Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Navýšia Flyers svoj bodový zisk a zúfalstvo Canadiens?

Dnes v noci zo stredy na štvrtok sa v montrealskom Bell Centre odohrá atraktívny duel medzi domácimi Canadiens a hosťujúcimi Flyers.

„Letci“ z Philadelphie prichádzajú do provincie Quebec v dobrej nálade po tom, čo dokázali v pondelok poraziť kanadský tím Toronto Maple Leafs na svojom ľade vo Wells Fargo Center pomerom 4:2. Mierne vrásky na čele im však určite robí fakt, že v tomto zápase prišli o svojho kapitána Chrisa Prongera, ktorý bol zasiahnutý do oka hokejkou Mikhaila Grabovskiho.

O navýšenie času na ľade si tak určite požiadajú Kimmo Timonen, Matt Carle, prípadne slovenský zadák Andrej Meszároš, ktorý by mali dať na Prongerovu absenciu zabudnúť. Budúci člen hokejovej Siene slávy, český útočník Jaromír Jágr, by rád nadviazal na svoje gólové úspechy, ktoré zažil v zápase proti „Javorovým listom“.

To v Montreale majú úplne iné problémy. Mužstvo nedokáže svoje ťaženie premeniť na úspech, keď počas ôsmich zápasov má na svojom konte len jednu výhru a potáca sa na dne konferencie. Pre zranenie stále chýba Scott Gomez a do zápasu nezasiahne ani Max Pacioretty. Po tom, čo Carey Price dostal od trénera Jaquesa Martina v minulom zápase voľno, sa neočakáva, že by mal do bránky nastúpiť banskobystrický odchovanec Peter Budaj.

Zlepšenie výkonu žiada Martin aj od tridsaťdvaročného Erica Colea, ktorý bol do tímu privedený na začiatku leta, po otvorení trhu s voľnými hráčmi. Cole si je vedomý toho, že jeho hra potrebuje rapídne zlepšenie, tak ako hra celého tímu.

Predpokladané zostavy oboch celkov:

FLYERS
Hartnell - Giroux - Jágr
Schenn - Briere - Simmonds
VanRiemsdyk - Read - Voráček
Shelley/Nodl - Couturier - Talbot

Timonen - Meszároš
Coburn - Walker
Carle - Lilja

Bryzgalov

CANADIENS
Cammalleri - Plekanec - Gionta
Palushaj - Desharnais - Cole
Moen - Eller - Kostitsyn
Darche - Nokelainen - Blunden

Gorges - Subban
Diaz - Gill
Emelin - Weber

Price




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies