Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Washington Capitals

Tému založil: Yeti
11.01.2011 - 18:35:39
Oficiálna téma klubu Washington Capitals.

Weby, ktoré by mohli fanúšikov Caps zaujímať:

http://www.csnwashington.com/capitals
http://www.washingtonpost.com/blogs/capitals-insider/
http://www.russianmachineneverbreaks.com/
http://starsandsticks.com/

21.01.2015 - 16:25:08
avatar
Krídelník Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin nepredstavuje len hrozbu pre brankárov, ale aj pre bránkové kamery. Počas stretnutia proti Edmontonu Oilers napálil puk tak tvrdo, že si to odniesla šošovka kamery.

Dvadsaťdeväťročný Rus prepálil Viktora Fastha delovkou v presilovej hre a išlo o jeho 27. gól sezóny. Šošovka kamery ich už viac neuvidí.

Mimochodom, nebolo to prvýkrát čo Ovečkin zničil bránkovú kameru. Prvá doplatila na jeho silu už vo februári 2010.

mali by mu to dať preplatiť
28.01.2015 - 11:00:46
avatar
Opat sa ukazalo, ze ak Holtby dobre nezachyta, tak nevyhrame. Dufam ze opat chyti formu aku mal.
29.01.2015 - 14:08:16
avatar
Dnes v noci dôležité víťazstvo proti Pens. Jednak sme porazili priameho konkurenta a večného rivala z Metropolitnej divízie, ale hlavne sme prerušili 4-zápasovú negatívnu sériu. Práve to, čo nám v posledných zápasoch nešlo, sa dnes stalo našou zbraňou. Výborná defenzívna hra, disciplinovanosť a jednoduchosť v obrannom pásme. Naša 3. formácia totálne vygumovala Crosbyho lajnu, a Pens sa počas celého zápasu nedostávali do výraznejších šancí. Navyše som rád aj za Holtbyho, ktorý svoje posledné nie moc vydarené zápasy ukončil tým najlepším spôsobom.
29.01.2015 - 14:14:09
avatar
a ceresnicka na torte, ze Ovechkin dal dva goly a dostal sa na celo strelcov
29.01.2015 - 14:58:36
avatar
Zároveň by som tu chcel rozbehnúť "konštruktívnu" debatu k blížiacemu sa Trade Deadline. Ako by mohla a mala, podľa fanúšikov Caps, vyzerať stratégia Capitals v otázke prestupov počas najbližšieho mesiaca.
Začnem frázou "Sometimes, no trade is the best trade". Tým nechcem povedať, že zostaneme absolútne neaktívny, ale ak si v najbližšom mesiaci udržíme stabilnú formu a neprídu výrazne zranenia, tak by som povedal, že príde max. 1 trade, a to hráča, o ktorom bude vedenie stopercentne presvedčené, že dokáže tímu v play-off pomôcť.
29.01.2015 - 15:30:57
avatar
Ja by som išiel len po brankárskej dvojke. Neverím, že v dlhodobom horizonte potrebujeme posilniť akýkoľvek iný post. A v krátkodobom horizonte nie sme považovaní za Cup contendera, takže zbytočne by som draftami a prospektami na to nemrhal.

P.S Green a Ward môžu v organizácii ostať len ak po sezone odsuhlasia zníženie platov (lebo ohromný nárast dostane Holtby a Kuzya tiež podla mna pojde nad 5mil).
Našu #52 by som osobne rozhodne podpísal na niekoľko rokov. V tejto sezone podla viacerých štatistík náš najlepší obranca (zrejme aj preto, že už nie je tak vyťažovaný ako kedysi)
29.01.2015 - 16:37:18
avatar
Čo sa týka brankárskej situácie, je pravda, že Peters nemá dobré čísla a nie je takou dvojkou, akú by sme si predstavovali. Ale myslím, že je to spôsobené predovšetkým jeho slabou vyťaženosťou. Aj iné popredné tímy majú problémy s dvojkou. Slabé čísla majú Johnson z Islanders, Hutton z Nashvillu, alebo Nabokov z Tampy. A tam je ten istý faktor, jednotka chytá výborne, a oni nedostávajú moc šancí. Preto si myslím, že na príchod novej dvojky sa vedenie nebude sústrediť. V krajnom prípade by som poslal Petersa cez waiver do AHL, a ako backup povolal Grubauera, ktorý má v Hershey výbornú sezónu.
Súhlasím však s tým, že do zostavy by som príliš nezasahoval, max. 1 hráč ako som spomínal vyššie. A už vôbec nie, že by sme sa na úkor niekoho, kto príde na relatívne krátke obdobie, zbavovali našich top prospectov, alebo vysokých draftových pozícií.
A ešte by som reagoval na platy našich RFA. Súhlasím s tebou, že Holtbyho nárast, ak si udrží takéto čísla, môže byť niekde okolo tých 5 mil. Ale pokiaľ ide o Kuzyho, tak tam si to asi prehnal. Ešte neukázal v NHL toľko, aby si zaslúžil taký plat. Nehovorím, že nemá predpoklady stať sa hviezdou, ale momentálne si stále len zvyká na zámorský štýl, a preto by bola hlúposť podpísať s ním taký kontrakt. Predpokladal by som preto nejakú 2-ročnú zmluvu s caphitom 2-2,5 mil.
29.01.2015 - 16:47:45
avatar
Holtby podľa mňa podpíše na 4-7 rokov za 6 - 6,5mil cap hit. Nehovorím, že to nie je veľa. Hovorím, že si myslím, že niečo také podpíše. Už posledne suhlasil s nizučkým caphitom, pri ňom už žiadna prechodná zmluva podľa mna nebude a pojde sa rovno do dlhodobej luxusnej (bude samozrejme závidieť na výkonoch v druhej polke ročníka a v PO)

Kuzya je zaujímavý prípad. Krásnučko vybabral s pravidlami, keďže nepodpísal troj ale len dvojročnú zmluvu a prvý rok z nej odohral len 17 zápasov. Áno, ja by som bol okej s 2-3 ročnou zmluvou do 3,5milionov. Ale tiež mám pocit, že aj skrz jeho náturu, aj skrz silnejšej druhej polke sezóny (áno, verím, že takú bude mať) bude pýtať oveľa viac. Buď krátkodobý kontrakt (2roky) na vysoký cap hit alebo dlhodobý (4roky) za menej, ale určite nie pod 4mil.

Napríklad ma zaujíma Fehr čo bude žiadať, lebo ročník mu vychádza vynikajuco. Rovnako MoJo pojde platovo aspoň trošku hore.

Aby sme vedeli o čom sa bavíme inak:
UFA - Ward, Fehr, Beagle, Volpatti(neverím, že predĺži), Green, Erskine(neverím, že predĺži), Hillen (? čo s ním)

RFA - Holtby, Schmidt, Kuznetsov, Johansson

Cap space: 2.2 mil
29.01.2015 - 17:07:58
avatar
Peters zatiaľ odchytal málo zápasov, ešte by som mu dal šancu...
Grubauer nech radšej robí jednotku v Hershey, to je prospešnejšie ako robiť dvojku a odchytať už iba pár zápasov.
V prípade potreby sa dvojka dá získať veľmi jednoducho... pozrite si rôzne trade s brankármi a akú majú hodnotu.

U Greena ďaľší postup záleží veľmi od jeho prístupu, vzhľadom na zranenia a výkyvy formy by som mu nechcel dávať nejakú príliš dlhú zmlúvu. Momentálne nehrá rolu 1-2 D, ale iba v 3. páre + PP a ide mu to vynikajúco, ale neviem, či by som mu bol ochotný dať 6M+... to ale určite niekto ponúkne na UFA trhu. Ak Greenovi ide o peniaze a čo najlepšiu zmlúvu, môže ísť vkľude inam. Pokiaľ podpíše so zľavou, som za to aby ostal.

Beagle túto sezónu prekvapil a vybojoval si podľa mňa miesto v 4. lajne alebo ako 13. útočník, ak bude chciet do 1,5M som za to aby ostal.

U Kuznetsova mi tiež príde 5M prehnané,tak isto si myslím, že to budú 2 roky na nejakých 2-3M. Aj keď to jeho produkcia neukazuje, hrá podľa mňa od zápasu k zápasu lepšie a lepšie. Ak to tak pôjde ďalej, dostane potom po tejto dvojročnej poriadnu zmlúvu. Momentálne toho neukázal dosť na to, aby si 5M+ zaslúžil a je RFA, takže Caps majú výhodnu vo vyjednávaní.

Najväčší pozor treba dávať podľa mňa na Warda... viď. príklad Chimera minulú sezónu mal vynikajúcu, dostal zmlúvu a teraz už starne a je jedným zo sklamaní. Ward je na tom podobne, má 34 rokov, takže pri ňom som na mieste Caps opatrný a podpisujem max na 1-2 roky a iba pri dobrom cap hite.

U Volpattiho a Erskina nie je šanca, že predĺžia. Hlavne u Erskina nevidím absolutne žiaden dôvod.

Cez TDL tiež nie som za veľké zmeny, v prípade tradeu hľadám útočníka do Top 6, najskôr krídlo do lajny k Ovimu a Backstromovi. Nemám nič proti Brouwerovi, ale keby sme v top 6 mali namiesto neho nejakého poriadneho 25-30 gólového strelca, tak by útok okamžite vyzeral o dosť nebezpečnejšie. Som ale za to, aby to bol len nejaký hráč, ktorému po sezóne končí zmlúva a poslúži iba ako posila do PO. Lebo nevieme, či do 2-3 rokov nebude tým strelcom Burakovsky, Vrána alebo Wilson...

Holtbyho treba podpísať čo najskôr na najdlhšie ako sa len dá.



29.01.2015 - 17:33:02
avatar
Takže, keď sme začali o tých neobmedzených/obmedzených voľných hráčoch, tak napíšem, nie ako by som chcel aby to bolo, ale ako si myslím že to bude. Skúsim trocha predpovedať, aj keď je ešte skoro, ale potom v lete sa na tom môžeme zasmiať.

UFA

Green- nepredpokladám, že ho uvidíme v budúcej sezóne v našom drese, lebo na tak radikálny pokles platu určite nepristúpi, ale myslím si, že túto sezónu dohrá u nás
Ward- takisto si myslím, že jeho posledná sezoná u Caps, a možno bude vymenený už pred trade deadline
Fehr- podpísal by som s ním novú zmluvu na 2-3 roky, cca 2,5-3 mil.
Beagle- tiež by som ho podpísal, na 2-3 roky, cca 1,5 mil.
Volpatti- jeho posledná sezóna u nás
Erskine- to isté platí aj uňho, myslím si že je dokonca vysoká pravdepodobnosť že si už vôbec neoblečú dres Caps
Hillen- ako 7. obranca dobre, ale máme celkom dobrý defensemen depth, takže asi tiež jeho koniec u nás

RFA

Holtby- jasná jednička, podpis dlhodobého kontraktu na cca 5 mil.
Johansson- podpísal by som ho na 3-4 roky, cca 3,5 mil., ak by žiadal viac je možná výmena
Kuznetsov- podpísal by som ho na 2 roky, cca 2-2,5 mil., myslím si, že nebude špekulovať
Schmidt- ako depth do obrany dobrý, takže podpis na 2 roky, do 1 mil.
29.01.2015 - 17:41:10
avatar
Vidím to tiež zhruba tak ako si ty napísal, len si myslím, že tie RFA zmlúvy si trošičku podstrelil, ale nebudem sa hnevať, keď podpíšu za toľko .
29.01.2015 - 18:16:32
avatar
Johansson podla mna bude chciet viac.
Ja by som chcel nejake kridlo do 2. utoku, lebo Brouwer tuto sezonu zatial nic moc, on by mi viac pasoval do 3. utoku namiesto Warda. Skoda ze Wilson sa nechytil v 1. utoku. Fehr sa mi velmi paci, vie dat gol a co sa tyka defenzivy tak asi nas najlepsi utocnik. Ked natiahne svoju dlhu hokejku, tak neprejde cez neho nikto.
29.01.2015 - 18:31:28
avatar
Fanusikovia Caps, ako to vlastne u vas je s Wilsonom, vcera som ho videl sa bit, ma kopu trestnych minut. Ak si dobre spominam, tak bol draftovany v prvom kole 2012, takze by tam mal byt aj slusny ofenzivny talent. Nie je ho skoda ako bitkara s dvanastimi minutami na zapas?
29.01.2015 - 18:32:08
avatar
Fehr patrí tento rok k špičke ligy, čo sa def, forwardov týka...
29.01.2015 - 18:37:44
avatar
co sa tyka ofenzivy tak ziadna slava, hra tvrdo, vela bodyckuje, a bije sa , ale chlapec ma odvahu, lebo skace do hocikoho, ci ma 30+ jemu to je jedno
29.01.2015 - 18:52:25
avatar
Trotz chce z Wilsona vychovať niečo na štýl Milana Lucica. Počas tejto sezóny hral chvíľu aj po boku Oviho a Bäckesa, ale ešte na to nemá..
Tiež by som ho možno radšej videl pol roka na farme s 20+minutami, ale ak Trotz uznal, že mu viac dávaju skúsenosti z NHL, tak mu dôverujem..

Čo sa týka Vašich predstáv o platoch našich FA - hej, to by bolo úžasné, ak by takto podpísali. Ale trend posledných dvoch rokov je úplne iný, Kuzya rozhodne nepodpíše horšiu zmluvu akú ma teraz Tatar, MoJo zase má slabší rok, ale veľmi pod svoju cenu nepojde

P.S. Fehra by som určil ako prioritu na udržanie. Greena ako No.2 prioritu, ale hej, bavíme sa samozrejme o cap hite okolo 5-5,5mil. A ohľadom tohto som dosť skeptický. Každopádne som za to, aby všetci naši UFA dohrali sezonu u nás. Všetci sú užitoční.

P.P.S ohľadom toho UFA krídelníka, kt. by ste možno radi videli - sa hovorilo o Vermettovi aj Doanovi. Ale Coytes by podla mna chceli 1st rounder + prospect a to sa absoltune neoplatí
29.01.2015 - 19:07:18
avatar
kde sa daju pozriet platy hracov?
29.01.2015 - 19:09:26
avatar
Reakcia na: OveckinSV, 29.01.2015 - 19:07:18
kde sa daju pozriet platy hracov?
∧ skryť ∧
http://nhlnumbers.com/
29.01.2015 - 19:11:01
avatar
Idete jak píla!Caps hraju ako uz davno nie,a poviem vám páni;ked moj tím nepostupí do PO,budem vám držat všetky palce,aby ten váš GR8 mohol zobrat Stanley Cup na červené námestie!
29.01.2015 - 19:19:15
avatar
laik dik
ofenzivne nehrame tak ako dakedy, ale teraz mame vyvazeny tim (brankar,obrana,utok) co znamena ze tuto sezonu mame na SP

< 1 ... 89 90 91 92 93 94 ... 96 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies