Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Washington Capitals

Tému založil: Yeti
11.01.2011 - 18:35:39
Oficiálna téma klubu Washington Capitals.

Weby, ktoré by mohli fanúšikov Caps zaujímať:

http://www.csnwashington.com/capitals
http://www.washingtonpost.com/blogs/capitals-insider/
http://www.russianmachineneverbreaks.com/
http://starsandsticks.com/

03.03.2015 - 13:51:35
avatar
S Glencrossom budete spokojní. Je to poctivák s citom pre kombináciu ktorý sa nebojí súbojov v rohu klziska. A ak pridá nejaké tie góly vo vyraďovačke...
15.03.2015 - 11:04:19
avatar
pekne si to dramatizujeme neska nas caka dolezity zapas s BOS, uz by sa patrilo vyhrat aj so silnejsim timom
17.03.2015 - 15:05:10
avatar
Tak nakoniec sme zvládli dôležité back-to-back zápasy, aj keď včera s odretými ušami. Máme 86 bodov, 11 zápasov do konca základnej časti, nie je to ešte definitívne, ale urobili sme dôležitý krok smerom do play-off. Hlavne zápas s Bostonom mal náboj ako keby išlo o zápas play-off, a ten Caps, aj vďaka Holtbymu, zvládli na výbornú. Teraz nás čaká 2-zápasový trip do Minnesoty a Winnipegu, kde sa môžeme opäť o niečo priblížiť bránam PO.
08.04.2015 - 20:31:22
avatar
Dnes v noci zažije premiéru v drese Caps Stanislav Galiev. Tento 23-ročný ruský krídelník bol draftovaný Capitals v roku 2010 z celkového 86. miesta. V prvých dvoch rokoch svojej nováčikovskej zmluvy sa Galiev aj vinou zranení výkonnostne trápil. Napriek tomu, že v ECHL dosiahol v priebehu týchto dvoch rokov priemer bod na zápas, jeho štatistiky v AHL boli chabé. V 34 zápasoch dosiahol 7 bodov za 3 góly a 4 asistencie. Vyzeralo to tak, že nikdy nenaplní potenciál, ktorý sa mu v juniorskom veku predpokladal.
Avšak v tejto sezóne sa všetko zmenilo. Do Hershey prišiel nový tréner, Galiev získal od začiatku jeho dôveru, s tým prišla na hokejku Galieva pohoda a prišli aj góly. V aktuálnej sezóne nazbieral v 65 zápasoch za Hershey 45 bodov za 25 gólov a 20 asistencií. Dokonca vedie celú AHL v počte presilovkových gólov.
Aj vďaka týmto skvelým štatistikám a tiež kvôli aktuálnym menším zdravotným problémom v tíme Caps, si Galiev vyslúžil call-up. A skutočne si ho za túto sezónu zaslúžil. Nastúpiť by mal dnes v čisto rookie-line po boku Lattu a Burakovskeho. A na chrbte bude mať #49.
Good luck Stan!
08.04.2015 - 20:56:17
avatar
Reakcia na: Yeti, 08.04.2015 - 20:31:22
Dnes v noci zažije premiéru v drese Caps Stanislav Galiev. Tento 23-ročný ruský krídelník bol draftovaný Capitals v roku 2010 z celkového 86. miesta. V prvých dvoch rokoch svojej nováčikovskej zmluvy sa Galiev aj vinou zranení výkonnostne trápil. Napriek tomu, že v ECHL dosiahol v priebehu týchto dvoch rokov priemer bod na zápas, jeho štatistiky v AHL boli chabé. V 34 zápasoch dosiahol 7 bodov za 3 góly a 4 asistencie. Vyzeralo to tak, že nikdy nenaplní potenciál, ktorý sa mu v juniorskom veku predpokladal. Avšak v tejto sezóne sa všetko zmenilo. Do Hershey prišiel nový tréner, Galiev získal od začiatku jeho dôveru, s tým prišla na hokejku Galieva pohoda a prišli aj góly. V aktuálnej sezóne nazbieral v 65 zápasoch za Hershey 45 bodov za 25 gólov a 20 asistencií. Dokonca vedie celú AHL v počte presilovkových gólov. Aj vďaka týmto skvelým štatistikám a tiež kvôli aktuálnym menším zdravotným problémom v tíme Caps, si Galiev vyslúžil call-up. A skutočne si ho za túto sezónu zaslúžil. Nastúpiť by mal dnes v čisto rookie-line po boku Lattu a Burakovskeho. A na chrbte bude mať #49. Good luck Stan!
∧ skryť ∧
Ešte by som dodal, že v juniorke hral v St. John Sea Dogs s hráčmi, ktorí už teraz pôsobia v NHL - Hoffman, Jurčo, Després, Beaulieu, Huberdeau, Gélinas, Coyle, Sauvé...a Corbeil
08.04.2015 - 22:49:55
avatar
Ďalší v Caps nabuducu sezónu útok Ovie-Kuznetsov-Galiev
09.04.2015 - 01:15:26
avatar
Galiev býval svojho času aj line-mate Jurča a išlo im to spolu. Fú či bola silná vtedajšia zostava v St.John...
10.04.2015 - 00:13:46
avatar
Včera ďalší koncentrovaný a zodpovedný výkon, vďaka ktorému sme si upevnili 2. pozíciu v Metro divízii. Ak v najbližšom zápase Isles zaváhajú, tak si definitívne zabezpečíme 2. miesto a s tým aj výhodu domáceho prostredia v prvom kole play-off. A v ňom sa už s určitosťou stretneme s jedným z dvojice Islanders/Penguins.
Včerajší zápas len potvrdil našu stúpajúcu formu, ktorú si Caps načasovali naozaj na ten najvhodnejší čas. Vyzdvihol by som výkon Holtbyho, ktorý odchytal ďalší skvelý zápas. V tejto sezóne dokonca v troch zápasoch proti Bruins neinkasoval ani raz. Slušný výkon vo svojom debute predviedol Stanislav Galiev, ktorý ukázal potenciál stať sa v budúcnosti stabilným členom tímu Capitals. V posledných zápasoch hraje dobre aj Marcus Johansson, ktorý včera prekonal svoje sezónne bodové maximum. Celý tím Capitals momentálne pôsobí ako reálny uchádzač o Stanley Cup.
Teraz nás čaká už len posledný zápas proti Rangers. Existuje možnosť, že v ňom už ani jednému tímu o nič nepôjde. To by umožňovalo nechať Holtbyho pred play-off trochu odpočinúť, keďže momentálne ťahá šnúru 24 zápasov. Zároveň by si mohol svoj sezónny debut odbiť Dmitri Orlov, ktorý má za sebou kondičný pobyt v Hershey a v súčasnosti normálne trénuje s prvým tímom. V útoku by mohli opäť dostať šancu Galiev s Burakovskym, keďže stále nie sú úplne v poriadku Beagle, Fehr a Wilson. Na play-off by však už mali byť pripravení.
Ešte novinka z Hershey. Dnes sa k tímu pripojili naše dva prospecty z posledného draftu, Jakub Vrána a Kevin Elgestal. Zatiaľ čo Elgestal by mal tento pobyt využiť hlavne na zoznámenie s tímom a prostredím, rovnako ako už skôr pripojení Travis Boyd, Christian Djoos a Vítek Vaneček, Vrána by mal zasiahnuť aj do zápasov a snažiť sa pomôcť Hershey k zisku Calder Cupu.
24.06.2015 - 13:20:22
avatar
Po dlhej dobe otváram diskusiu u Caps..
Dá sa očakávať, že nielen Capitals, ale aj celú NHL čaká teraz rušný a zaujímavý týždeň. Najprv je tu odovzdávanie individuálnych trofejí, potom nasleduje Draft a nakoniec otvorenie trhu s voľnými hráčmi.
Čo sa týka Caps, GM už začal svoju letnú prácu. Podpísal nové zmluvy s Mitchellom, Grubauerom a Schmidtom, avšak na najdôležitejších podpisoch sa stále pracuje. Ide o RFA hráčov- Holtby, Kuznetsov a Johansson. Zrejme až po podpísaní kontraktov s týmto triom sa bude rozhodovať čo s UFA hráčmi, prípadne možnými posilami z voľného trhu. V súvislosti s príchodom top6 RW sa uvažuje aj o výmene. Špekuluje sa o menách ako Sharp, Kessel, Oshie alebo Vrbata.
Z tohto dôvodu nie je vylúčené, že náš výber v 1. kole draftu bude použitý na prípadný trade. GM sa však vyjadril, že by nerád vymieňal 1st pick alebo top prospektov.
Každopádne sa máme v nasledujúcom týždni na čo tešiť.
24.06.2015 - 15:17:23
avatar
Priznám sa, že ja by som najradšej na RW Okposa, aj keď nemáme to, čo zanho Isles hľadajú ..

Sharp by bol super, aj keď už postupne starne. Situácia v Chi by zase mohla jeho cenu tlačiť dolu. V Kessela neverím, určite nesmieme pustiť Listom Carlsona, Boweyho, či kohokoľvek iného
24.06.2015 - 16:09:15
avatar
Za každého zo spomínaných možných RW by sme sa museli vzdať buď 1.kola, alebo top prospekta (Bowey, Vrána, Burakovsky), alebo dokonca oboje. Čo by som aspoň ja nerád videl. Moja najlepšia ponuka z našej organizácie, ktorej by som sa bol ochotný vzdať by vyzerala nejak takto..

Brouwer/Johansson + B-prospect (Carrick/Barber/Galiev) + 3rd round pick (#62 overall)

..ale koho by sme za toto mohli dostať netuším
25.06.2015 - 20:44:33
avatar
Green a Fehr sa nevrátia do Washingtonu budúcu sezónu, potvrdil to ich agent

26.06.2015 - 14:00:43
avatar
Zatiaľ čo u Greena sa to viac menej čakalo, Fehr patril k tým UFA, ktorých si chcel GM v tíme ponechať. Avšak priority Caps sú momentálne inde a Fehr určite dostane na voľnom trhu lepšiu ponuku, ako by mu boli ochotný ponúknuť Caps.
26.06.2015 - 14:50:50
avatar
Ten cap space teraz musíme využiť neuveriteľne rozumne. Pretože bez Fehra a Greena sú Caps o triedu slabším tímom ...

Sharp nebude stačiť, top6 krídlo bolo treba ešte pred ich odchodmi

EDIT: http://www.russianmachineneverbreaks.com/2015/06/25/rmnb-farewell-video-to-mike-green/ bye bye #52
26.06.2015 - 15:45:19
avatar
Až tak tragicky by som to nevidel. S odchodom Greena sa počítalo, obranná top4 zostáva nezmenená, Green už aj tak nedostával toľko priestoru a pri presilovkách ho bez problémov nahradia Carlson alebo Niskanen. Počítam, že vedenie sa bude snažiť získať akurát tak silového obrancu typu Gleasona do 3. páru k Orlovovi/Schmidtovi.
Čo sa týka Fehra, počas celej sezóny odvádzal kvalitnú robotu na pozícii 3C a takisto pri oslabeniach. Myslím si však, že keď si ho nechali odísť, tak sú schopní nájsť na jeho miesto minimálne tak dobrú náhradu a možno aj za výhodnejšiu sumu.
26.06.2015 - 15:53:51
avatar
Priznám sa, že si nie som celkom istý, či nájdeme 20 goloveho defenzívneho útočníka za 1,5mil (Fehrov starý cap hit)..

Greena čakali všetci, ale aj tak mi bude za nim hrozne ľúto
26.06.2015 - 16:24:40
avatar
Je pravda, že na to aký mal Fehr cap hit tak mal skvelú sezónu, ale teraz môže kludne niekde dostať aj 3 milióny. Navyše jeho góly by mali v nasledujúcej sezóne nahradiť Burakovsky a Kuznetsov, takže stačí ak nájdeme oslabovkového špecialistu na centra 3. útoku. Prípadne môže toto miesto obsadiť Laich, ktorého sa nám asi nepodarí vymeniť a doplniť iba bottom6 depth.
27.06.2015 - 14:04:58
avatar
Snažím sa nejak zanalyzovať náš včerajší 1st round pick. Pred dvoma rokmi som nebol príliš nadšený pri výbere Burakovskeho, ale ukázalo sa, že to bol skvelý pick. Minulý rok som taktiež nečakal meno Vrána, ale aj on sa zatiaľ javí, že si svoju pozíciu na drafte obháji. Tento rok prišlo pre mňa ďalšie prekvapenie. Jediný post, o ktorom som si myslel, že nebudeme draftovať, bol práve post brankára.
Tým nechcem povedať, že Ilya Samsonov je zlý pick. V čase nášho výberu patril medzi pár tých, o ktorých sa dalo povedať, že sú BPA v tom momente. Bol hodnotený ako najlepší brankár z Európy a v mock draftoch sa objavoval okolo 20. miesta. Je porovnávaný s Vasilevskym a pod vedením Mitcha Korna sa z neho môže stať ešte lepší gólman. Avšak hľadám význam tohto výberu pre organizáciu Capitals.
Očakáva sa, že po skvelej Holtbyho sezóne, s ním Caps podpíšu dlhodobú zmluvu. Podpísali nový kontrakt s Grubauerom, ktorý by mu mal kryť chrbát. V AHL zažil vydarenú debutovú PRO sezónu Copley. Navyše sme sa minulý rok posúvali na drafte, len aby sme draftovali Vanečka, ktorý má taktiež potenciál byť raz jednotkou.
Verím nášmu skautingu, v posledných rokoch ukázali, že aj z neskorších pozícií vedia vybrať budúcu hviezdu. A nepochybujem, že aj Samsonov bude raz medzi ne patriť. Avšak, či tento výber mal pre nás taký význam, že by sa s ním nedalo naložiť lepšie, som si nie úplne istý.
hodnost .
27.06.2015 - 15:05:30
avatar
Stale je to najlacnejsi sposob ziskania obchodneho tovaru. 18 rocny G , za par rokov hviezda, ktora bude mat u vas zmluvu a o cosi menej lepsi Vanecek ako tovar na vymenu za pick alebo hraca. To nieje nikdy zle.

Vid. Boston.
02.07.2015 - 14:04:17
avatar
Welcome in capitals, Justin Williams

Priznám sa, som šťastný. Sharp a Oshie boli tiež možnosti, ale tam sa trebalo vzdávať prospectov, takto je to UFA riešenie. Snáď konečne niekto zapasuje na RW prvej formácie

< 1 ... 91 92 93 94 95 96 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies