Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > MS 2014 - MINSK

Tému založil: slovak
05.01.2014 - 21:35:42
Trochu v tieni olympijských hier v Soči, ale predsa... Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2014 sa budú konať v bieloruskom hlavnom meste - Minsku.

Naši zdatní Jánošíkovia v A-skupine zvedú namáhavé súboje so Švédskou trojkorunkou, a Kanadským javorom. Nemenej zaujímavé bude derby s Českými knedlíkmi, ktorí opäť vytiahnú zo svojho talóna šťěstíčko a heslo: Kovář tenkrát nakládal krejčímu a mojžíš koukal. Severské krajiny - Nórske fjordy a Dánske kráľovstvo - vzbudzujú nevídaný rešpekt hlavne kvôli obrovskému progresu v posledných rokoch. Pochutnať si na Francúzskch zemiakoch a Talianskych makarónoch - to bude hlavný cieľ našej družiny.

V druhej skupine sa budú srdcervúco biť o postup hlavne Nemeckí fašisti a Lotyšškí hokejistins s - v poslednej dobe vždy presne nastavenými - Švajčiarskými hodinkami a nevyspitateľnými Americkými hamburgermi. Vždy silné Fínske jazerá s hokkejkaama a Ruské MATPIOCKU by mali byť favoritmi skupiny. Bez šance určite nebudú domáci Bieloruskí lukašenkovia, ktorí pred vlastnými fanúšikmi nechajú na ľade aj srdce. Sparingpartnerom zdá sa nebudú ani Kazachstánski boratovci.

Na záver Vám prikladám moju zostavu našich mládencov a dodám len - MOR HO!

Gáborík - Kopecký - Záborský
Bartovič - Mikúš - Miklík
Špirko - Réway - Marcel Hossa
Ölvecký - Šťastný - Tybor
Ján Sýkora, Haščák

Sekera - Sersen
Starosta - Marinčin
Ďaloga - Jurčina
Valach - Švárny

Janus, Hudáček, Čiliak

Slováci z českej extraligy: http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=573
Slováci z našej extraligy: http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=575

hodnost .
23.04.2014 - 01:08:18
avatar
Marek: Pozri si aj spoluhracov tych hracov co si tu dal...
23.04.2014 - 06:39:05
avatar
Tak čo, môžeme počítať na MS s Rišom Pánikom? Má niekto nejake info?
23.04.2014 - 07:54:05
avatar
Som zvedavý či Gabby príde alebo sa na niečo vyhovorí ...
23.04.2014 - 08:07:55
avatar
Reakcia na: Brano1969, 23.04.2014 - 07:54:05
Som zvedavý či Gabby príde alebo sa na niečo vyhovorí ...
∧ skryť ∧
to si vystihol brano nemá zmluvu a je dost náchylný na zranenia.
23.04.2014 - 09:50:39
avatar
Reverend nauč sa čítať s porozumením...ja som povedal, že nejdem porovnávať Réwaya kým som ho nevidel odohrať niekoľko zápasov medzi seniormi.

A tí hráči, ktorých som sem dal bol príklad, že byť talent neznamená všetko a aby ho nevidel každý už teraz ako lídra repre a budúceho rekordéra v NHL.
23.04.2014 - 10:19:44
avatar
Takto dnes trénovali naši hráči pred zápasom s Fínskom:

Sloboda - Ďaloga
Marinčin - Mihálik
Valach - Švarný
Štajnoch - Brejčák
Stehlík - Čerešňák

Šatan - Mikúš - Nagy
Miklík - Šťastný - Tybor
Bartek - Špirko - Réway
Haščák - Lušnák - Skokan
Bakoš - Bulík - Zuzin
23.04.2014 - 11:22:21
avatar
E.Karlsson Švédov neposilní.
23.04.2014 - 11:31:14
avatar
Univerzála chcel vyskúšať v príprave pred svetovým šampionátom aj tréner slovenskej reprezentácie Vladimír Vůjtek. "Volal mi pán Sýkora (gen. manažér reprezentácie - pozn.), ale spolu s ďalšími hráčmi ma povolali do Rangers, kde budem trénovať s prvým tímom a čakať na to, keby sa niekto zranil. Radšej by som však zabojoval o majstrovstvá sveta, ako len dva týždne trénoval," doplnil pre SME Hrivík.

Teraz by mal Sýkora volať rangers, že aké majú s ním plány a či by nebolo vhodnejšie aby išiel na MS...
23.04.2014 - 11:55:15
avatar
Reakcia na: Marek3566, 22.04.2014 - 23:42:52
Neviem objektívne zhodnotiť toho chalana, pretože ho sledujem od čias, ked hrával za Dolný Kubín a veľmi mu fandím...iba som opatrný vo vyjadreniach a kedže som videl jeho konfrontácie iba s juniormi nechcem to porovnávať so seniormi a hovoriť kto je lepší a kto je horší.Jednoducho myslím, že určite by mal dostať šancu, aspoň v 3. formácii a + PP, to je jeho najsilnejšia zbraň... prehľad a nahrávka. A nie je pravda, že ked je niekto talent tak už prevyšuje ostatných hráčov... napr: http://cs.wikipedia.org/wiki/Patrik_%C5%A0tefan alebo Stanislav Lašček pozrite si jeho štatistiky a Réwayove a porovnajte. Talent nie je všetko, ale Martinovi verím, že v NHL prerazí naplno
∧ skryť ∧
nesúhlasím a tie príklady čo si dal tak síce mali štatistiky vynikajúce v juniorkách a nižšich ligach ale bolo to u nich skor o iných veciach ako o tom čo hovorím ja teda o talente celkovo ako prehľad ,tvorivosť , ktoré sa zabudnúť nedajú.....NHL už je iná vec tam je to dosť aj o postave ,kedže je to tam veľa aj o fyzickom kontakte ale na ms je veľa priestoru a nevidím dovod prečo by to malo robiť problém mladému chalanovi......Stefan by som povedal že to nemal psychicky v poriadku v hlave
hodnost .
23.04.2014 - 12:04:59
avatar
Marek: Ja citat s porozumenim viem, ale asi ty nie... kedze som to napisal nie na margo Rewaya ale na margo tvojej vety:

Byt talent neznamena vsetko a das tu par chalanov co maju super stats...

Poviem ti zahadu jednu.... v lajne ktora je produktivna v juniorskom svete, sa nestava moc casto, ze by tam boli traja "Crosbyovci"... cize jeden moze potiahnut druheho alebo oboch svojich spoluhracov tak, ze potom sa ti hraci (spoluhraci) javia ako rovnako dobri...

Takze, nie, stats tu kydnut nestaci... ak chces argumentovat, ze len talent nestaci...

Kludne nech mali aj 200 bodov, ak sa zviezol so spoluhracom ( ako napr. Ehlers s Drouinom na PP), alebo co ja viem... Crosby a Kunitz? Lemieux a spol? Palffy a Mikus? atd. ...

Iste, su vynimky... Forsberg - Naslund napr. ale to je reprezentacia...

Proste hodit tu Lusnaka, ci Lasceka a tvrdit, ze aha aj oni mali vela bodov a zakapali...

To je dost blbe... Je jasne, ze Reway je iny pripad. Ten je NUMERO UNO vsade. V klube, v repre. ( samozrejme okrem seniorskej )

Montreal ho bude milovat. Postavu bude mat asi ako Plekanec si trufam odhadnut. Alebo Giroux...

Lenze s tym rozdielom, ze Plekanec nebol v jeho veku tak dobry ako je Mato. ( a to viem z roznych zdrojov a stranok)

hodnost .
23.04.2014 - 12:06:20
avatar
Elpii: suhlas...

Som zvedavy, ako zahraju "skuseni" Hascak, Miklik proti Finom... lebo sa mi zda, ze s Bakosom tiez moc nepocitaju a davaju ich furt do 4. 5. lajny a spolu s podobnymi co je pre mna absolutne nepochopitelne...

Bakos-Skokan-Zuzin... ako co Vujtek od nich caka, ked budu hrat spolu?

Jedine, zeby si chystal miesto pre posily z NHL a takto im moze lahsie povedat NIE.
23.04.2014 - 15:03:38
avatar
Česi do Bieloruska bez Židlického, Hemského a Michálkovcov...

Ruzicka chce aj Sustra, Gudasa a Palata ale Gudas nehral posledny zapas PO kvoli zraneniu a Palat hral v PO s bolestami...

jak tak pozeram tak Cechom sa ospravedlnenky z NHL hrnu jak na pase a ked tak pocitam tak uvolneny bude asi len Sustr a mozno pojde Dzegr ktory tiez rozmysla
23.04.2014 - 15:15:28
avatar
Martin Erat
Patrik Eliáš
Tomáš Fleischmann
Michael Frolík
Martin Hanzal
Aleš Hemský
Milan Michálek
Zbyněk Michálek
Ondřej Pavelec
Ladislav Šmíd
Jiří Tlustý
Radim Vrbata
Marek Židlický

Títo všetci hráči sa už Ružičkovi ospravedlnili
hodnost .
23.04.2014 - 15:40:13
avatar
Proti Finov budeme celit aj vychadzajucim hviezdickam Sarosovi ( 2ka G) a Teravainenovi

Nie zla nominacia supera, avsak pre nasinca mozno polka neznama...

Kazdopadne, verim v skvele zapasy.
23.04.2014 - 15:41:32
avatar
Reakcia na: , 23.04.2014 - 12:06:20
Elpii: suhlas... Som zvedavy, ako zahraju "skuseni" Hascak, Miklik proti Finom... lebo sa mi zda, ze s Bakosom tiez moc nepocitaju a davaju ich furt do 4. 5. lajny a spolu s podobnymi co je pre mna absolutne nepochopitelne... Bakos-Skokan-Zuzin... ako co Vujtek od nich caka, ked budu hrat spolu? Jedine, zeby si chystal miesto pre posily z NHL a takto im moze lahsie povedat NIE.
∧ skryť ∧
Ty to vieš z rôžnych zdrojov a stránok. A kolkokrát si ho videl hrať? 5x?6x? ...A ja som proti nemu hrával, moji kamaráti sú s nim v repre, neraz som sa rozprával s trénermi o ňom, atd.

Lašček nedominoval tam, kde prišiel? Pozri si jeho predstavenie na MS"20" tam sa nezviezol len tak pri spolúhračoch a takisto ani v QMJHL. Ale pochybujem, že si o tom hráčovi doteraz vôbec počul.

Filip: áno tí hráči mali úžasné štatistiky v juniorkách a Réway má štatistiky podobné a tiež v juniorke, kedže v seniorských súťažiach ešte nehral.

Ale v podstate naša debata je bezpredmetná, kedže vy ste presvedčení, že z Réwaya bude hviezda a ja si to MYSLIM tiež, ale stále ho čaká dlhá cesta, pretože aj iní hráči mali tvorivosť, kreativitu,...a možno to nezabudli, ale asi to nestačilo.
23.04.2014 - 15:45:02
avatar
takto hokejove myslenie sa neda zabudnuť da sa len rozvíjať tvrdou prácou traviť kopu času navyše na lade po treningu
23.04.2014 - 15:58:43
avatar
Tak o rok sú MS v CZE, takže radšej daju pauzu v oly sezóne a prídu o rok... podľa mna logické, česi tiež potrebujú iný pohlad na káder lebo mali na minulých MS papierovo relatívne dobrý káder a nič moc.

Ja som rád, že sa Hrivíkovi ozvali a NY by ho mohli uvolnit.
23.04.2014 - 16:14:45
avatar
vie mi niekto povedat v akej zostave hraju fini ?
23.04.2014 - 16:28:09
avatar
Brankári: Mikko Koskinen (Sibir Novosibirsk, Rus./KHL), Juuse Saros (Hämeenlinna)


Obrancovia: Oskari Korpikari (Lahti), Tommi Taimi (Pori), Tommi Kivistö (Ilves Tampere), Esa Lindell, Jere Karalahti (obaja Jokerit Helsinki), Tuukka Mäntylä (Metallurg Novokuzneck, Rus./KHL), Jyri Marttinen (Pori), Juuso Hietanen (Torpedo Nižnij Novgorod, Rus./KHL)


Útočníci: Jani Tuppurainen (Jyväskylä), Petteri Wirtanen (Donbas Doneck, Ukr./KHL), Juha-Pekka Hytönen (Lausanne, Švaj.), Veli-Matti Savinainen (Jugra Chanty-Mansijsk, Rus./KHL), Michael Keränen (Ilves Tampere), Tommi Huhtala, Eetu Pöysti (obaja Espoo Blues), Teuvo Teräväinen (Rockford IceHogs, USA/AHL), Iiro Pakarinen (IFK Helsinki), Jarkko Immonen (Torpedo Nižnij Novgorod, Rus./KHL), Miika Lahti (Jyväskylä), Jere Sallinen (Örebro, Švéd.), Tomi Sallinen (Espoo Blues)

ide niekto zajtra do Steel areny? ja sa osobne tesim na Teravainena
hodnost .
23.04.2014 - 16:34:33
avatar
Marek: Proti Plekancovi si hraval ?

A kreativny moze byt ale tam potom rozhoduju aj veci ako kvalita prihravky, rychlost prihravania z prvej. Takze nieje kreativny ako kreativny.

Alebo dalsi priklad Timotej Sille, to bolo reci a nakoniec sa potvrdilo co som tu pisal. Zevraj, ake super IQ, na co mu to je, ked ma zly pohyb na lade?



< 1 ... 57 58 59 60 61 62 ... 175 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies