Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Washington Capitals

Tému založil: Yeti
11.01.2011 - 18:35:39
Oficiálna téma klubu Washington Capitals.

Weby, ktoré by mohli fanúšikov Caps zaujímať:

http://www.csnwashington.com/capitals
http://www.washingtonpost.com/blogs/capitals-insider/
http://www.russianmachineneverbreaks.com/
http://starsandsticks.com/

29.01.2015 - 19:30:22
avatar
Trotzova pečať bude vidieť až v priebehu rokov, nie pár mesiacov po jeho najatí ale hej, ide to hore, snáď neni hráča, ktorý pod ním nerastie.

Práve Wilson, Kuzya, MoJo a Burakovsky sa potrebuju ešte zlepšiť, aby sme mali väčšiu palebnú silu. S defenzívou som ja osobne spokojný (samozrejme okrem Niskanena, ten na sebe ešte musí makať)
29.01.2015 - 19:31:38
avatar
Čo sa týka stratégie Capitals pred trade deadline, tréner Trotz sa nedávno vyjadril, že k úplnej spokojnosti by do tímu prijal 1-2 hráčov. Nepovedal na aké pozície, ale podľa všetkého ide predovšetkým o pravé krídlo do prvého útoku (na tomto poste sa vystriedalo najviac hráčov počas sezóny) a tým druhým by bol zrejme post centra. GM MacLellan na to reagoval slovami, že aktivita Caps pred deadlinom bude závisieť od toho, ako budú najbližší mesiac hrať naši mladíci Kuznetsov, Burakovsky a Wilson.
Presne ako hovoríš OveckinSV, nehráme ofenzívny hokej ako kedysi, ale zato sme o dosť komplexnejší tím. Hráme účelový hokej, kedy aj s 2-3 strelenými gólmi máme šancu vyhrať. To sa v minulej sezóne nestávalo.
Aj z toho dôvodu by som teraz moc nezasahoval do skladby tímu. Maximálne ten 1RW k Ovechkinovi a Backstromovi, hráča so skúsenosťami z play-off zápasov.
29.01.2015 - 19:38:01
avatar
len je zaujimave, ze preco este Kuznecova nevyskusal v prvom utoku, ked uz taky Burakovsky ci Wilson hral
29.01.2015 - 19:51:56
avatar
Pretože Trotz vidí väčší potenciál Kuznetsova na pozícií centra, a od začiatku sezóny sa ho snaží rozvíjať práve na tomto poste.
29.01.2015 - 19:58:19
avatar
Akurat teraz napisali o našich UFA na RMNB.

http://www.russianmachineneverbreaks.com/2015/01/29/lets-do-thumbs-upthumbs-down-for-the-caps-unrestricted-free-agents
31.01.2015 - 19:49:55
avatar
http://www.csnwashington.com/hockey-washington-capitals/talk/what-will-caps-roster-look-after-deadline
Neviem, či ste už čítali, ale je to tohtotýždnová várka otázok a odpovedí od fanúšikov a rozoberá sa samozrejme aj trade deadline. V podstate sme sa našimi názormi trafili, toto je bohatšie hlavne o mená. Odo mňa len rýchlo preložené highlighty:

Capitals by potrebovali posilniť na dvoch postoch - pravé krídlo do prvej formácie a 2nd line center. Pravdepodobne si budú môcť dovoliť len jednu posilu.

Ak by to mal byť center, sú tu dve reálne možnosti a jedna nereálna - len v teoretickej rovine je boj o RORa. Vyše 6milionov na tento a ďalší rok je proste príliš veľa, Avalanche budu chcieť na oplátku komplexného beka so zmluvou aj na ďalší rok. Alzner za O´Riellyho? Nijak sa mi nepozdáva a našťastie ani našemu GM.
Reálne alternatívy by boli Vermette (ARI by ale chcela asi príliš veľa) a Mike Richards, pod podmienkou, žeby LAK vzali časť jeho platu (a cap hitu) a niekoho z našich drahších forwardov (Laich?). Menej atraktívne možnosti by boli Mike Fisher, Danny briere či Tomáš Fleischmann.
Nemyslím si však, že príde druhý center. Kuzy to zvládne z dlhodobého hľadiska

Oveľa reálnejšie (aj na počet možností) by bolo to pravé krídlo. Otázka je, či ísť do UFA hráčov alebo do dlhších zmluv. Budúci rok by na pravom krídel mali pravidelne nastupovať Brouwer, Wilson, Burakovsky (lebo Kuznetsov skrátka bude hrať na centri) a pravdepodobne Riley Barber. Na ľavo máme Ovieho, Johanssona a Chimeru (štvrtý bude buď nejaký rozbijač do 4.line (Bissonete?) alebo žeby už Vrána? ale to asi nie). Stred bude vyriešený rovnako, ak dokážeme rozumne predĺžiť Erika Fehra (Bäckes-Kuzy-Fehr-Beagle/Latta).
Takže tie možnosti na dokončenie sezony s kvalitným 1st line krídelníkom - Clarkson z Toronta (neeeeeeee, bleah), Jagr (ale do toho NJD nepôjdu), Michael Ryder z NJD, Zach Kassian/Derrect Dorsset z VAN, Stafford/Stewart z Buffala a samozrejme top možnosťou by bol Shane Doan z Arizony. No a ak by sa LAK nejako ocitli mimo reálnej šance postúpiť, mohol by byť dostupný Justin Williams (ale to je podľa mna z ríše snov)

K UFA hráčom - zo štvorice Ward-Fehr-Beagle-Volpatti sa udržia max dvaja. Čo sa týka Mika Greena, Chuck Gormley vidí dosť skepticky šancu, že ho uvidíme v našich dresoch aj buduci rok
31.01.2015 - 20:57:30
avatar
ak sa udrzia len dvaja z UFA, tak nejlepsie by bolo Fehr a Beagle
Richards by bola dobra posila do PO. Fisher, Fleischmann a Briere sa mi zdaju zbytocni.
K tym kridlam na dokonecenie sezony jedine Jager, Williems mozno Staffort. Doan podla mna nerealny.
A ak su si isty ze Green nesotane ta nech ho vymenia za nejake RW, alebo RORa ak by sa dalo.
01.02.2015 - 10:18:20
avatar
skoda prehry s MON, lebo sme neboli horsi, dali sme asi 3-4 tycky, mali sme viac striel Ale ten mesiac bude dost narocny, cakaju nas timy ako STL,LA,2xANA,SJ,PIT,NYI. Dufam ze nieco uhrame a budeme sa nadalej drzat na postupovom mieste.
06.02.2015 - 18:53:52
avatar
dnes mozno v brane Grubauer
07.02.2015 - 22:30:54
avatar
Včera veľmi cenné dva body proti momentálne najlepšiemu tímu NHL (aspoň podľa tabuľky). Rád som bol aj za Grubauera, ktorý sa v prvom štarte v sezóne prezentoval spoľahlivým výkonom (až na to zaváhanie pri druhom góle).
Gruby opäť potvrdil, že raz môže byť jednotkou v tíme NHL, alebo minimálne veľmi kvalitnou dvojkou. Práve na pozícií dvojky by ho momentálne radi videli mnohí fanúšici Caps, ale myslím si, že pri súčasnej fazóne Holtbyho, je pre jeho rozvoj lepšie pravidelné chytanie na farme. Gruby bol dnes opäť poslaný do Hershey, preto tento ťah vnímam skôr ako signál pre Petersa. Myslím si, že si šancu ešte zaslúži a určite ju aj dostane, otázne je, ako s ňou naloží.
Druhá vec, ktorá ma potešila, bola hra Kuznetsova. Kuzya hrá v posledných zápasoch naozaj dobre a konečne sa to ukazuje aj na jeho štatistikách. V posledných 7 zápasoch 7 bodov. Ak bude takto pokračovať, tak vedenie aj fanúšikovia sa rýchlo prestanú sústrediť na posilnenie pozície 2C. Podľa toho, ako som ho videl hrať v posledných zápasoch, tak ja by som mu veril a zameral by som sa výhradne len na post 1RW.
12.02.2015 - 01:03:51
avatar
@Real_ESPNLeBrun
Washington also made a decent push on Kane. Caps have had interest in Kane for some time.

Zaujímavé...
podľa toho tweetu to vyzerá, že skôr než o 2C majú väčší záujem o nejaké krídlo.
12.02.2015 - 07:54:35
avatar
Hej, hej, to sa rozoberalo v tom článku, čo som vyššie hádzal, môžeš check

Podla mna po 2C vôbec nebpojdu. Prvé RW je priorita (a podla mna furt aj backup goalie, sorry ). Ale priznám sa, že Evandera Kanea by som nechcel. To už radšej sa zameriať na druhých tragedov a dotiahnuť Philla Kessela (aj ked opačne by musel ísť Green a to by som ťažko niesol )
20.02.2015 - 08:54:53
avatar
Pekne vyzerá tabuľka produktivity NHL

Držím palce obom, ale máličko viac Bäckesovi v boji o ArtRoss, pretože je naozaj najpodceňovanejším hráčom súčasnosti podla mna a zaslúži si vytrieť zrak ostatným

EDIT: priznám sa, že som nečakal také výkony 8 a 19. Trotz dokáže naozaj aj vyhrávať aj individuálne posúvať naše najväčšie hviezdy ešte vyššie. Rešpekt (:
20.02.2015 - 13:39:57
avatar
Po konci kariéri bude úplne jedno, či má Ovi dokopy 13 alebo 14 individuálnych trofejí.
U neho je to už iba o tom, či ukončí kariéru ako víťaz SC alebo nie.

Backstrom ich má nula a vzhľadom na to akým dobrým hráčom je si minimálne jednu určite zaslúži.

Budem rád pri oboch, ale tiež prajem Art Ross viac Backstromovi.

V pre mňa ideálnom prípade vyhrá Ovi Richards a Backstrom Art Ross.
20.02.2015 - 14:08:48
avatar
Bäckströmovi by sme to naozaj dopriali, dlhodobo spoľahlivý point-per-game hráč, stále má len 27. S tým SC to bude ale pre oboch ťažšie, nie som si istý či WSH má na to v momentálnom zložení.
21.02.2015 - 21:27:02
avatar
konecne sme to prelomili a vyhrali 4 zapasy v rade
02.03.2015 - 13:42:46
avatar
Ešte pred mesiacom som si nemyslel, že budeme takí aktívni pred prestupovou uzávierkou, ale veci sa za posledné dni, týždne vyvíjali tak, že sa nakoniec nejaké zmeny trocha čakali.
Čo sa týka obrany, za posledný mesiac sa objavovalo veľké množstvo špekulácií ohľadne Mike Greena. Ale tak ako som aj ja predpokladal, myslím si, že aj po dnešku bude stále náš hráč. Hoci je možné, že v lete ho stratíme bez akejkoľvek náhrady, Trotz aj Mac sa snažia z Caps urobiť pred play-off reálneho ašpiranta na Stanley Cup. A výmena Greena by bola z tohto hľadiska určite oslabenie. (jedine, ak by zaňho prišla výrazná protihodnota, t.j. bek, ktorý by ho vedel relatívne spoľahlivo nahradiť a top6 scoring winger)
Po zranení Nate Schmidta, skúšal Trotz na pozíciu vedľa Greena rôzne mená, boli to Hillen, Oleksy a Schilling. Ani jeden však zrejme nepresvedčil do tej miery, aby bol Trotz s defenzívou úplne spokojný. A aj vzhľadom k tomu, že Schmidt sa len teraz cez víkend vrátil späť do hry a odohral zápasy v Hershey, a situácia okolo Orlova je naďalej nejasná, vedenie priviedlo do tímu Tima Gleasona, ktorý vytvoril dvojičku s Greenom a má už za sebou aj vydarený debut.
V ofenzíve je to o čosi zložitejšie. Aktivita pred uzávierkou prestupov bola z časti podmienená hrou mladíkov. Kuzya začal február výborne, ale v posledných dňoch trocha ochladol. Burakovsky je veľký talent, ale zrejme ešte nemá takú dôveru u Trotza, aby s ním výrazne počítal do play-off. Nedávno sa Trotz vyjadril, že Bura s najväčšou pravdepodobnosťou odohrá play-off v AHL za Hershey. Poslední dvaja, Wilson a Latta sú zväčša využívaní ako 4th liners.
Tím stále hľadá krídlo do prvého útoku. O snahe zaplniť pozíciu 1RW svedčia aj špekulácie okolo Kanea alebo Lupula. Včera nakoniec prišla výmena. Curtis Glencross z Calgary. Podľa mňa však to nie je hráč do prvej lajny a prišiel skôr ako secondary scoring do 2., prípadne 3. útoku. Myslím si, že je to ten typ hráča do Trotzovho systému a môže Caps pomôcť.
Aktuálne máme na súpiske stále jedno miesto voľné, sme tesne pod platovým stropom, a aj preto očakávam, že Mac ešte niečo dnes vymyslí.
02.03.2015 - 14:11:33
avatar
Reakcia na: Yeti, 02.03.2015 - 13:42:46
Ešte pred mesiacom som si nemyslel, že budeme takí aktívni pred prestupovou uzávierkou, ale veci sa za posledné dni, týždne vyvíjali tak, že sa nakoniec nejaké zmeny trocha čakali. Čo sa týka obrany, za posledný mesiac sa objavovalo veľké množstvo špekulácií ohľadne Mike Greena. Ale tak ako som aj ja predpokladal, myslím si, že aj po dnešku bude stále náš hráč. Hoci je možné, že v lete ho stratíme bez akejkoľvek náhrady, Trotz aj Mac sa snažia z Caps urobiť pred play-off reálneho ašpiranta na Stanley Cup. A výmena Greena by bola z tohto hľadiska určite oslabenie. (jedine, ak by zaňho prišla výrazná protihodnota, t.j. bek, ktorý by ho vedel relatívne spoľahlivo nahradiť a top6 scoring winger) Po zranení Nate Schmidta, skúšal Trotz na pozíciu vedľa Greena rôzne mená, boli to Hillen, Oleksy a Schilling. Ani jeden však zrejme nepresvedčil do tej miery, aby bol Trotz s defenzívou úplne spokojný. A aj vzhľadom k tomu, že Schmidt sa len teraz cez víkend vrátil späť do hry a odohral zápasy v Hershey, a situácia okolo Orlova je naďalej nejasná, vedenie priviedlo do tímu Tima Gleasona, ktorý vytvoril dvojičku s Greenom a má už za sebou aj vydarený debut. V ofenzíve je to o čosi zložitejšie. Aktivita pred uzávierkou prestupov bola z časti podmienená hrou mladíkov. Kuzya začal február výborne, ale v posledných dňoch trocha ochladol. Burakovsky je veľký talent, ale zrejme ešte nemá takú dôveru u Trotza, aby s ním výrazne počítal do play-off. Nedávno sa Trotz vyjadril, že Bura s najväčšou pravdepodobnosťou odohrá play-off v AHL za Hershey. Poslední dvaja, Wilson a Latta sú zväčša využívaní ako 4th liners. Tím stále hľadá krídlo do prvého útoku. O snahe zaplniť pozíciu 1RW svedčia aj špekulácie okolo Kanea alebo Lupula. Včera nakoniec prišla výmena. Curtis Glencross z Calgary. Podľa mňa však to nie je hráč do prvej lajny a prišiel skôr ako secondary scoring do 2., prípadne 3. útoku. Myslím si, že je to ten typ hráča do Trotzovho systému a môže Caps pomôcť. Aktuálne máme na súpiske stále jedno miesto voľné, sme tesne pod platovým stropom, a aj preto očakávam, že Mac ešte niečo dnes vymyslí.
∧ skryť ∧
Chcem sa opytat, nevidno urcite typologicke prepojenie Penner - Glencross?
02.03.2015 - 21:52:44
avatar
Aktuálne: Burakovsky poslaný na farmu
03.03.2015 - 12:39:27
avatar
Situácia okolo Burakovskeho:
Už podľa toho, čo som včera písal, sa tento krok viac menej očakával. Hlavne z toho dôvodu, akým boli poslaní na farmu aj naši Daňo, Marinčin a Jurčo, ale s tým rozdielom, že Bura aj reálne putuje na farmu. Mac ale potvrdil, že to nemusí byť trvalé rozhodnutie. Príchodom Glencrossa, momentálne Bura vypadol z top6, a preto je podľa Trotza lepšie, keď bude zatiaľ hrať top-line minúty v Hershey, ako keby zostával v prvom tíme.
Trade Deadline:
To, čo som očakával sa nakoniec nenaplnilo. V posledný deň sme už žiadnu výmenu neuskutočnili, aj keď ako sám Mac povedal, snažil sa o nejaký upgrade trade man for man, a takisto sa obzeral aj po možnosti 1stRW. Všetky ponuky ale padli. Napriek tomu, by som prestupovú uzávierku z našej strany zhodnotil kladne. Aj podľa portálu bleacherreport.com sme dostali známku B. Myslím si, že tím Capitals vyzerá lepšie ako pred týždňom. Aj keď mnohí fans z rôznych fór si predstavovali posilnenie kádra inak (1RW alebo 2C), nie vždy je ľahké priviesť do mužstva kvalitného top6 hráča a pritom si zanechať určité priority v rámci organizácie. Myslím si, že Mac to zvládol dobre. Posilnil káder pred play-off a pritom si ponechal v organizácií všetky kľúčové prospecty a aj prvú draftovú voľbu.
Nové posily:
Novicmi v tíme Caps sa tak stali iba Tim Gleason a Curtis Glencross. Mac prezradil, že oboch si klub vyhliadol už pred mesiacom, kedy sa obzerali po možných posilách. Hľadali defenzívneho obrancu, ktorý bude istiť Greena pri jeho útočných výpadoch. Hráča, ktorý hrá fyzický hokej a nebojí sa blokovať strely. Myslím si, že toto všetko Gleason spĺňa. Celá obrana teraz pôsobí omnoho viac vyvážene. Druhou prioritou vedenia bol two-way winger, ktorý má aj scoring skills a nebojí sa fyzickej hry. Cieľom bolo dodať druhej lajne viac tvrdosti a ochrany Kuzymu. Podľa mňa je Glencross na túto úlohu výborná voľba. Len čas ukáže, ako sa mu bude dariť. A bola tu otázka, či ho je možné prirovnať k Pennerovi. Skôr by som ho typologicky prirovnal k hráčovi, akým bol Mike Knuble.
Aktuálna podoba tímu:
Do konca sezóny nám zostáva 18 zápasov. Ak nepríde nejaká nepredstaviteľná kríza, play-off by nám už uniknúť nemalo. Do záveru základnej časti vstupujeme s nasledujúcim kádrom.

Ovechkin - Bäckstrom - Johansson
Glencross - Kuznetsov - Brouwer
Chimera - Fehr - Ward
Laich - Beagle - Wilson

Orpik - Carlson
Alzner - Niskanen
Gleason - Green

Holtby
Peters

Scratched: Latta
Injury: Orlov, Erskine
Potential call-ups: Schmidt, Burakovsky

< 1 ... 91 92 93 94 95 96 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies