Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Gáborík: Škoda, že nám to tento rok nevyšlo

Sezóna sa pre New York Rangers v piatok skončila prehrou v šiestom zápase série konferenčného finále proti New Jersey Devils. Hviezdny útočník Marián Gáborík s odstupom času nad vypadnutím lamentoval, no vyjadril aj nádej do budúcnosti.

Trenčiansky rodák, ktorý viedol Rangers v základnej časti s 41 gólmi, strelil len päť počas play-off. Jeho jediný gól proti New Jersey prišiel v piatom zápase, kedy využil zaváhanie Martina Brodeura pri rozohrávaní puku.

„Vedeli sme, komu čelíme,“ povedal Gáborík, ktorého hráči Devils eliminovali fyzickou hrou a obmedzovaním jeho priestoru, rovnako ako sa to darilo Senators a Capitals v predchádzajúcich dvoch kolách. „Myslím, že posledne dva zápasy sme boli omnoho lepší... jednoducho to len nebolo dostatočné.“

Tridsaťročný krídelník prišiel do newyorského tímu pred sezónou 2009/10 ako voľný hráč, kedy podpísal päťročný kontrakt v hodnote 37,5 milióna amerických dolárov. Teraz dúfa, že jeho štvrtá sezóna bude ešte úspešnejšia ako táto, v ktorej bol tím po základnej časti prvý vo Východnej konferencii a v play-off sa dostal až do konferenčného finále.

„Bola to skvelá jazda. Každý, dokonca aj skúsení hráči a mladí hráči, sa však neučili dôležitú lekciu. Každú príležitosť, ktorú dostanete, musíte využiť a je škoda, že nám to tentokrát nevyšlo,“ dodal Gáborík, ktorý v 20 zápasoch play-off nazbieral 11 bodov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies