Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Chára dvojbodový, Handzuš vyhral nad Kings

V pondelok sa odohrali dva zápasy, v ktorých sa predstavili traja Slováci. Zdeno Chára zaznamenal dve asistencie pri víťazstve Bruins, Michal Handzuš sa po zápase proti svojmu bývalému tímu tešil z výhry.

RASK S PRVÝM VÍŤASTVOM, BRUINS ZDOLALI ISLES 6:2

Tuukka Rask začínal byť frustrovaný, že sezónu už pokročila a on stále nezaznamenal ani jedno víťazstvo. Fínsky brankár sa ho dočkal v pondelok, kedy zastavil 24 striel a pomohol Bostonu k víťazstvu 6:2 nad NY Islanders. „Veľakrát nás podržal. Samozrejme, chceli sme mu dodať sebavedomia. Je to skvelý brankár a my sme len pred ním museli hrať lepšie,“ povedal Nathan Horton (4), ktorý sa stal prvou hviezdou zápasu po tom, čo strelil dva góly a pridal jednu asistenciu. Víťazný gól zaknihoval Tyler Seguin (8) a strelecky sa presadili aj Benoit Pouliot (1), Milan Lucic (7) a David Krejčí, ktorý svoj tretí gól v sezóne strelil do prázdnej brány. V zápase pridal aj dve asistencie. Tie si z neho odniesol aj Zdeno Chára, ktorý strávil v akcii 23 a pol minúty. Okrem dvoch bodov zaznamenal aj štyri strely na bránu, jednu zblokovanú strelu súpera, dva bodyčeky a dve trestné minúty. Jeho mužstvo zaknihovalo tretiu výhru v rade. Islanders, o ktorých góly sa postarali Matt Moulson (3) a Michael Grabner (4), prehrali siedmy duel z posledných ôsmich. Milan Jurčina odohral 16 minút, počas ktorých zaznamenal dva mínusové body a dve strely.

MARLEAU DOVIEDOL SHARKS K VÝHRE NAD KINGS

Článok pokračuje pod reklamou

V San Jose sa odohralo kalifornské derby medzi Sharks a Los Angeles. Taktiež to bol prvý zápas proti Kings pre Michala Handzuša, ktorý za tento tím hrával v predchádzajúcich štyroch sezónach. Slovenský center síce nebodoval, no tešil sa z víťazstva 4:2. Patrick Marleau (4) strelil gól a pridal dve asistencie, aby sa stal prvou hviezdou duelu. O víťazstve rozhodol Dan Boyle (1), ktorý rovnako ako Joe Thornton (4) zaznamenal gól a asistenciu. Strelecky sa presadil aj Logan Couture (6) a Antti Niemi zaznamenal 29 zákrokov. Prekonať ho dokázali len Jack Johnson (4) a Anže Kopitar (8), ktorí vďaka presilovkám otvorili i uzavreli stav zápasu. Handzuš v ňom odohral 11 a pol minúty. Do štatistík si pripísal dve trestné minúty, jednu strelu a 42,9% úspešnosť na vhadzovaniach. Tiež zblokoval štyri strely a urobil jeden bodyček. Jeho bývalý tím prehral piaty zápas v rade. Jonathan Quick opustil duel s 34 zákrokmi.

HVIEZDY VEČERA:
1. Nathan Horton (BOS), 2. Patrick Marleau (SJS), 3. David Krejčí (BOS)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Z. Chára (BOS) 23:30 0 2 2 0 4 2
M. Jurčina (NYI) 15:59 0 0 0 -2 2 0
M. Handzuš (SJS) 11:34 0 0 0 0 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies