Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Kopeckého dôraz rozhodol zápas

Jozef Struhár  
09.12.2011

Slovenský krídelník Tomáš Kopecký strelil vo štvrtok svoj štvrtý gól v sezóne, ktorým rozhodol o treťom víťazstve Floridy v rade, keď Panthers tentokrát zdolali silný Boston 2:0.

Kopecký zaknihoval svoj prvý víťazný gól v tomto ročníku a stal sa treťou hviezdou zápasu. Jeho presný zásah prišiel po tom, čo Tim Thomas urobil zákrok pri strele Shawna Matthiasa, po ktorej prišla neúspešná dorážka Seana Bergenheima. Našťastie bol blízko ešte dvojnásobný víťaz Stanley Cupu.

„Chcel som sa len uistiť, že do toho dám všetko, pretože Thomas je skutočne dobrý brankár. Vedeli sme, že bude chytať dobre. Vedeli sme tiež, že to bude ťažký zápas. Po druhej tretine sme si iba povedali: „Musíme byť trpezliví.“,“ povedal Kopecký, ktorý v prebiehajúcej sezóne zaznamenal v 27 zápasoch 13 bodov.

Druhý gól Panthers pridal Kris Versteeg, ktorý trafil opustenú bránu 42 sekúnd pred koncom. Kapitán Bostonu Zdeno Chára po zápase priznal, že jeho mužstvu chýbalo aj trocha šťastia a skonštatoval, že o osude zápasu rozhodol už gól jeho krajana.

„Bol to zápas hraný vo veľkom tempe. Bol vyrovnaný. Obaja brankári urobili veľké zákroky. Na oboch stranách boli šance. Zápas rozhodol jeden gól. Samozrejme nepočítam ten gól do prázdnej brány. Ten prvý rozhodol a v podstate nás donútil odvolať brankára,“ povedal Chára.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies