre majstrovstvá sveta v Minsku (9. - 25. mája) s dvojicou z Buffala Sabres Christian Ehrhoff a Alexander Sulzer. Obaja sa ospravedlnili zo zdravotných dôvodov. Ehrhoff i Sulzer sa zotavujú z otrasu mozgu. "Je to pre náš tím veľká strata. Želáme im skoré uzdravenie," komentoval v tlačovej správe Nemeckého hokejového zväzu Cortina. Ehrhoff bol vlani na šampionáte kapitánom Nemecka. Pôvodne účasť spoločne so Sulzerom prisľúbil, ale v závere základnej časti utrpel zranenie a ešte sa nedal zdravotne do poriadku.

Nemeckému kormidelníkovi sa rozširuje zoznam absentérov pre svetový šampionát. Už skôr sa musel ospravedlniť pre zranenie nohy Michael Wolf a pre dištanc v lige nemôže hrať ani David Wolf. "Dostal trest a podľa našich pravidiel nemôže byť ani v reprezentácii," vysvetlil generálny sekretár nemeckého zväzu Franz Reindl.
Naopak
Tréner švajčiarskej reprezentácie Sean Simpson má k dispozícii prvých hráčov zo zámorskej NHL pre májové majstrovstvá sveta v Bielorusku (9. - 25. mája). Už na budúci týždeň sa do prípravného kempu zapoja obranca Roman Josi z Nashvillu a útočník Damien Brunner z New Jersey. Obaja budú k dispozícii už na súboje proti Českej republike. Následne v ďalšej fáze prípravy sa k reprezentácii pripojí aj Yannick Weber z Vancouveru Canucks.

"Sezóna bola dlhá, ale hokej je moja vášeň a vždy rád prídem pomôcť reprezentačnému tímu. Je to výsada, ak môžete reprezentovať svoju vlasť," vyhlásil pre hockeyfans.ch Roman Josi, ktorý sa pred rokom stal najužitočnejším hráčom MS a výraznou mierou sa podieľal na zisku strieborných medailí.
Pekné slová Halák by si ich mal zapísať za uši
hodnost .
17.04.2014 - 13:52:53
avatar
Reakcia na: Mirec66, 17.04.2014 - 13:27:57
Tréner nemeckej reprezentácie Pat Cortina nemôže počítať pre majstrovstvá sveta v Minsku (9. - 25. mája) s dvojicou z Buffala Sabres Christian Ehrhoff a Alexander Sulzer. Obaja sa ospravedlnili zo zdravotných dôvodov. Ehrhoff i Sulzer sa zotavujú z otrasu mozgu. \"Je to pre náš tím veľká strata. Želáme im skoré uzdravenie,\" komentoval v tlačovej správe Nemeckého hokejového zväzu Cortina. Ehrhoff bol vlani na šampionáte kapitánom Nemecka. Pôvodne účasť spoločne so Sulzerom prisľúbil, ale v závere základnej časti utrpel zranenie a ešte sa nedal zdravotne do poriadku. Nemeckému kormidelníkovi sa rozširuje zoznam absentérov pre svetový šampionát. Už skôr sa musel ospravedlniť pre zranenie nohy Michael Wolf a pre dištanc v lige nemôže hrať ani David Wolf. \"Dostal trest a podľa našich pravidiel nemôže byť ani v reprezentácii,\" vysvetlil generálny sekretár nemeckého zväzu Franz Reindl. Naopak Tréner švajčiarskej reprezentácie Sean Simpson má k dispozícii prvých hráčov zo zámorskej NHL pre májové majstrovstvá sveta v Bielorusku (9. - 25. mája). Už na budúci týždeň sa do prípravného kempu zapoja obranca Roman Josi z Nashvillu a útočník Damien Brunner z New Jersey. Obaja budú k dispozícii už na súboje proti Českej republike. Následne v ďalšej fáze prípravy sa k reprezentácii pripojí aj Yannick Weber z Vancouveru Canucks. \"Sezóna bola dlhá, ale hokej je moja vášeň a vždy rád prídem pomôcť reprezentačnému tímu. Je to výsada, ak môžete reprezentovať svoju vlasť,\" vyhlásil pre hockeyfans.ch Roman Josi, ktorý sa pred rokom stal najužitočnejším hráčom MS a výraznou mierou sa podieľal na zisku strieborných medailí. Pekné slová Halák by si ich mal zapísať za uši :s15:
∧ skryť ∧
Povedz mi jeden jediny dovod, preco by Halak mal ist na MS v momentalnej situacii. Mame Laca, Janusa, Hudacka, tak naco zdeptaneho Halaka bez zmluvy? Vazne nerozumiem slovenskej mentalite.
hodnost .
17.04.2014 - 14:31:56
avatar
Presne, nechajme Halaka Halakom, Budaja Budajom.

Mame tu dalsich co potrebuju priestor.
17.04.2014 - 14:51:39
avatar
Reakcia na: , 17.04.2014 - 13:52:53
Povedz mi jeden jediny dovod, preco by Halak mal ist na MS v momentalnej situacii. Mame Laca, Janusa, Hudacka, tak naco zdeptaneho Halaka bez zmluvy? Vazne nerozumiem slovenskej mentalite.
∧ skryť ∧
no šak do repre nemusí ísť už vôbec ani na OH by som ho už nevolal doprajme priestor ďalším
17.04.2014 - 14:56:48
avatar
Podľa mňa by sa po takej skazenej olympiade [hanbe]
mal každy volny hrač s NHL aspoň snažit príst
jediné čo ho ospravedlňuje je to že nema zmluvu.
hodnost .
17.04.2014 - 15:01:06
avatar
Reakcia na: Mirec66, 17.04.2014 - 14:51:39
no šak do repre nemusí ísť už vôbec ani na OH by som ho už nevolal doprajme priestor ďalším
∧ skryť ∧
Vazne nerozumiem tvojej logike. Ale ako myslis no.
17.04.2014 - 15:04:13
avatar
Reakcia na: , 17.04.2014 - 15:01:06
Vazne nerozumiem tvojej logike. Ale ako myslis no.
∧ skryť ∧
nerozumieš? ide o to že tu Laco a iný budú drieť 4 roky aby Halák mohol prísť na OH už chápeš?
hodnost .
17.04.2014 - 15:08:32
avatar
Reakcia na: Mirec66, 17.04.2014 - 15:04:13
nerozumieš? ide o to že tu Laco a iný budú drieť 4 roky aby Halák mohol prísť na OH už chápeš?
∧ skryť ∧
Aha. To naozaj dava zmysel Halak je momentalne nas najlepsi brankar, ci sa Ti to paci alebo nie. Absolutne normalna vec, ze hrac nejde ak nema zmluvu, zvlast v pripade brankara, takze neviem co riesis.

< 1 ... 44 45 46 47 48 49 ... 175 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies