Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Dúfam, že ma vymenia, tvrdí Bernier

Náhradný brankár Los Angeles Kings Jonathan Bernier neúspešne požiadal počas sezóny svoj tím o výmenu, no teraz dúfa, že sa jej dočká predtým, ako odštartuje prípravné obdobie.

Jonathan Quick po zisku prvého Stanley Cupu v histórii Kings podpísal s Los Angeles dlhodobý kontrakt a Bernier tak dostal jasne najavo, že tak skoro sa k svojmu cieľu brankárskej jednotky v tíme NHL nedostane, pokiaľ nezmení prostredie.

„Požiadal som Kings, aby ma vymenili pred prestupovou uzávierkou, ale odmietli. Teraz, keď Jonathan Quick podpísal dlhodobú zmluvu, očakávam, že budem vymenený pred začiatkom tréningového kempu,“ povedal Bernier.

Bernier vstúpi do posledného ročníka jeho dvojročnej zmluvy a potom sa stane obmedzeným voľným hráčom. V uplynulej sezóne odchytal 16 zápasov s 90,9% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,36 inkasovaného gólu na zápas.

Článok pokračuje pod reklamou

ZÁUJEM Z COLUMBUSU A NEW JERSEY

Podľa zámorských informácií sa so záujmom o služby Berniera spojilo vedenie Columbusu s Los Angeles. Otázkou však je, čo by tím z Ohia ponúkol ako protihodnotu. Mohlo by ísť o voľbu v prvom kole draftu a súčasťou balíka by mohol byť i brankár Steve Mason. Blue Jackets by tak mali potom brankársky tandem zložený z Berniera a Sergeja Bobrovského.

Po brankárovi pre budúcnosť poškuľuje New Jersey, ktoré taktiež údajne kontaktovalo kalifornský tím. Devils majú v zostave dvoch starnúcich brankárov, no je otázne, či by sa chcelo Bernierovi čakať ešte pár rokov na to, kým by dostal príležitosť. Ak áno, skončil by v tíme, ktorý by mohol sláviť v budúcnosti úspechy. New Jersey by bolo navyše bližšie k jeho domovu.

Pred niekoľkými týždňami sa s Bernierom spájali aj tímy Toronta Maple Leafs, Tampy Bay Lightning a Chicaga Blackhawks. Po tom, čo Tampa podpísala zmluvu s Andersom Lindbackom, z hry vypadáva. Toronto a Chicago by stále radi vylepšili svoju brankársku situáciu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies