Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Tampa Bay Lightning

Tému založil: 100Canadiens24
07.10.2010 - 11:35:17
Pre Vás ostatných možno nie , ale pre mňa je tento rok Tampa dosť zaujímavým tímom.Prečo? Lebo si myslím , že Yzerman je tým pravým GM , ktorý sa nebojí kontroverzie , ale na druhej strane sa ani do ničoho bezhlavo nepúšťa.Naopak , nechal ísť Meszároša ked videl , že sa mu tam nedarí.Preto si myslím , že je to pre Tampu ideálny agresívny generálny manažér.No takisto , ako môže Tampa dojsť daleko , tak isto môže byť posledná.preto by ma zaujímalo , čo si o tom myslíte Vy ?

hodnost D&M .
27.10.2014 - 23:09:56
avatar
morning line combos #tblightning:
Killorn-Filppula-Stamkos;
Palat-Johnson-Kucherov;
Drouin-Namenstnikov-Paquette;
Morrow-Boyle-Brown
hodnost D&M .
31.10.2014 - 12:28:08
avatar
ďalší win za nami, tento krát boli na našej strane refrs no celkovo sme odohrali fajn zápas. Bohužiaľ sa veľmi spoliehame na našu ofenzívu a v zadu sme nedôrazný a nepozorný. Odráža sa to potom aj na BISHovi ktorý nechytá s takou istotou a ľahkosťou ako predtým.

Po prvých 11z. máme 15bodov a skóre +9. Momentálne nám patrí 2miesto v konferencií čo ale veľmi skreslené odohranými zápasmi. Naša hra ale určite nie je optimálna a všeobecné vzaté si to druhé miesto zatiaľ ani nezaslúžime.

Bishop zatiaľ nie je úplne v prevádzkovej teplote ako min.ročník. Nechytá zle a dopláca na nedôraznú a oslabenú obranu, no softies už boli a rovnako je často príliš zalezený v bránkovisku, a dneska si nechával medzi nohami nepochopiteľnú dieru celý zápas. Nabby chytal parádne prvé 2zápasy no proti Wild to poriadne zvrzal keď striedal už po 15min hry.

Naša obrana je zatiaľ naj.medzera. Bez hviezdy Hedmana je to ešte o niečo horšie. My vieme brániť, vyhrávať aj 2:1 no Cooper stále necháva Carla a Garrisona podporovať útok a hlavne u Carla je to veľký problém. Sustr sa stále nezlepšil a dúfam že čím skôr pôjde na farmu. Jednoznačne naj. bek Stralman. Búh. Neskutočný prehľad a hra na oboch stranách klziska, dominuje vždy keď je na ľade. Garrison sa už rozbehol po horšom začiatku a tých turnoveroch. Carle zatiaľ strašné sklamanie.

Momentálne máme 2naj P/PG v NHL čo je skvelé a nevďačíme za to len Stamkosovi. Inak Stamkos je na tom fakt blbo a v tomto prípade body totálne klamú. Stále ako vravel sa úplne nespamätal s toho ťažkého zranenia. V zápas na západe to bolo občas riadne vidieť a dneska to tými 2gólmi (aj to jeden v PP) nezakryl. Rozohrávky úplne mimo, asi 4x chybná prihrávka a súhra s Killerom fakt nedorobí dobrotu v defenzíve. Bud. týždeň by sa mal vrátiť Callahan čo by malo situáciu veľmi zlepšiť a Killera presunúť k Vladovi.
Spokojnosť samozrejme s Kucherovom ktorý hrá každý zápas parádne, Vlad sa zlepšuje každým matchom a Johnson je medzi TOP nahrávačmi ligy.
31.10.2014 - 13:00:26
avatar
Reakcia na: D&M, 31.10.2014 - 12:28:08
ďalší win za nami, tento krát boli na našej strane refrs no celkovo sme odohrali fajn zápas. Bohužiaľ sa veľmi spoliehame na našu ofenzívu a v zadu sme nedôrazný a nepozorný. Odráža sa to potom aj na BISHovi ktorý nechytá s takou istotou a ľahkosťou ako predtým. Po prvých 11z. máme 15bodov a skóre +9. Momentálne nám patrí 2miesto v konferencií čo ale veľmi skreslené odohranými zápasmi. Naša hra ale určite nie je optimálna a všeobecné vzaté si to druhé miesto zatiaľ ani nezaslúžime. Bishop zatiaľ nie je úplne v prevádzkovej teplote ako min.ročník. Nechytá zle a dopláca na nedôraznú a oslabenú obranu, no softies už boli a rovnako je často príliš zalezený v bránkovisku, a dneska si nechával medzi nohami nepochopiteľnú dieru celý zápas. Nabby chytal parádne prvé 2zápasy no proti Wild to poriadne zvrzal keď striedal už po 15min hry. Naša obrana je zatiaľ naj.medzera. Bez hviezdy Hedmana je to ešte o niečo horšie. My vieme brániť, vyhrávať aj 2:1 no Cooper stále necháva Carla a Garrisona podporovať útok a hlavne u Carla je to veľký problém. Sustr sa stále nezlepšil a dúfam že čím skôr pôjde na farmu. Jednoznačne naj. bek Stralman. Búh. Neskutočný prehľad a hra na oboch stranách klziska, dominuje vždy keď je na ľade. Garrison sa už rozbehol po horšom začiatku a tých turnoveroch. Carle zatiaľ strašné sklamanie. Momentálne máme 2naj P/PG v NHL čo je skvelé a nevďačíme za to len Stamkosovi. Inak Stamkos je na tom fakt blbo a v tomto prípade body totálne klamú. Stále ako vravel sa úplne nespamätal s toho ťažkého zranenia. V zápas na západe to bolo občas riadne vidieť a dneska to tými 2gólmi (aj to jeden v PP) nezakryl. Rozohrávky úplne mimo, asi 4x chybná prihrávka a súhra s Killerom fakt nedorobí dobrotu v defenzíve. Bud. týždeň by sa mal vrátiť Callahan čo by malo situáciu veľmi zlepšiť a Killera presunúť k Vladovi. Spokojnosť samozrejme s Kucherovom ktorý hrá každý zápas parádne, Vlad sa zlepšuje každým matchom a Johnson je medzi TOP nahrávačmi ligy.
∧ skryť ∧
a Filppula?
31.10.2014 - 13:41:50
avatar
Som sa celý týždeň tešil, že uvidím zápas s Flyers, bohužiaľ mi do toho v piatok poobede niečo prišlo, prečo som si to nemohol dovoliť pozerať. Nevidel som toho veľa túto sezónu, len pár zápasov, ale čo som videl, bol Bish výborný a neskutočne podržal..... Strašne ma teší ten Kucherov, ten hrá výborne, Stralman detto..... Garrison bude OK, osobne by som ale rád videl Barberia miesto Sustra. Inak páči sa mi 4. formácia s Boylom a Morrowom, myslím, že rozdiel medzi nimi a Crombeenom s Thompsnom/Pyatt vidieť celkom jednoznačne. Potrebovali by sme chytiť nejakú sériu výhier aby sme sa chytili, naopak sa vyvarovať nejakej zlej sérii, zatiaľ je to celkom OK, ale ten progress o rečiach že budeme patriť v tejto sezóne k najlepším tímom nevidieť ....
hodnost D&M .
02.11.2014 - 14:17:50
avatar
Mirec66 - info
-a Filppula?


Val hrá presne čo má. Nečakám že nejako výrazne preletí cez 20g(ak vôbec) hranicu ale pri našom ofenzívnom talente to ani nepotrebujeme. Momentálne často nastupuje so Stamkosom a odvádza skvelú prácu hlavne v defenzíve čo od neho potrebujeme najviac. + samozrejme skvele doplňa PP UNIT-1.
02.11.2014 - 19:42:10
avatar
Chalani mohli by ste tu niekto hodiť report s prvých 10 zápasov v NHL v podaní Tampy mám toho nejak od začiatku sezony veľa a nestihol som doteraz ani jeden zápas iba samé higlity pozerám ak by niekto mohol tak vopred Ďakujem
hodnost D&M .
03.11.2014 - 01:29:37
avatar
4 posts nad tebou to máš.
hodnost D&M .
04.11.2014 - 19:17:10
avatar
Killer znova DtD
09.11.2014 - 13:25:41
avatar
čo sa deje zo Stamkosom? sedem golov a len jednu assist?
hodnost D&M .
09.11.2014 - 14:39:58
avatar
TB-CBJ Zápas sme mali vyhrať asi 8:0, v prvej tretine priam ničivý tlak a 4:0 úplne zaslúžene. Potom sme už začali pomaly odchádzať a v poslednej tretine strašný výkon. Nabby ch to bola hádam väčšia katastrofa ako Forsberg na opačnej strane. Defenzíva znovu nefungovala. Škoda že sme si tak pokazili vyhraný zápas, každopádne máme 5 WIN streak a dneska Red Wings.

Inak máme skvelú PP-27% bohužiaľ katastrofálnu PK. Bodovanie teamu vedie Johnson (4+13) , Nikita takmer bod na zápas. Stralman oprávnene medzi TOP bekmi zatiaľ a Drouin 9z. 7b a to má IT 10min na zápas!


BTW: Boylova lajne znovu perfektná, Stamkosa najhoršia. Už ani neviem ako dlho to trvá, ale Stamkos je celkovo marný a Palat pri ňom úplne invisible.
hodnost D&M .
09.11.2014 - 14:43:35
avatar
DC man - info
-čo sa deje zo Stamkosom? sedem golov a len jednu assist?


Bohužiaľ, celá jeho lajna je už x zápas najhoršia. Stále sa hovorí to čo aj on priznal že nie je úplne psychicky okey s toho zranenia. Ale ťažko povedať kde je pravda.
hodnost D&M .
10.11.2014 - 03:03:51
avatar
Dtd zvládnutý. Dneska výhra po nájazdoch, škoda malo to byť už po riadnom hracom čase. Detroit sme do ničoho (okrem ich PP) nepustili 2tretiny a aj tak im ostal bod. Inak som spokojný, hrali sme vonku a aj tak sme väčšinu času dominovali. K tomu hernému prejavu, veľká škoda že sme sa v poslednej tretine stiahli a začali urputne brániť a zbytočne sme dostali súpera do zápasu. Stavím sa keby sme pokračovali v aktívnej hre nemuseli sme to doťahovať do nájazdov.

Bishop znovu fajn zápas, striel na neho nešlo veľa hlavne zo začiatku a % úspešnosť 85 znovu nezodpovedá predvedenému výkonu.

Najlepší bek zápasu Garrison jednoznačne. Stralman trochu veľa chýb na jeho pomery. Sustr na tých 12min spokojnosť. Gudas 2hity 4 bloky .

Najväčšia radosť určite s toho že Stamkos konečne poriadny zápas. Najlepší tento mesiac. Len nech mu to ostane. Callahan 2assist + nájazd WOU. Drouin bol znovu dravý v OT mohol rozhodnúť nebiť toho holdingu obrancu. Niet čo útoku vytknúť. Nesieme sa na víťaznej vlne a teraz nás čaká skutočný súper v podaní Chicaga kde sa poriadne odtestujeme.
hodnost D&M .
12.11.2014 - 23:58:27
avatar
Proti Blackhawks luxusný výkon. s bodom som spokojný, škoda len toho prvého gólu ktorý bol úplne zbytočný. :/

https://www.youtube.com/watch?v=K9AQ7mjyeCQ
Johnson je díky bohu len DTD. Na prvý pohľad to vyzeralo veľmi zle.

Inak ready by už mal byť aj Killer, paquette skvelé výkony. Je super že pri tých zraneniach máme vždy eso v rukáve.

BLACK IS BACK!
The Tampa Bay Lightning will debut their new, black third jersey on Thursday night when the team hosts the San Jose Sharks at Amalie Arena at 7:30 p.m.



hodnost D&M .
25.11.2014 - 16:00:44
avatar
ďalší zápas bude v znamení návratu St.Jidáša do Tampy. Celkom sa teším, hlavne na to ako ho vypískame. Veľmi ma potešilo aj vedenie ktoré mu nepripravilo žiadne video.
Viac tu: http://prohockeytalk.nbcsports.com/2014/11/24/columnist-lightning-fans-should-thank-st-louis-for-trade-demand/?utm_network=facebook&utm_post=3198696&utm_source=FB%20-%20NHL%20on%20NBC%20Sports&utm_tags=
25.11.2014 - 19:24:55
avatar
Reakcia na: D&M, 25.11.2014 - 16:00:44
ďalší zápas bude v znamení návratu St.Jidáša do Tampy. Celkom sa teším, hlavne na to ako ho vypískame. Veľmi ma potešilo aj vedenie ktoré mu nepripravilo žiadne video. Viac tu: http://prohockeytalk.nbcsports.com/2014/11/24/columnist-lightning-fans-should-thank-st-louis-for-trade-demand/?utm_network=facebook&utm_post=3198696&utm_source=FB%20-%20NHL%20on%20NBC%20Sports&utm_tags=
∧ skryť ∧
prečo by sme ho mali vypískať?? asi si zabudol že Marty Tampe venoval takmer celú svoju kariéru a vela si toho spolu s Tampou prešiel...takže ma dosť sklamal tento postoj ako rýchlo si dokázal zabudnúť čo Marty znamenal a pre mňa ešte aj znamená.
25.11.2014 - 20:43:12
avatar
Ten chlap urobil pre organizáciu viac ako všetci dokopy čo na neho budú pískať.To už sa rovno môžu postaviť pred zrkadlo a opľuť sa.
25.11.2014 - 22:20:28
avatar
Za St.Louisa máte NEPOMERNE mladšieho hráča, silového hráča, lídra, praváka + dva picky, prvý ste použili na MacLeoda (aspoň myslím), ďalší máte v 1.kole 2015.

Takže vlastne buďte radi, že ten trade request podal
25.11.2014 - 22:40:09
avatar
Reakcia na: Pasha, 25.11.2014 - 22:20:28
Za St.Louisa máte NEPOMERNE mladšieho hráča, silového hráča, lídra, praváka + dva picky, prvý ste použili na MacLeoda (aspoň myslím), ďalší máte v 1.kole 2015. Takže vlastne buďte radi, že ten trade request podal :-)
∧ skryť ∧
ale tu islo oto ako sa St,judas spraval nato isto D&M myslel to zase chapem preco ho fans nemusia to si mal odpustit ked chcel zmenu ..
hodnost D&M .
26.11.2014 - 21:58:39
avatar
hedman77 - info
-prečo by sme ho mali vypískať?? asi si zabudol že Marty Tampe venoval takmer celú svoju kariéru a vela si toho spolu s Tampou prešiel...takže ma dosť sklamal tento postoj ako rýchlo si dokázal zabudnúť čo Marty znamenal a pre mňa ešte aj znamená.


Presne tak koľko bol u nás a bol idol. A za 2týdžne to všetko zničil tak že ho nikto v Tampe nechce ani vidieť.

To že sa zdul ako malé dieťa a nerozdýchal nenomináciu na OH je jedna vec ale to čo následovalo a všetko komentoval tou jeho formulkou "to je hold byznys". To už bolo priveľa. Keby bola pravda čo tvrdil že sa sťahuje kôli rodine počkal by tie 3mesiace a po sezóne by sme sa s ním rozlúčili. Čerešničkou na torte bolo to správanie v šatni keď sa s ním nedalo rozprávať a úplne ignoroval novinárov. Myslím že Bishop neskôr hovoril o tom čo sa v šatni dialo a aké robil dusno.

Ale to sa už nechcem opakovať, v topicu na stránkach 88 až 90 je to v kope.

Inak to že Yzerman ten trejd uhral ako najväčší frajer je vec druhá. Nebyť na druhej strane Sather tak by sme za neho dostali oveľa oveľa menej.

27.11.2014 - 16:16:57
avatar
dosť úbohé že sa o tom dozviem na tupkách :( http://sportky.topky.sk/c/131784/video-skaredeho-krosceku-do-hlavy-toto-muselo-ceskeho-reprezentanta-boliet

< 1 ... 99 100 101 102 103 104 ... 123 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies