Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Canadiens zúfalo volajú o pomoc. Ponúka ju Toronto

Hokejisti tímu Montreal Canadiens si v poslednom zápase, ktorý odohrali v pondelok proti Floride Panthers, vyslúžili od svojich priaznivcov masívne bučanie. „Habs“ stále bojujú s mizernými výkonmi na ľade a zatiaľ si nedokázali pripísať viac ako jednu výhru. Celkovo v ôsmich zápasoch pozbierali len 4 body, s ktorými sa radia na samé dno Východnej konferencie.

V takejto situácii je ako prvý zvyčajne „na odstrel“ tréner nešťastného celku. Inak to nie je ani v tomto prípade a napriek tomu, že sezóna sa ešte len začala, montrealskí fanúšikovia žiadajú prvé obete – nahradiť momentálneho kormidelníka Jacquesa Martina schopnejším človekom, pod ktorým by Canadiens dokázali opäť vyhrávať.

Vedenie tímu si pre začiatok dalo za úlohu nájsť užitočnú pomocnú silu do zadných radov. Na túto správu reagoval generálny manažér Toronta Maple Leafs Brian Burke, ktorý ponúka hneď niekoľko hráčov. Obrancovia Cody Franson a Carl Gunnarsson sú najžhavejší adepti na výmenu. V prípade záujmu je Burke ochotný ponúknuť aj stredného útočníka Tylera Bozaka.

Týmito krokmi by Burke rád uvoľnil miesto pre dvadsaťdvaročného rodáka zo Saskatoonu Keitha Aulieho, ktorý je podľa jeho názoru pripravený prejsť z farmárskeho celku Toronto Marlies do prvého tímu.

Aulie už v minulom ročníku odohral za „Javorové listy“ 40 zápasov, v ktorých dokázal dvakrát skórovať. Dvadsaťštyriročný Franson v minulej sezóne v drese Nashvillu Predators obohatil svoj bodový účet o 29 kanadských bodov (8+21) a 10 kladných bodov v štatistike plus/mínus v 80 zápasoch. Pritom sa na ľade správal relatívne slušne. Na trestnej lavici si odsedel len 30 minút.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies